Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סלח לי אבל להחליף טרנטה בטרנטה צעירה בשנה עם כל העלויות מסביב (העברת בעלות, טסט, ביטוח, יישור קו, הדבקת דמוי סאנרוף חדש, 42 לדים) רק בגלל שבקצת חדשה יותר אף אחד לא התעסק עם תושבות המנוע זה ... לא יודע, אין לי מילה עדינה לזה. תחשוב על משהו.

אני כבר מדמיין מצב שאתה ניגש לאיזה זקן רוסי ושואל "מתחייב על מנוע, גיר, שלדה ותושבות מקוריות?"

שחרר בנאדם, תחליף לאיזו גטס ותפסיק להתעסק ברכב כל יומיים, כמה אפשר?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה הקשר להתעסק? יש פה רכב שעובר את כל הרכבים בקטגורייה שלו מבחינת תדלק וסע - האמן לי אני רואה טוב מאוד ואני בתחום הזה. במילא מאזדה 3 מנוע 2000 מודל 2016 לא יהיה לי.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

אז אם הוא כל כך אמין, מה זה משנה שהוא עשה פחות קילומטר משלך? הרי האמינות היא אותה אמינות. אלא אם אתה מודה שאחרי 200k אפילו טויוטה לא תהיה אמינה...

פורסם

אם תמשיך לחיות בסרט על האוטו ולבזבז את הכסף איפה שלא צריך אז כן אתה לא תגיע מהר למאזדה חדשה מהניילונים.

כל הפואנטה של רכב "שגר ושכח" זה ה"שכח". בחייאת כמה שרשורים פתחת בטכני עליה? לא נמאס?

תבין שקשקושים, צקצוקים ודברים שמדי פעם לא עובדים זה נלווה לגיל ופשוט תקבל את זה. או שתחליף לרכב אחר שנת 2008 ומעלה, תעלה קצת באיכות החיים.

או שתכננת לצאת לפנסיה עם הרכב הזה?

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אושריקו,גם אני הייתי בסיפור דומה אחריי התאונה עם הקטנוע, לקנות רכב ב10 אלף או לקחת הלוואה לקנות משהו נורמלי בחרתי בהלוואה מהאמונה שהנזק היחיד שיכול להגרם לרכב היהי באשמתי ולא באשמת בלאי של הרכב.

אם אתה באמת אוהב את מותג טיוטה ומאמין בו כזה חזק תעבור קטגורייה:או שתקנה טיוטה קרינה ושמה תקבל מנוע 2000 עם אותו צריכת דלק +- או שתעבור ליאריס כי אתה בחור צעיר ובאמת אין לך צורך במשפחתית,אבל לקנות אותו רכב רק כזה שלא "התעסקת איתו" זה טיפשות.

אלברט אנשטיין אמר פעם:"

טיפשות היא לחזור על אותה הפעולה וכל פעם לצפות לתוצאה אחרת".

פורסם
אם תמשיך לחיות בסרט על האוטו ולבזבז את הכסף איפה שלא צריך אז כן אתה לא תגיע מהר למאזדה חדשה מהניילונים.

כל הפואנטה של רכב "שגר ושכח" זה ה"שכח". בחייאת כמה שרשורים פתחת בטכני עליה? לא נמאס?

תבין שקשקושים, צקצוקים ודברים שמדי פעם לא עובדים זה נלווה לגיל ופשוט תקבל את זה. או שתחליף לרכב אחר שנת 2008 ומעלה, תעלה קצת באיכות החיים.

או שתכננת לצאת לפנסיה עם הרכב הזה?

זה לא קשור לזה שהרכב אמין ב100 אלף או ב280 אלף. ההבדל יכול להיות גדול בצבע הרכב וברמת הבלאי שלו כגוו צריכת שמן, רעידות וכו. זה שאני מאמין במותג וביכולת שלו לספק את הסחורה קצת יותר באמינות מאחרים אז כן אני פאנבוי. וכל הרכבים שציינת 2006 8 ומעלה עולים הרבה יותר. אף אחד לא אמר שמחר אני מחפש קורולה אלא סתם חשבתי על זה. מצטער, לא אתייעץ באף אקס פי על נושאים אלו. לא קשור לנושא טכני עכשיו בכלל.

פורסם

FXP? נעלבתי

שמע, בינינו? ברורה הסיבה שאתה נשאר עם האוטו הזה.

הרי אם הייתה לך גטס משעממת אתה בחיים לא היית מצליח למשוך כל כך הרבה תשומת לב.

וזה בדיוק מה שאתה אוהב, לא את האוטו, לא את המותג, לא את ההוא שעמל במשך יום שלם והרכיב את כרכרת האלים שלך. ממש לא.

אתה אוהב את תשומת הלב שאתה מקבל בכל שרשור שאתה פותח, כי הרי יש לך "רכב מריבה",

כל פעם אותו סיפור שכולם מנסים להוכיח לך משהו אחד ואתה בשלך בגישת "זה קורולה, מה אתם בכלל מבינים"

אין טעם לייעץ לך, הרי אתה בכל מקרה תעשה מה שבז שלך, אז למה לטרוח?

פורסם

אתה לוקח את זה למקומות אחרים לגמרי. בזמן שאנשים פה אוענים שזה לא משתלם מסיבות אחרות אתה מבלבל את השכל על הרכב האישי שלי. למשוך אש גם עם גטס אני יכול- אל תדאג.

פורסם

חוסכים כל שקל וקונים קורולה 2008 ידנית(ראיתי כמה כאלה ב50K שקל)

או קונים רכב אחר ב30-40 אלף כמו פונטו איבו עם מנוע 1.4 טורבו שמאובזרת מאוד יותר מכל יפנית אחרת בשנתון הזה(2010).

גטס 2006 ומעלה חסכונית יותר מהדור הקודם, אמינות וחלקים מקוריים זולים.

לפני שהרכב לא אמין יש את הבעלים שלא מתחזק ומטפל נכון ובזמן את הרכב.

אגב, לאנטיס 2001 מול קורולה 2002 שבשניהם אני נוהג הרבה ומטפל לבד(וגם אימפרזה), הלאנטיס נוחה יותר גדולה יותר וחזקה יותר ובלי המנוע הרגיש של טויוטה(שבדיוק עכשיו ב200K ק"מ בוצע בו ניקוי בוצה עקב נורית שמן שנדלקה והוא לא טופל עד אז כמו שצריך)

פורסם

זה שנתת לשרשור הזה להימשך 2 עמודים זה שערוריה לא התגובה של קוף נינג'ה.

כי זה היה ברור שאף אחד לא יגבה את העמדה שלך מהיותה עמדה מטופשת שכזאת מסיבה אחת כי למי שיש רכב כמו שלך אבל שמור בלי בעיות לא ימכור כי הוא יודע שזה רכב אמין ויודע גם שרכב בסגנון כזה אף אחד לא משלם מחירון (חוץ ממך אוליי).

לכן מה שקוף נינג'ה הציע זה באמת נכון תמכור את "מרכבת האלים" שלך תקנה רכב בסגנון של יונדאי פאקינג גטס ותוכל לממן חלפים מקוריים בלי להתבכיין שתושבת מנוע עולה 800 ש"ח לפני מע"מ.

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

נינג'ה, לא מבין כ"כ את התקיפה הזו על שאלה שהיא סה"כ לגיטימית. וגם mark avn. מה מטופש בזה?

אני ועוד כמה אמנם חושבים שזו טעות מבחינה כלכלית ומבחינת התוכן (כי זה סה"כ אותו רכב עם פחות ק"מ ונראה יותר טוב),

אבל זו התחבטות שאני מניח שרובנו עברנו: מתבאסים מקמ"ז גבוה ומצבע מקולף,

רואים רכב יותר טוב למכירה ורוצים להחליף אבל הממון קצת דחוק.

שוב, לדעתי, חכם יותר היה לחסוך ולדלג לפחות דור אחד, אפילו אם זו תהיה קורולה.

אבל שתהיה פחות קרובה לבלאי הגדול, תהיה בטוחה יותר, חסכונית יותר - משהו.

להחליף לקורולה כמו שאושריקו חושב זה אולי שליש צעד קדימה ובמחירים ההזויים של הקורולות זה פשוט לא הגיוני.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
חוסכים כל שקל וקונים קורולה 2008 ידנית(ראיתי כמה כאלה ב50K שקל)

או קונים רכב אחר ב30-40 אלף כמו פונטו איבו עם מנוע 1.4 טורבו שמאובזרת מאוד יותר מכל יפנית אחרת בשנתון הזה(2010).

גטס 2006 ומעלה חסכונית יותר מהדור הקודם, אמינות וחלקים מקוריים זולים.

לפני שהרכב לא אמין יש את הבעלים שלא מתחזק ומטפל נכון ובזמן את הרכב.

אגב, לאנטיס 2001 מול קורולה 2002 שבשניהם אני נוהג הרבה ומטפל לבד(וגם אימפרזה), הלאנטיס נוחה יותר גדולה יותר וחזקה יותר ובלי המנוע הרגיש של טויוטה(שבדיוק עכשיו ב200K ק"מ בוצע בו ניקוי בוצה עקב נורית שמן שנדלקה והוא לא טופל עד אז כמו שצריך)

משיחה עם בעל היונדאי גטס הירוקה הידועה(אסף מהכנופייה) עם 1350 סמ"ק ידנית נאמר לי שעם כל החרא שיש לו בתא מטען(ויש לו הרבה)הוא עדיין משיג 1:13 שזה חלום רטוב של כל טיוטה קורולה משנת 2000 ומטה

פורסם

נכון, ראיתי את המוסך הנייד של אסף וזאת באמת צריכה מעולה רק חבל שבגיר אוט' זה לא ככה, שקלתי קנייה של גטס אוט' לחברה שלי אבל בסוף הלכנו על הלאנטיס.

אנשים קונים אוטו קטן כי הוא חסכוני אבל לא באמת בודקים לפני הקנייה את הצריכה שלו.

מ2006 גם האוט' של הגטס עם צריכה לא רעה.

• אחראי פורום
פורסם

היתה לי אוטומטית 08', רוב גדול לנסיעות בינעירוניות (ורגועות, עדיין גטס), 1:11.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
נינג'ה, לא מבין כ"כ את התקיפה הזו על שאלה שהיא סה"כ לגיטימית. וגם mark avn. מה מטופש בזה?

עד הרגע שהוזכרה המילה FXP הייתי מאוד נינוח.

אם יקראו לך טוקבקיסט של טמקא אתה גם תתעצבן.

ובכלל, יש אנשים שלפעמים לא מבינים את מה שמנסים להעביר להם במשך עשרות רבות של שרשורים שדנים סביב אותו נושא, אולי צריך פעם אחת קצת להעלות את הדציבלים ואז יבינו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...