Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

קיבלתי הודעה על כך שנערכים לפטר אותי בימים הקרובים. (אני כבר לאחר שימוע)

ורציתי לדעת מהי תקופת הזמן שהמעסיק צריך להודיע לי כחוק? , אני עובד בחברה כ - 8 חודשים. יש לי יתרה של 9 ימי מחלה האם קיים חוק שאוסר להשתמש בימי המחלה אחרי הודעת הפיטורים?

פורסם

עובד חודשי (לא שעתי) בעל ותק של פחות משנת עבודה זכאי ליום הודעה מוקדמת בגין כל אחד מ-6 חודשי העבודה הראשונים, ויומיים וחצי בגין כל חודש נוסף. כלומר, מגיעים לך 11 ימי הודעה מוקדמת.

לגבי ימי מחלה, ישנן פסיקות שונות שסותרות זו את זה אבל למיטב הבנתי אם המעסיק נתן לעובד הודעה מוקדמת לפיטורים לפני שנעדר העובד עקב מחלתו, רשאי המעסיק לפטר את העובד בסיום תקופת ההודעה המוקדמת, אפילו אם מועד זה חל בעת תקופת המחלה (פסיקה מ-2009). כלומר, אתה זכאי לקחת ימי מחלה אבל זה לא יאריך את תקופת ההודעה המוקדמת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מכתב פורמאלי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

והמעסיק רשאי לא לשלם לך על היומיים וחצי הראשונים של המחלה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

gsi16v - אתה בטוח?

ניראה לי זה קשור להסכם שיש לו (יש כאלה מהיום ראשון מקבלים 100% ויש כאלה על פי החוק) ולא קשור לאם מפטרים אותך או לא.

פורסם

זה החוק, רק אם רשום בהסכם אחרת

פורסם

זה החוק לימי מחלה באופן כללי, אבל אם הבנתי נכון פות"ש שואל אם מותר לו לנצל את המחלה גם לאחר הודעת פיטורים.

לדוגמא אם בחוזה יש לו 100% דמי מחלה מהיום מהיום הראשון.

הודיעו לו על פיטורים ונתנו לו שבועיים הודעה מוקדמת, במהלך השבועיים הללו הוא זכאי לקחת ימי מחלה ועדיין לקבל 100% (לפי החוזה שלו ובתנאי שיש לו ימי מחלה צבורים)

פורסם

ברור שהוא יכול, הוא עדיין עובד וזה לא שאסור להיות חולים בתקופת ההודעה מוקדמת

• תוכן חדש...