Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איטום דלתות לסובארו אימפרזה 2007

שימו לב! השרשור הזה בן 3050 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם .

אני מעוניין לעשות איטום לדלתות הקידמיות של הרכב שלי.

מדובר בסובארו אמפרזה 2007 למי שמכיר יודע שמדובר באחד רכבים עם בידוד הרעשים הגרוע ויותר אני מבין שאם הרעשים שנכנסים בגלל הנסיעה אין לי יותר מידי מה לעשות אבל מה שהכי מפריעה זה רעשי רזוננס וחריקות שמעל ווליום מסויים הנסיעה הופכת למעצבנת במיוחד.

בהתחלה חשבתי לקנות יחידת ראש חדשה כידי לשפר את המערכת בלי קשר לרעשים אבל ירדתי מזה כי שום דבר לא יעזור לי אם אני לא יטפל בבעיית הרעשים.

אני מבקש ממכם עזרה ומידע איך לעשות את האיטום איזה חומר להשתמש והאם יש מישהו שאתם ממליצים עליו שיעשה את האיטום בצורה מקצועית במחיר שלא אצטרך למכור כיליה ?

אני לא מחפש איטום ברמה הכי גבוה אלה רק משהו שיפסיק את הרעשים המדוברים וגם זה רק בדלתות הקדמיות.

כרגע מה שקורה שבגלל הרעשים אני מוריד תחום תדרים מסויימים דרך הeq מה שמוריד הרבה מההנעה .

אם יש לכם רעיונות אשמח לשמוע.

עריכה אחרונה על ידי ofervars

Hu: pioneer dehx6650bt comp:focal ps165 Amp: focal r4280 sub: more primo

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עופר - האם הרצת חיפוש לאחרונה על שרשורים בנוגע לבידוד רעשים?

הנושא הועלה כאן רבות בעיקר בשנה האחרונה. תחפש שרשורים למשל של חבר פורום בשם ITZIKTHEJO

תריץ חיפוש על המילים "גולמט" ו "איזופלקס" ו "יריעת חסם רעש" ו" סיקה מולטיסיל בוטיל" ותראה כמה מידע תמצא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן עשיתי חיפוש וקיבלתי קצת מושג על החומרים אבל לא הצלחתי להבין כמה זה אמור לעלות? (במידה ואני הולך על דיינמיט)

ואיפה אפשר להשיג ? לא בכל מקום יש את זה לפחות לפי בדיקה שעשיתי באשדוד .

והאם יש משמעות למקצועיות האדם שמדביק את החומר בדלתות ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה היא מה התקציב, מה אתה רוצה לבודד והאם אתה רוצה חומרים ייעודיים או שהתחליפים הביתיים טובים מספיק עבורך.

מכסה מנוע למשל וגג - אמליץ לבודד רק בחומרים ייעודיים, בשביל השקט הנפשי, הבטיחות - זה שווה את זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשלב זה אני מעוניין לבודד רק את הדלתות הקידמיות אני בסך הכול רוצה להעלים את רעשי רזוננס והפלסטיקה שרועדת שפשוט משגעים .

עריכה אחרונה על ידי ofervars

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הפלסטיקה שלך רועדת, אתה שומע קרקושים כאלו, נקישות של הפלסטיקים אחד כנגד השני או כנגד הפח. תנסה להחליף את הפינים שמחזיקים את דיפוני הדלתות בחדשים ותעטוף אותם באיזולירבנד על מנת למנוע תזוזה. על כל חלק שבא במגע עם חלק קשיח אחר, למשל פלסטיק עם פלסטיק או פלסטיק עם פח, מומלץ להדביק איזה שהוא פס ספוג, אלבד, ניאופרן. זה ישכך את הרעשים וגם יצמיד את החלקים יחדיו.

תציץ בפרוייקט שלי, מקווה שזה יתן לך קצת מושג ורעיונות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?596975-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%98-%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%94-%D7%90%D7%9C%D7%A4%D7%90-%D7%A8%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%90%D7%95-156-2006

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אורן תודה.

כמה יעלה לי קיט בידוד רק לשני דלתות נגיד של דיינמיט וכמה תעלה לי ההתקנה ?

אני רוצה לדעת פחות או יותר טווח מחירים כידי שאני יוכל ללכת לחניות עם ידע כי כרגע פשוט אין לי מושג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

6 יריעות בוטיל של סטינגר עלו לי 400 ש"ח. היריעת דיינמאט עלתה לי 250 ש"ח. אין לי מושג כמה עולה התקנה. אבל קח בחשבון שסביר להניח שהמתקין לא ישתמש באותו אופן שאני השתמשתי בחומרים, סביר להניח שהוא ישים בערך 3-4 יריעות של סטינגר או 2 יריעות דיינמט על כל דלת(!). אני עם יריעה אחת של דיינמט ו6 סטינגר עשיתי 4 דלתות. עכשיו בפורום מכירה, מישהו מוכר יריעות איטום ובידוד שווה לבדוק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעולה תודה רבה על התשובה .

ובכל כל זאת יש פה מישהו שיכול להגיד לי מה אמור להיות מחיר התקנה ? כמובן רוצה לדעת את המחיר פחות או יותר לא תופס אף אחד במילה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשאתה קונה שירות מבנאדם (בניגוד לקניית מוצר חומרי) אתה לא יכול לבחון את הקניה בהיבטים טכניים

יש כל הרבה אפשרויות של התקנה

סוגי חומרים

כמויות של החומרים בהתקנה

איכות ההתקנה (יותר זול =פחות זמן לעשות עבודה יסודית)

וסביר להניח שעוד כמה משתנים שלא עולים לי לראש כרגע...

מה שאני אומר זה שאתה צריך ללכת לבעל מקצוע שאתה באופן אישי

מרגיש שייתן לך עבודה ברמה שתספק אותך

שהוא מבין את הצרכים שלך

ואתה מצאת איתו ״שפה משותפת״

כל אחד שתקנה ממנו שירות וירצה לדפוק אותך, לצערי, יצליח...

איך אמר סיינפלד

״עדיף מכונאי טוב

מזיון טוב״

בהצלחה!

Sent from my iPad using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3050 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...