Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מחפש 2 זוגות אופנים בתקציב נמוך מאוד [השאיפה היא להחזיר עודף מ1000 ש"ח. וצריך גם קסדות + מנשא לרכב...]

המטרה היא טיולים קטנים פה ושם, לא רכיבה יומיומית בשטח קשה, אלא שבילי כורכר אחת לכמה שבועות.

התחום הזה זר לי לחלוטין

אשמח לכל פיסת מידע בנושא - חברות, חנויות, מחירים, קסדות, מנשא לרכב ועוד

תודה מראש

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אני מקווה כי הכוונה היא לא לחדש אלא יד 2..

רק קסדות ומנשא זה חצי מהתקציב אם לא יותר,

אין באמת מה לדבר על חברות, או משהו כזה, פשוט לחפש במצב טוב ובמחיר הרצוי.

ההמלצה היא לקנות בחנות קטנה קרובה, שתיתן שירות טוב (תיקונים בהמשך), תיגש לכמה חנויות ותראה מה יש להן להציע,

תוכל להתרשם באתר גם כן

http://www.harim.co.il/yad2/

מחיפוש מהיר יש רק את אלו:

http://www.harim.co.il/yad2/182861/אופני-זנב-קשיח-MERIDA-sub-9.htm#Image

http://www.harim.co.il/yad2/181098/אופני-זנב-קשיח-Trek-830AL.htm#Image

פורסם

ברכות למדוושים החדשים!

קודם כל,קסדה טובה לשים לב לתאריך המוטבע/מודבק על דפנות הקסדה מבפנים.

לא בטוח שיהיה קל למצוא זוג באלפיה, יד2 קבוצות בפייסבוק וכו..

איזה רכב יש לך שאתה צריך אליו מנשא?

מה הגובה שלך? של האדם השני?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

בכזה תקציב הייתי מחפש אופניים רק ביד 2 של מותג מדבקה כלשהו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למי שלא מבין בתחום, רכישת אופניים משומשיים יכולה לעלות הרבה מעבר לתקציב הקניה.

יהיה מאכזב לרכוש אופניים ב-200 שקל רק כדי לגלות שצריך להשקיע בהן סכום כפול ולהחליף כבלים ישנים או את חישורי הגלגל החלודים והמתפוררים או שרשרת וקסטה, או צמיגים יבשים שנקרעו.

צריך חבר שמבין לפחות קצת בתחום, או אולי לחפש משומשים בחנויות אופניים שעושות טרייד אין ונותנות אחריות מסויימת, אבל לא בטוח שהם מתעסקים עם אופני מדבקה.

בנוסף צריך להביא בחשבון שאופניים שמשתמשים בהם צריכים תחזוקה, גם אם זה רק לשבילי כורכר. אם רוצים שהם ישמשו לזמן ארוך צריך לנקות (אפשר עם סבון כלים, לא חייבים לרכוש דגריזר) ולשמן (צריך לקנות, מיכל בעלות של כמה עשרות שקלים). יש מדריכים ברשת כיצד לבצע.

פורסם (נערך)

אברג'ל מה תאמר לאדם שבא אליך ומבקש דירת 4 חדרים במרכז עם עודף מ500,000 שקלים ולזכור שצריך לשלם גם לעו"ד ולעשות שיפוץ קטן?

אחלה,

אז זה.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני יכול להשאיל לך אופני שיכוך מלא טובות (שאני פשוט לא עושה בהן שימוש כרגע) אך ישאר לך שאר הציוד לקנות. יש לי מנשא אבל הוא הושאל לי, אז לא אוכל לתת אותו.

הבעיה היא שהאופניים מעט גדולות. יש לי בערך 17 ס"מ יותר (עריכה - הכוונה לגובה, לא מקומות אחרים...), חוץ מכיוון הכיסא צריך לבדוק שיהיה לך נוח.

אגב, פעם חשבתי למכור אותם עד שנתקלתי 3 פעמים בישראלי המצוי ושיטות המיקוח. מאז די זנחתי את העניין ואם יש משהו טוב שאני לא צריך כלל אני מעדיף למסור למי שצריך.

בכל מקרה, גם האופניים הללו יצטרכו אולי כיוון ראשוני (יש לי זוג אחר לרכיבות לעבודה). התקציב שלך די ממש מאוד גבולי לעניין (בעיקר כי אתה רוצה מנשא וציוד).

לדפוק אחרים\לעשות מכה שמשהו שאני לא כל-כך מבין או טוב בו.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אז ככה

רוצה להודות, מאוד, לחבר הפורום היקר MadCat_LE

הגעתי אליו אתמול בעקבות הצעתו הנדיבה מההודעה לעיל, וקיבלתי אופניים איכותיות מתוחזקות ותקינות לחלוטין!

כמובן בצירוף הסברים מפורטים והדרכה ראשונית מצויינת.

היה כ"כ כיף לקום ב6 בבוקר ולדווש ככה בקטנה.

בתקופה הקרובה נשאר לעשות השלמת ציוד כנ"ל, ולהכנס לזה כמו שצריך.

אז שוב תודה ובהצלחה בלימודים ובהכל!

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...