Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אחרי עוד סיבוב ביד 2 ראיתי שהאופציות שעומדות לרשותי הם כאלה:

או לקנות קליאו 2014-2015 עם קילומטרז של עד 20 אלף לכל היותר, או ללכת על איביזה חדשה מהחברה(לא לחוץ לי רכב חדש)

אז השאלה האחרונה שלי היא למה אתה מתכוון שהתיבה פחות טובה?

2012 Alfa Romeo Mito Sprint TcT

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

Subaru XV Premium 2.0 2015

פורסם

היא מעבירה הילוכים לאט יותר,כמו כן היא פחות חכמה.

למשל בעיר אם יש ירידה ובאמפר היא יכולה להוריד לראשון ולמשוך אותו ולא להעביר לשני,גם בעליות בתחילת נסיעה,באיביזה באותו מסלול בדיוק התיבה ממשיכה להיות על הילוך שני ולכן הנסיעה חלקה יותר.

גם בפקקים בעליה היא שומרת על הילוך 2 גם אם המהירות נמוכה ואין משיכה של הראשון.

לכן הנסיעה ב dsg חלקה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שלום לכולם.

אני כבר כמה זמן מתעניין בלקנות רכב שני לאשתי ו2 ילדיי (בני 17).

אז אשמח להמלצה על רכבים שיהיה להם את ה"פוזה" שבטח ילדיי מחפשים, חסכוני בדלק אבל כמובן של יהיה עגלה בכביש ובנוסף הוא נועד לנסיעה בין עירונית.

הרכב חייב להיות אוטומט(אשתי בעלת רשיון רק לאוטומט) והכי חשוב שיהיה כמה שיותר בטיחותי, בכל זאת נהגים צעירים.

עד עכשיו מה ששמעתי בעיקר משני בניי הצעירים זה בעיקר קירצוצים על הסיאט איביזה.

איך היא ביחס למכוניות אחרות?(כמובן שאשמח לשמוע על דגמים של חברות אחרות)

תודה מראש.

ממתי ילדים קובעים להורים איזה רכב לקנות ?

מילא בגדים או פלאפון אבל רכב ? הרי לא הם יתחזקו אותו

פורסם

ברור שההחלטה בידיי, אבל אם אני משקיע כסף כמובן שאני ארצה שהילדים יהנו ממנו הרי אני לא זה שהולך לנהוג עליו.

טוב, אני אקח נסיעת ניסיון בקליאו ובאיביזה ואחליט.:wink:

תודה רבה לכולם:lol:

2012 Alfa Romeo Mito Sprint TcT

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

Subaru XV Premium 2.0 2015

פורסם

אני במקומך הייתי שם את השיקול הבטיחותי במקום הראשון,

חמישה כוכבי בטיחות ורכב גדול יותר- חמישה כוכבים ברכב גדול הם לא כמו חמישה כוכבים ברכב קטן.

פורסם

אז אם ככה כולנו צריכים לקנות רכבי פאר כי הם הכי גדולים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
  • תוכן חדש...