Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלט למאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השלט של הרכב הפסיק להגיב בזמן האחרון, ואני נאלץ לפתוח ולסגור רק עם מפתח.. כמובן שזה בלי אזעקה..

השלט ממשיך להוציא אור כחול בקצה אבל הרכב לא ננעל / נפתח

חשוב לציין שקניתי ממישהו את הרכב וזה לא נראה כמו משהו מקורי למרות שאני לא מבין בזה כ״כ.. מה יכולה להיות הסיבה ומה הפיתרון?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

יכול להיות פיוז/ סוללה חלשה וכן הלאה... נגמרו לי הסוללות בכדור הבדולח- כך שאם תעלה תמונה יהיה יותר קל לעזור ;)

פורסם
יכול להיות פיוז/ סוללה חלשה וכן הלאה... נגמרו לי הסוללות בכדור הבדולח- כך שאם תעלה תמונה יהיה יותר קל לעזור ;)

תמונה של מה? של השלט?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

קורה לי שהסוללה נגמרת,

עדיין מראה אור כחול אבל לא נפתח הרכב,

תחליף סוללה.

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

Hyundai Coupe 2008 2.7L Manual

פורסם
קורה לי שהסוללה נגמרת,

עדיין מראה אור כחול אבל לא נפתח הרכב,

תחליף סוללה.

איך אדע איזה סוללה זה? איך פותחים את השלט?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

אצלי החלפת סוללות לא פתרה את הבעיה, מה עוד אפשר לבדוק ?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

הנה תמונות של השלט (קדימה ואחורה):

IMG_0387.jpgIMG_0388.jpg

כפי שאפשר לראות, האיכות לא בשמיים.. השלט די עטוף בהרבה ניילון כי הוא מתחיל להתפרק, הלחצנים עובדים למרות שהם קצת מפורקים, הבעיה שאני לא יודע מה הגורם למה יוצא אור כחול מהשלט אבל האוטו לא מגיב.. ואני לא יודע אם זה שלט מקורי מהרכב או שזה הרכבה מקומית ואם השלט באמת בעצמו דפוק איפה אפשר להשיג חלופי? כי אני לא רוצה להחליף את כל מערכת האזעקה והנעילה של הרכב.. לא מבין בזה פשוט כלום, אשמח לעזרה.

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

תנסה להקליד באיביי/אמזון/עליאקספרס את הכיתוב שיש לך בגב השלט, אולי תמצא גוף שלט חדש או שלט חדש ופשות תעביר תפנים לבפנים, זאת האופציה שאפשר לעשות אם אתה לא מעוניים בשלטי נוחות חדשים, יתכן במקומות של חשמלאות רכב יוכלו לקודד לך שלט אחר למערכת שמותקנת כרגע באוטו.

אני החלפתי לחלוטין את השלטי נוחות כשקניתי תרכב, אומנם יצא לי נזק של 400 שקל על זוג שלטים והתקנה וחיבור למערכת הרמת שמשות ושאר הירקות

פורסם
תנסה להקליד באיביי/אמזון/עליאקספרס את הכיתוב שיש לך בגב השלט, אולי תמצא גוף שלט חדש או שלט חדש ופשות תעביר תפנים לבפנים, זאת האופציה שאפשר לעשות אם אתה לא מעוניים בשלטי נוחות חדשים, יתכן במקומות של חשמלאות רכב יוכלו לקודד לך שלט אחר למערכת שמותקנת כרגע באוטו.

אני החלפתי לחלוטין את השלטי נוחות כשקניתי תרכב, אומנם יצא לי נזק של 400 שקל על זוג שלטים והתקנה וחיבור למערכת הרמת שמשות ושאר הירקות

אני לא מצליח לראות מה כתוב שם, נראה לי שצריך לפרק הכל בשביל לראות..

איפה אפשר לעשות באמת שלט חדש ולחדש את המרים שמשות? מי עושה את זה?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

מרים שמשות קופסא של השלטים מתחברת אליהם, יכול להיות התנתק שם משו או שאתה צריך פשוט לתכנת מחדש(החלונות לא עולים או שנתקעים באמצע פשוט?!)

בעיקרון לך למקום שמתמחה בחשמלאות רכב תשאל אותם אולי יוכלו לעזור עם קידוד שלט חדש ועם מרים שמשות

• תוכן חדש...