Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיזור שאני נוסע על יד כביש יש בריכות דגים. בלילה זה פשוט מכה, עננים של יתושים שמתאבדים לי על הרכב.

אני מנקה את הרכב אחרי כל נסיעה. הבעה זה רדיאטור, כבר ניקיתי פעם אחת ואחרי פחות משבוע הוא שוב מלא בחרקים (אצלי הניקוי קשה כי הרדיאטור נמצא עמוק ויש פלסטיקים, אין גישה ישירה, צריך להשתמש במקל ארוך כדי להוריד את החרקים אחד אחד - זה לוקח שעה בכל פעם).

האם אפשר לחבר רשת נגד יתושים לגריל כדי להגן על הרדיאטור?

חשבתי לחבר רשת פלסטיק ביתית עם אזיקונים לגריל.

האם יש לזה השלכות שליליות חוץ מאסטטיקה? האם יש חשש להתחממות?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה יותר גרוע: פגיעה בזרימת האויר (עד כמה זה באמת פוגע?) או חרקים בתוך צלעות הרדיאטור?

כל פעם לשטוף עם לחץ מים זה לא פתרון כי אין לי מקור לחץ מים חוץ מפומפה כמו של ריסוס הדברה (הלחץ לא מספיק להוריד את החרקים).

ראיתי רשתות דומות על משאיות ואפילו קיטים לSUV.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אילתרתי את הרשת אתמול והתקנתי עם אזיקונים על הגריל (אני מתכוון להחליף רשתות לעיתים קרובות - פעם בשבוע בערך). התוצרה: הרבה יתושים על הרשת (וזה עוד היה יום עם מעט מאוד יתושים). אין השפעה על צריכת דלק, קירור מזגן או התחממות אפילו בעומס בשעות החמות.

כרגע זה ניראה כמו פתרון מעולה. קראתי בפוקומים בחו"ל, במיוחד אוסטרליה, שם זה מאוד מקובל להתקין רשת.

אני משתמש ברשת נגד יתושים כמו לחלונות בבית. הסיבים שלה דקים מאוד והמרווחים קטנים - החרקים לא יכולים להכנס. זה פתרון זול מאוד, הרבה יותר זול מרדיאטור. לדעתי השפעה על זרימת אויר שולית. הרשת מכסה רק את הגריל התחתון איפה נכנסים החרקים. יש גם גריל עליון שהוא סטוק (משם בדרך כלל יוצא חום כאשר הרכב עומד).

פורסם

אני נוסע בכביש 66 וכביש 65 יש שם בריכות דגים וכמות עצומה של יתושים בערב.

• תוכן חדש...