Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתייחס למקום למטען.

אתה מתייחס למרווח פנים לנוסעים.

אנחנו לא מתווכחים - פשוט מתייחסים לדברים שונים. לא הצעתי לו לשים את הילד בעגלה כדי שיהיה מקום לשאר הנוסעים.

Sent from overseas using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תגובות 179
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא לו זה לי כי אני פותח השרשור.

חס וחלילה לא מתווכח, מנהלים דיון מתורבת שבשביל זה הפורום נועד, אני גם יכול לתאר את מה שהצעת אבל כל הרעיון שלי ברכב כזה הוא פרקטיות מירבית בגבולות התקציב שלי, מה שהצעת לטעמי לא פרקטי בכלל.

התעצבנתי מלהנדס דברים במיקרה לפני נסיעות ארוכות אז אין מצב שאתחיל לחבר ולנתק נגרר על בסיס כמעט יומי.

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אגב נכון לעכשיו בלי להכפיש את שמם טעויות קורות והם עומדים יפה מאחורי הטעות לשביעות רצוני (למרות העצבים שחטפתי).

רוצה לעשות להם בדיקת אמינות אמיתית?

שלח חבר לסניף המדובר שיכנס ספונטנית ויתעניין ברכב המדובר (תן לו מספר רישוי).

אני מוכן להתערב אתך על כוס בירה שלא יציינו שלרכב יש פגיעה בשלדה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם (נערך)

האמת בדיוק תהיתי לגבי זה עם חבר, האם הם יעיפו את הרכב לסוחר או ישאירו אצלם בנסיון למכור. בכל מקרה כאשר שריינתי את הרכב הוא ירד מהאתר שלהם, נראה אם בקרוב יעלה חזרה.

לא להאמין שבג.ש.ר גולן ביקשו על הרכב הספציפי הזה שנראה רע 75 אלף ש''ח בלי בושה!

אגב לא מוכנים לשלם על הבדיקה הבאה אלא מורידים את סכום הבדיקה מהמחיר, כעת הרכב הבא כבר עומד על 64300 ש''ח.

ניסיתי להוציא את הרכב בלי הפחחות שהם עושים לו ואמרתי שאני אשלם אותו מחיר שלא יתקנו שום דבר חיצוני אך הם סרבו ולא מוכנים לזה, כמו כן נמסר לי שהרכב כבר בפחחות :-/, מצידי גם שלא היו מנקים אותו!

זה בהחלט יהיה הצ'אנס האחרון!

אגב מי שרוצה מוזמן לנסות, הל.ז. מופיע כאן.

כמו כן הם סרקו את הבדיקה שלי לעצמם.

36d3ee4e8f149f2bc188bf0fcab0a958.jpgf8759751f02752301694badd2c40b72b.jpgd4c3f252dafdf2a111e722752570f22e.jpg

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לצערי שכחתי דבר בסיסי שהוא לבקש היסטוריית טיפולים של הרכב, התקשרתי היום והנציג אילו נרתע, רצה לתת לי אותה במעמד הבדיקה של הרכב ואני התקעדתי לקבל אותה היום לוודא דברים בסיסיים שלא מדובר ברכב לימון מרובה תקלות. בלשון המעטה הנציג לא נשמע מרוצה מהבקשה.

שאל אותי מה כבר יכול להיות שם אז הסברתי לו את המושג רכב ''לימון''.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

ריפרפתי על השירשור והבנתי את הראש שלך- שדומה לשלי.

הבעיה העיקרית של המגרשים מעבר לניחוח הקומבינה שנודף מכל פינה היא שהמכוניות שהם מחזיקים ננהגו בידי אנשים שבמקרה הטוב לא אכפת להם מהרכב, במקרה הגרוע מטרתם בחיים היא לקרוע את הרכב. זה ניכר בטווח הקצר בפגיעות בפנים הרכב- שריטות, כתמים וקרעים ובטווח הארוך יכול לבוא לידי ביטוי בתקלות\ בלאי מוגבר במוסך.

המסקנה שלי בחיפוש (פלואנס דיזל) כבר אחרי ביקור קצר בכמה מגרשים שיש בגלילות היא לחפש רכב מאדם פרטי בלבד.

בתקציב שלך אין סיבה עם קצת סבלנות ויד (2) על הדופק לא למצוא רכב מיד ראשונה, לראות שהאדם מולך אמין, לקבל רכב שטופל באופן מתועד ומסודר במורשה- כיוון שמדובר ברכב בתום תקופת אחריות או זמן קצר אחריה. לעיין בהיסטוריית טיפולים, לקחת לבדיקה ולסגור עניין. זה לא דמיוני וחוויה טובה בהרבה.

בקיצור- ממליץ לך לשכוח ממגרשים.

פורסם

לפרטי המחירון הוא 77 וגם את אלו קשה מאוד למצוא. פלואנס פחות או יותר אותו מחיר כמו המגאן רק שהשנייה מעט מאובזרת יותר וסטיישנית מובנת ההעדפה למגאן... פלואנס תיהיה עדיפה אם אתה מעוניין בידנית לדעתי אין מגאן סטיישן דיזל ידנית.

פורסם

האמת לעניין הרכבים מליסינג יש ויש, יש לי כמה מכרים וחברים שברשותם רכב מליסינג וכולם שומרים עליהם בצורה דיי יפה, לרובם אין קשר לעולם הרכב. זה בעיקר עניין של מזל על מה תיפול.

אין תיעדוף משמעותי לרכב מפרטי כי במגאן המבחר ביד 2 ממש מצומצם וגם הרכבים הפרטיים אולי חוץ מאחד עומדים על מעל 100 אלף ק''מ לכן אין כאן תיעדוף משמעותי. הק''מ הכי נמוך שראיתי ביד 2 זה 70 אלף ק''מ לרכב שמבקשים עבורו 80 אלף ש''ח.

אין לי העדפה לידני, פעם היה אבל ברכבים מעניינים, היום זה נטו נוחות ופרקטיות לי ולאשתי.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
האמת לעניין הרכבים מליסינג יש ויש, יש לי כמה מכרים וחברים שברשותם רכב מליסינג וכולם שומרים עליהם בצורה דיי יפה, לרובם אין קשר לעולם הרכב. זה בעיקר עניין של מזל על מה תיפול.

אין תיעדוף משמעותי לרכב מפרטי כי במגאן המבחר ביד 2 ממש מצומצם וגם הרכבים הפרטיים אולי חוץ מאחד עומדים על מעל 100 אלף ק''מ לכן אין כאן תיעדוף משמעותי. הק''מ הכי נמוך שראיתי ביד 2 זה 70 אלף ק''מ לרכב שמבקשים עבורו 80 אלף ש''ח.

אין לי העדפה לידני, פעם היה אבל ברכבים מעניינים, היום זה נטו נוחות ופרקטיות לי ולאשתי.

בחירה שלך, אני עם קצת סבלנות קניתי רכב עם קצת פחות מ-60K בשיבעים ושש אלך שח. הרכב היה שמור ביותר ולאחר טיפול גדול במורשה לרגל תום תקופת האחריות. האדם שקניתי ממנו היה אדם נחמד וישר, דאג להראות לי את שתי הפגיעות היחידות שהיו (קוסמטיות קלות ביותר) אחת חיצונית ואחת פנימית. פרט לכך הרכב היה שמור כחדש והנ"ל גם גרם לי להבין שננהג באופן סביר ולא נקרע.

דבר כזה לא תמצא בשום מגרש

נקודה אחרונה לגבי קילומטראז- רכב עם 60-70 אלף קילומטר נמכר בעשר עשרים אלף שקל יותר מרכב שנסע פי 1.5-2, לדעתי האופציה עם הקילומטרז הנמוך והמחיר הגבוה מעבר להיותה בעלת פחות סיכון ויותר כיפית- גם כלכלית יותר אם מחזיקים את הרכב לתקופה.

פורסם
בחירה שלך, אני עם קצת סבלנות קניתי רכב עם קצת פחות מ-60K בשיבעים ושש אלך שח. הרכב היה שמור ביותר ולאחר טיפול גדול במורשה לרגל תום תקופת האחריות. האדם שקניתי ממנו היה אדם נחמד וישר, דאג להראות לי את שתי הפגיעות היחידות שהיו (קוסמטיות קלות ביותר) אחת חיצונית ואחת פנימית. פרט לכך הרכב היה שמור כחדש והנ"ל גם גרם לי להבין שננהג באופן סביר ולא נקרע.

דבר כזה לא תמצא בשום מגרש

נקודה אחרונה לגבי קילומטראז- רכב עם 60-70 אלף קילומטר נמכר בעשר עשרים אלף שקל יותר מרכב שנסע פי 1.5-2, לדעתי האופציה עם הקילומטרז הנמוך והמחיר הגבוה מעבר להיותה בעלת פחות סיכון ויותר כיפית- גם כלכלית יותר אם מחזיקים את הרכב לתקופה.

אתה צודק שלא ניתן למצוא כזה רכב, אך שלמת על הנתונים הטובים של הרכב ברכישה מלקוח פרטי מחיר לא נמוך: 13,000 ש"ח במחיר הרכב, הטבות שונות שניתנות רק במחיר הליסינג כגון "מובילאי" ללא עלות וכו' וכן עלות ריבית של ההלואה שניתן כמעט ללא עלות ברוב חברות הליסינג מה שבפרטי יכול לעבור את ה5,000 ש"ח רק עלות הריבית לאורך התקופה.

ולקבל רכב שטופל טיפול גדול לפני המכירה זה די נדיר...

כל אחד מה שמתאים לו.

פורסם (נערך)

אז ככה, יש 7 מודעות של סטיישן במודעות הפרטיות, מתוכם חלק יד שניה שהיד הראשונה ליסינג, רק שני רכבים מהדגם המפואר, רק אחד מהם עם פחות מ 110 אלף ק''מ (אם אני לא טועה 70 אלף ק''מ) שמפורסם במחיר של 79 אלף ש''ח מהעיר שאני גר בה ותנחשו מה? הוא נמכר! הרכב השני מהדגם המפואר בצבע כחול יפייפה עם 110 אלף ק''מ ותג מחיר 80 אלף ש''ח.

אין לי מאיפה להוסיף עוד 10-15 אלף גם אם לא יודע מה.... ושוב הנתונים לא כאלה מדהימים שזה באמת שווה את זה. מעבר לכך אדם שקונה רכב לשנתיים או שלוש כנראה לא תהיה לו בעיה לשחוט אותו בנהיגה (לא טיולי שטח אבל כן לקרוע אותו) כי הוא מראש יודע שהוא מחליף רכב אחרי 3 שנים.

המבחר בדגם הזה מצומצם מאוד, גם מליסינג וגם מפרטי זה ישאר חתול בשק, אפשר להזהר ולבדוק מכל כיוון אך בסופו של יום זה עניין של מזל בעיקר.

אגב ההיסטוריית טיפולים של הרכבים שהוצגו בפניי בכללי היא תמיד במוסך מורשה יבואן וכל טיפול נעשה לפני הזמן!

לנושא ההלוואה או מימון, אני תמיד מקבל הצעה טובה בהרבה מהבנק שלי אבל זה כבר כל אחד עם התנאים שלו.

אגב מובילאיי את האמת גם אם יוצע לי כנראה לא יותקן, מבחינת אחריות של הליסינג אאמין לזה רק כשזה יעבור מבחן אמת, על הנייר הכל טוב ויפה ככה שזה פחות מפתה אותי.

ושוב כאן החברת ליסינג לפחות עמדה מאחורי הבדיקה הלא טובה שיצאה, אדם פרטי לא יעמוד מאחורי 700 ש''ח שיתבזבזו על בדיקה במידה ורכב לא יצא טוב, גם כנראה שלא יתקן את הליקויים ובמקרה הכי טוב נסתדר על מחיר, חברת ליסינג כן מתחייבת לתקן ליקויים במוסך מורשה יבואן.

סבלנות לחכות לרכב שיתאים אולי ושאולי יעלה ליד 2 אין לי כי אני עם תינוקת שצריך לקחת כל יום לגן וחזרה ואשתי שצריכה להגיע לעבודה (לי פחות משנה כי יש לי הסעה הלוך חזור לעבודה).

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מזכיר לי את התהליך שעברתי לפני כשנה כשחיפשתי רכב.

ככה זה כשנעולים על דגם מסויים שהוא לא כל כך נפוץ. ויש מודעות ספורות ביד2. ויש גם מגבלת תקציב.

אומרים לך - סבלנות, בסוף תמצא, אבל אין לך את כל הזמן שבעולם לחפש ואתה צריך רכב!

לדעתי - אין ברירה ואתה צריך להתחיל לקחת בחשבון עוד דגם שעונה על הצרכים, לחפש במקביל כמה דגמים. ככה הסיכוי למצוא רכב שמור וטוב בזמן סביר הרבה יותר גבוה.

פורסם

אחכה שהרכב מליס פור יו יגיע למרות שאין לי סבלנות אליהם.

היום התקשרתי בבוקר על מנת לבקש היסטוריית טיפולים ונמסר לי מהסוכן שיצור איתי קשר מאוחר יותר, בסביבות 16:00 התקשרתי שוב כי איש לא חזר אליי וביקשתי שוב, שוב הוא תהה למה אני צריך את זה ומה הלחץ שלי, הסברתי לו, שלחתי מייל למייל שהוא אמר לי כדי שיחזיר לי את הטופס של היסטוריית הטיפולים וכלום.

האמת מרגיש שאין להם סבלנות להתעסק בבעיות והם אוהבים מכירה פשוטה. שורה תחתונה מחכה לרכב, נעשה בדיקה, אם הכל טוב לקחתי, אם לא אז אבקר באלדן שנכנסו להם כמה כאלה אבל מהשכרה, אם המצב טוב והמחיר מתאים אין לי בעיה, אם לא אז כנראה שאבחן את עניין הפלואנס או ראש פתוח לרכבי סטיישן אחרים במסגרת התקציב.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אוטו יפה שמור וטוב במיוחד שהוא נדיר מקבל מחירון ואפילו יותר.

לא הפנמת עדיין פרט חשוב זה.

שמחפשים אוטו טוב לא פוסלים אותו על 1000 שח וגם לא על 5000 שח.

וברור לכל בר דעת שלוקחים אוטו לבדיקה,גם אם הוא האוטו הפרטי של הבת של קרסו.

בחיים אין ארוחות חינם,צריך לשלם.

• תוכן חדש...