Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, הכל בגדר תיאוריה ומחשבה אך סתם מחשבה שעלתה לי במוח.

בכל מקרה, המחשבה עלתה לי, שאני מכיר את הרכב הזה טוב מאוד, יודע את היתרונות והחסרונות, יודע מחלות ילדות , מחבב איך שהיא נראית, יש לה מנוע יחסית חזק (אמור להיות, לפחות יותר חזק מלאנטיס ואימפרזה וכל החברות לקטגורייה) וסופר דופר אמינה.

בקיצור, רכב שאני בוטח בו ב200 אחוז.

אם אני יכול למצוא מודל 2000 לדוגמה עם 150 אלף ק"מ, 160-170 , ואני אחד שלא נוסע הרבה בכלל בשנה... שווה לעשות מהלך כזה?

למה אני חושב על זה? כי אין לי תקציב כרגע להחליף רכב, ומצד שני, הטויוטה שלי כבר זקנה מאוד והצבע שלה גמור ואם לא הייתי טמבל והייתי מחליף לה סתם חלקים ועבודה לא מספיק מקצועית אז גם לא הייתי מכניס את עצמי לברוך מיותר של תיקונים חוזרים ללא צורך.

כל מי שבא לו לבלבל את השכל שיגיב בשרשורים האחרים שלי, לא פה. לא בראש של התלוצוציות בכל שרשור. תודה!

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני משתדל להחליף יצרן בכל רכישה. השיקול שלי הוא כזה: מרגע שקיבלת רישיון ועד שיקחו לך אותו יש לך כחמישים שנה.

אם אתה מחליף רכב כל ארבע שנים זה אומר שיהיו לך 12 מכוניות במהלך חייך.

אני מעדיף לטעום מכל היצרנים ולנסות כמה שיותר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הקטע שהרכב הזה(לא שלי, אלא הדגמים האלו) מספק אותי מבכל הבחינות והוא בונקר מנצח מה שנקרא, הוא פשוט זקן ועייף קצת.

הבעיה במודל 2002 הוא מנוע הVVTI לכן לא בא בחשבון.

הסיכוי שאני אמצא קורולה כזו לא שמורה הוא גבוה האמת, אבל בטוח יש מציאות.

לפני כמה חודשים ראיתי קורולה מודל 2000 עם מאה ומשהו אלף ק"מ בלבד, יד ראשונה, מלוקקת וכסופה טיפולים במורשה וכל מיני דברים שעל הנייר נראים הזויים אבל ברכבים של "מבוגרים" זה דווקא כן יכול להיות הגיוני.

כבר לא מופיעה באתרים וכמובן נמכרת יקר.:|

יש בכלל סיכוי שאני אצליח למכור ב-13-10K ולהביא אחת גם ב10K ?

פורסם

הייתי מוותר על ההרפתקאה הזאת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מישהו קונה קורולה בת 18 ב-13K? נשמע לי הזוי.

יש היום רכבים חדשים לרכישה עם 3 שנים אחריות ב-47K ונותנים 100 תשלומים - קשה לי להאמין שיש עוד אנשים שמשלמים סכומים כאלה על רכבים שאמורים להיגרס ולהפוך לפחיות.

פורסם

אני בטוח שאתה מכיר את הרכב שלך יותר טוב מרוב האנשים אז הכל תלוי במצב הרכב .

אם המצב המכני טוב והבעיה הרצינית היחידה היא צבע הייתי נמנע מלקחת רכב שאני לא מכיר ואולי לגלות הפתעות לא נעימות.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני אישית לא מבין מה הרצון/הדרישה שלך מהרכב? אולי כדאי לחפש מותג אחר שיתן לך את הדרישות באותו הסכום.

האם השאלה שלך: אם מציאה של טיוטה קורולה בעלת 170K קילומטר שגילה הוא 16 שנה, לדעתי זה להיכנס למיטה חולה. לא בגלל הקילומטרז', אלא מהטיפול של בעל הרכב.

פורסם

יש בכלל סיכוי שאני אצליח למכור ב-13-10K ולהביא אחת גם ב10K ?

כן, בוודאי.

ולהשקיע אח"כ עוד כמחצית משווי הרכב שקנית ליישור קו / לפתוח כל פעם פוסט חדש (התקלקל לי / נשבר לי)

:lol:

alfa 156 2.5.

פורסם

לצבוע את הרכב אם אין לו מעיכות אלא רק צבע יעלה אצל הבני דודים כ2500₪. להחליף לחלוטין רכב יעלה לך יותר.

גם אם סתם החלפת חלקים בעבר זה לא משבית את האוטו, סביר להניח שכמעט כל רכב בשנה הזו עבר חוויה דומה בעבר...

Sent from my U7 using Tapatalk

פורסם

קורולה 2000 עם קמ יחסית נמוך זה מציאה. הרי בקמ האלו החלקים שלה יהיו מקוריים אס איז מהיצרן. הבעיה שבאמת קשה למצוא אחת שמורה...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

גם לחלקים מקוריים יש בלאי ופג תוקף,למרות שהרכב אמין גם בו יכולות להיות תקלות הק"מ נמוך לא מבטיח 100 אחוז אמינות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• אחראי פורום
פורסם

הגישה שלי אומרת להחליף אם יש ערך מוסף בהחלפה.

מה אתה משיג יותר טוב ברכב שאתה רוצה. ענה על זה ואולי תהיה לך תשובה ביד.

והערך המוסף יכול להיות כל דבר: מנוע חזק יותר/חיסכון בדלק/מראה יפה יותר לטעמך/43 לדים :lol:

אם אני במקומך, לא עושה החלפה כזו. שומר את הכסף למשהו שישדרג אותך בצורה מהותית יותר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תראה, אם אין כרגע יכולת להחליף רכב ואני מתחבר לטויטה אז מכירת שלי וקניית אותו הרכב לא דורש בזבוז יותר מדי כסף אם בכלל ואני מרוויח רכב שאני בוטח בו וכמובן צעיר יותר מבחינת בלאי וקמ. כמובו שזה נשמע טיפשי אבל בשביל זה יש פורום - להתייעץ.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

זה לא עובד כמו שאתה חושב, אם תמכור את שלך ותקנה אוטו אחר באותו מחיר - תקבל אוטו שבמקרה הטוב במצב של האוטו שלך (ואז מה עשית בזה?).

אתה לא יכול למכור כלי במחיר X ולקנות במחיר X כלי טוב יותר.

אני גם לא רואה איך תמכור את האוטו שלך אפילו ב 10K כשיש לך רכבים משנת 2004 עם 140K שנמכרים ב 7 אלף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...