Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי בעליות של טבריה עם הבלנו שלי ופתאום נדלקה הנורה הזו:

וגם החום של המנוע עלה (לא עד הסוף אלא התחיל לטפס לכיוון למעלה,מיד עצרתי את הרכב וחיכיתי שיתקרר ורק אז המשכתי) שפתחתי את מכסה המנוע היה באזור של האגזוז כמין מתכת רותחת אדומה, מה עכשיו למוסך?

פורסם (נערך)

במידה ולא חסר מים יש בעיה במערכת קירור.

פעם עליתי עם באלנו אוטומטית לנצרת עלית והיא התחממה לי בעליות לפני הכניסה לעיר אבל לא נדלקה לי שום נורה התברר לי אחר כך שהרדיאטור היה במצב רע.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם (נערך)

הרדיאטור חדש, הוחלף לפני חודש-חודשיים.

Sent from my Lenovo TAB 2 A7-30H using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי neimot000
פורסם

למה הוחלף? אולי הבעיה היא בטרמוסטט?

(טרמוסטט הוא סוג של ברז, כאשר המנוע קר הוא סגור והמים נשארים בתוך המנוע, כאשר המנוע מתחמם הברז נפתח והמים זורמים לרדיאטור ושם מתקררים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

הרדיאטור הוחלף מפני שעברתי תאונה עם הרכב והתפוצץ הרדיאטור.

יכול להיות שזה מהטרמוסטט! האזור נראה מוזנח ועם נזילת שמן בינונית מהאזור.

עריכה אחרונה על ידי neimot000
פורסם

מהניסיון שלי עם הבלנו של החלפת 3 רדיארטורים, תמיד תמיד אחרי החלפת רדיאטור תצפה לצרות. רמת העבודה שנקלתי בה בכל מה שקשור להחלפת רדיאטורים היא מתחת לכל ביקורת בכל מה שנוגע למערכת הקירור.

יש נטייה לזלזל ולעגל פינות, בכל הפעמים שהחליפו לי רדיאטור לא עשו בדיקת לחץ לוודא שאין נזילות, ותמיד היו נזילות.

תמיד הייתי בודק לפני כל נסיעה את רמת הנוזל ברדיאטור ובמיכל העודפים אחרי כל החלפה, הייתי חוזר עם תלונה על חוסר מים,

באחת ההחלפות חזרתי 4 פעמים לאידיוט שהחליף לי את הרדיאטור כל פעם החליף עוד צינור וכל פעם זה לא עזר, בשום פעם הוא לא עשה בדיקת לחץ. בסוף נמאס לי פתחתי מכסה מנוע השקעתי קצת זמן בלנסות להבין איפה הנזילה ומצאתי אותה בעצמי.

הניחוש שלי שיש לך נזילה , נוצר חוסר נוזל קירור והמנוע התחמם. תתפלל שלא נפגע אטם ראש מנוע קנה נוזל איכותי ותעקוב אחר רמת הנוזל באופן יום יומי.

פורסם

דווקא לא נראה שיש נזילה אצלי בדקתי עכשיו והנוזל מלא עד הסוף , ואגב גם עכשיו שהמנוע קר עדיין יש את המנורה הנ''ל דולקת

פורסם

אני לא חושב שברכב הזה יש חיבור לסורק ממוחשב אבל אפשר לבדוק במידה ומדובר בדגם אחריי מתיחת הפנים יש מצב שקיים שם חיבור obd.

אני גם לא מאמין שמכונאי פשוט יידע לקרוא תקלה במידה ומדובר בשיטה הישנה יותר לקריאת תקלות.

פורסם (נערך)

כמו שאמרתי אם זה הדגם אחריי מתיחת הפנים יש מצב שיש חיבור לסורק.

תיגש למוסך שאתה סומך אליו מאיפה אתה?

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם (נערך)

אם הרכב בשנתון מעל 2001 עלול להתאים לסורק תקלות OBD2 סטנדרטי.

תחפש את החיבור(במידה והוא קיים) תעדכן אותנו, אני מטבריה, אם קיים החיבור יכול להיות שנצליח לשלוף לך את התקלה(יש לי סורק OBD2)

תבדוק מתחת להגה הקצה של הפלסטיק מעל הדוושות

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
  • תוכן חדש...