Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשבונית מוסך עבור הונדה סיוויק שנת 96

שימו לב! השרשור הזה בן 3062 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום

אני מעוניין לדעת כמה נעקצתי כי אני מרגיש שממש נעקצתי פה.

הסיפור בקצרה :

לפני חצי שנה קניתי סיוויק 96 עם 155,000 ק"מ מחבר לעבודה של אחי הגדול עובד הייטק בחור ישר ונחמד.

שילמתי 6,500 סתם לידיעה.

מכיוון שמעתה הרכב מיושן הוא צריך לעבור טסט פעמיים בשנה , ותודות לדואר ישראל ולכך שלא שמתי לב למועד פקיעת רישיון הרכב, יצא מצב שהיו לי רק כמה ימים להעביר את הרכב טסט, בנוסף אני דיי חדש בעבודה שלי ולכן לא יכולתי להרשות לעצמי להפסיד ימים או שעות ולקנות רכיבים ולחרוט אותם או לקנות מחו"ל או להרכיב לבד (אין כלל כלים), בקיצור פניתי לשירותיו של מוסך שהומלץ לי עליו שיסגור לי את הפינה.

וזאת התוצאה: לא כולל אגרת רישון 600 ומשהו ש"ח

IMG_20160526_205518.jpg

אשמח לדעת אם גנבו אותי?

בכוונה אין את שם המוסך כרגע

תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

4 תפוחים ? איפה יש 4 תפוחים ברכב הנעה קדמית 2 בוקסות אחוריות 800 ש"ח? זרוע הגה ימין ? מה זה הדברים האלו איך אישרת דבר כזה ?

תלך למוסך ותבקש את כל אבל כל הדברים שהוא החליף לך , שיטת מצליח.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

מחירים זולים מאוד.

יש טעות גם באגרת הרישוי, חוייבת ב16 ש"ח במקום 96.

אורן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחירי החלקים בסדר גמור אבל במחיר העבודה נאנסת לחלוטין! 140 שח על החלפת מוט הגה שההחלפה לוקחת 10 דקות גם לאדם לא מקצועי. 400 שח על החלפת הגומיות לתפוחים?? במחיר הזה אתה קונה את כל התפוחים בשלמותן. 800 שח להחלפת בוקסות במיתלה האחורי? בוקסה אחת אולי עולה 100 שח בלחץ. הכנסה שלה אצל חרט וחילוץ של הישנה עולה בלחץ למוסך 50 שח לבוקסה. גם אם צריך להנמיך סרן אחורי כדי לחלץ את המוטות שעליהם יושבות הבוקסות זה לא מצדיק מחיר שכזה. יקר!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

מאור, פירקת פעם סרן אחורי בסיוויק 1996? זו עבודה שאורכת שעתיים בקלות.

בקיצור, מחיר מעולה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחירי החלקים בסדר גמור אבל במחיר העבודה נאנסת לחלוטין! 140 שח על החלפת מוט הגה שההחלפה לוקחת 10 דקות גם לאדם לא מקצועי. 400 שח על החלפת הגומיות לתפוחים?? במחיר הזה אתה קונה את כל התפוחים בשלמותן. 800 שח להחלפת בוקסות במיתלה האחורי? בוקסה אחת אולי עולה 100 שח בלחץ. הכנסה שלה אצל חרט וחילוץ של הישנה עולה בלחץ למוסך 50 שח לבוקסה. גם אם צריך להנמיך סרן אחורי כדי לחלץ את המוטות שעליהם יושבות הבוקסות זה לא מצדיק מחיר שכזה. יקר!

אולי מספיק עם ההתלהמות שלך כלפי מוסכים?

כל שרשור שמוזכרים מחירים אתה קופץ.

לא כולם עובדים בחינם כמוך וכמו חבריך לארגון מה לעשות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוסך לא צריך לעבוד בחינם אבל צריך להיות גם הגיוני. כן...בסיויק פירקתי סרנים בעברי. אם פותח השירשור היה עושה סקר שוק לפני היה מגלה שהוא חוסך כמה מאות שקלים בקלי קלות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוסך לא צריך לעבוד בחינם אבל צריך להיות גם הגיוני. כן...בסיויק פירקתי סרנים בעברי. אם פותח השירשור היה עושה סקר שוק לפני היה מגלה שהוא חוסך כמה מאות שקלים בקלי קלות.

כמה אתה חושב שצריך לעלות העבודה במוסך מקצועי עבור הפירוט שנמצא כאן? נשמע מסקרן.

או במילים אחרות לדעתך בכמה "גזרו" אותו ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחירים טובים מאוד ולא נעקצת .

להבא עדיף להיות במוסך בזמן ביצוע העבודה כדי לראות את החלקים הדרושים החלפה ולקבל מושג כלשהוא .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה אתה חושב שצריך לעלות העבודה במוסך מקצועי עבור הפירוט שנמצא כאן? נשמע מסקרן.

או במילים אחרות לדעתך בכמה "גזרו" אותו ?

סביב ה 500 שח עמלת גזירה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

מאור, תפנה אותי בבקשה למוסך שאתה מכיר שהיה עושה את זה ב500 ש"ח פחות.

אני אשקול ברצינות לסגור את המוסך שלי ולהעביר אליו את הלקוחות שלי תמורת תיווך :wink:

המחיר זול מאוד, לא סביר, בטח לא יקר, זול מאוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3062 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...