Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר סה''כ טוב, ברגע שגיליתי שהמנוע הוחלף חרשתי את האינטרנט, אין ירידת ערך על כך ולא נהוג להוריד במחיר במיוחד אם מדובר במנוע חדש שהוחלף במסגרת האחריות.

המחיר בלי שום קשר דיי טוב, יש על מה להוריד אבל לא עם טיעון של המנוע.

וברור לי שזה כנראה ירתיע קונים.

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 179
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה, אני מאמין שברור מהשרשור שלא הייתי מתפשר יותר מדי, האמת שאם היה לי עוד זמן אולי לא הייתי מתפשר כלל אבל הזמן נגמר

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
תודה, אני מאמין שברור מהשרשור שלא הייתי מתפשר יותר מדי, האמת שאם היה לי עוד זמן אולי לא הייתי מתפשר כלל אבל הזמן נגמר

מתפשר זה מושג יחסי.

לדעתי הרכב עבר יותר מדיי עבור גילו אבל זה כנראה הכי טוב שאתה יכול להשיג כרגע ( לחוץ + מגבלת תקציב).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש לי רק שאלה אחת.

אם היית יודע על החלפת המנוע, היית ממתין את כל הזמן הזה ולוקח את הרכב לבדיקה?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אם אני הייתי במקומו היה לי קשה לענות על כך לדעתי. מצד אחד הוא מקבל רכב עם מנוע פשוטו חדש,מה גם שנראה שהמנוע הוחלף עם כל מה שמסביבו במקום טוב (מוסך יבואן?). מצד שני קצת תמוהה שמנוע כזה הלך אחרי קילומטראז' די צנוע בהשוואה לפלואנסים אחרים על הכביש שזה אולי מעיד על חיים קשים ואחזקה לקויה שהרכב עבר. דבר נוסף שלא מקל על העניין היא העובדה שהבן אדם כבר חרש את הארץ בחיפוש אחרי רכב מתאים ועד שהוא מצא אחד כזה הוא קיבל הפתעה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

לא עצבן אותי עניין ההחלפת מנוע, עצבן אותי זה שאני מתנהל מול חברה גדולה שאמורה לכבד את עצמה ואני מגלה על ההחלפת מנוע מטופס שממש במקרה פתחתי כי הוא היה מצורף לרשיון רכב וזה לא אמור להיות ככה. גם לא ידעתי האם זה הוחלף לחדש או לא ועם ההתנהלות החאפרית שלהם כבר נהייתי ספקן עד שהוצאו כל האישורים שזה מנוע חדש והוחלף במסגרת האחריות.

הוצאתי את כל העצבים על הנציג והסברתי לו שזה דברים שאומרים מראש אבל שוב ההתנהלות של החברה חאפרית, זה אפילו לא אשמת הנציג.

לגבי חיי הרכב וכו' אני לא יודע אם היו קלים או קשים ואם המנוע הוחלף כתוצאה מכך (קשה לי להאמין) או שלא.

בהמשך אפרסם הודעה חדשה לגבי רכישה ספציפית מליס פור יו או מחברות דומות ושם אפרט עד כמה היסטוריית טיפולים ממוסך שונה מהסטוריית טיפולים שהם מציגים, הקשר בין השניים דמיוני או מיקרי בהחלט. ויש עוד המון דברים....

אגב סתם במקרה חבר אתמול אסף אותי עם רכב הליסינג שלו מאלבר, הרכב אצלו מ 17 אלף ק''מ, קיה סיד חדשה, היום כבר עם 46 + אלף ק''מ, תנחשו מה? במדבקה של הטיפול הבא כתוב 60000 ק''מ! הרכב לא עבר שום טיפול מאז 17 אלף ק''מ בוודאות וכנראה יעבור באמת טיפול רק ב 60000 ק''מ! זה משהו שהם בטח לא יספרו למי שירצה לרכוש את הרכב.

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

שיזהר עם זה,

אחריות של הלקוח לדווח על טיפול לחברת הליסינג ולא של חברת הליסינג ללקוח!

מכיר אנשים שמילאו דוח נזק ושילמו השתתפות עצמית על "דילוג טיפול" לחברת הליסינג ללא הוכחת כל נזק.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הקטע שהבחור מבין ברכבים, מישהו שלא מבין פשוט יסתכל על המדבקה של הטיפול הבא ובזה זה נגמר.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)

עדכון קטן, ולא הרכב עדיין לא אצלי :-/.

אני יכול לציין שהסוכן כנראה סופית לא סובל אותי אחרי שיצאתי עליו בהקשר של המנוע אבל הוא גם יודע שאני הולך לבדוק עם פינצטה את כל מה שסיכמנו שיסדרו ככה שזה לטובתי במובן מסויים.

השבוע בזמן ההמתנה לרכב עלה לי העניין שייתכן והתאונות שהרכב עבר ותוקנו גרמו לירידת ערך שנקבעה על ידי שמאי, האמת שלא היה לי מושג איך אני מברר את זה והתקשרתי לסוכן ביטוח שאני שנים אצלו על מנת להבין את הנושא, הסוכן הסביר לי שאמור להיות לחברה שבבעלותה היה הרכב דו''ח שמאי של הנזק ובתוכו אמורה להיות מצויינת ירידת הערך במידה ויש. ביקשתי מאשתי שתתקשר לליס פור יו כי אם הסוכן היה שומע ממני שאני רוצה דו''ח שמאי כנראה היה מתחיל לשאול מה ולמה ואשתי יותר עדינה בהתנהלות שלה, מה גם שכל דבר שקשור לעיסקה הזאת כבר מביא לי עצבים, שורה תחתונה לא ענו לא הוא ולא מנהל הסניף אז חשבתי איך אני משיג את זה.

להפתעתי בהיסטוריית הטיפולים שהוצאתי מקרסו היה מצויין שם השמאי או יותר נכון החברה שעשתה הערכת שמאי לשתי תאונות של הרכב, צילצלתי אליהם ובצורה מאוד יעילה עברו איתי טלפונית על הנזק שהיה לרכב, עלות החלקים שניזוקו, עניין הירידת ערך (לא היה ירידת ערך כלל) ואפילו קיבלתי תמונות של התאונה!

האמת לא ברור לי אם במקרה והייתה ירידת ערך ואפילו הכי קטנה האם היו אמורים לומר לי את זה או לא, בשורה התחתונה אין ירידת ערך, אני רגוע ואפילו לא הצקתי לנציג שכבר כנראה לא מת על לשמוע ממני.

הרכב סיים את התיקוני פחחות שביקשתי מעניין לראות) ובחמישי נכנס לשאר הסידורים, כנראה שבוע הבא יהיה מוכן ועד אז אני עם ספארק שכורה מכספי שזה אחד הרכבים המזעזעים שנהגתי בהם.

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

סיוט!

מקווה שכבר תקבל את הרכב.

לגבי עניין ירידת הערך, לדעתי אם הייתה - חייב להיות מובא בגילוי נאות.

משכנתא זה קל

פורסם

ירידת הערך נראה שאכן חייבת להיות מדווחת לקונה על פי טופס גילוי נאות של איגוד המוסכים אבל את האמת? אין אמונה. כנראה שמבחינתם זה שרשום בבדיקה שלהם שברכב הוחלפו חלקי מרכב בעצם נותן מענה לכלל התאונות שהרכב עבר.

בכל מקרה יצאה הנשמה, יותר קל כנראה לקנות מפרטי ופשוט לבדוק היסטוריית טיפולים ולבצע בדיקה.

פה הכל מתוסבך והחברה הגדולה והמבטיחה התבררה כמשהו לא כ''כ מבטיח...

אני מתנחם בעובדה שאני עדיין בודק ביד 2 ואין דגם מפואר שמתקרב לסכומים הללו וההיצע בכללי ממש נמוך.

cdc9ba65ed1638775551376feb8bba37.jpg

צירפתי טופס גילוי נאות של איגוד המוסכים.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
לא הייתי תולה תקוות באנשים פרטיים. כאן הסיבוכים לעיתים גדולים הרבה יותר.

:mm_yeah: צודק!

- לפותח השרשור:

נשמע שעברת תלאות של ממש בכדי לשים ידך על הרכב המפנק הזה...

המגעים כל התקופה הם מול Lease4u?

אני אישית קניתי את המגאן שלי בקרסו טרייד אין (רשל"צ) - השירות היה מצויין.

חבל שלא יכלת למצוא אצלם משהו בתקציב שלך.

בכל מקרה מקווה שתקבל את הרכב ותעיף את ההשכרה (הייתי בדיוק באותה סיטואציה ועוד שכרתי רכב משפחתי!)

אני רק מקווה שהשכרת בעסקה הארוכה ביותר שיש... אחרת זה עולה הון.. :p

Alfa 159 TBi

• תוכן חדש...