Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי רכב טוב, ידוע, שוב להפתעתי זאת רנו והיא מבוקשת. לא אכנס לזה יותר מדי, היו לי רכבים בעברי ולא מעט וגם כאלה שחיפשתי מעל חצי שנה בלוחות יד שניה ודרך מכרים ושילמתי סכומים שלא קשורים למחירון כלל, כאן זה לא המקרה בכל מקרה.

התקציב שלי זה 65 לרכב הזה או לרכב אחר, יכול למתוח אותו ממש ממש טיפה אבל אין לי איך להגיע ל 75 וגם לא יהיה כרגע, זה לקפוץ מעל הפופיק ולפגוע בדברים אחרים שאני לא מוכן.

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 179
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קיבלתי היסטוריית טיפולים, ללא חריג, בוצעו מעט לפני הזמן במוסך קרסו מוטורס בע''מ מוסך מרכזי ת''א, ושני טיפולים אחרונים במוסך מנור.

עדכון הבא לאחר בדיקה.

נראה אם אכן אפשר למצוא רכב טוב בסכומים האלו.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

ההפרש בתא מטען לא מטורף אבל משמעותי, אם הייתי רוצה להתפשר על התא מטען זה היה פותח בפניי המון אופציות, גם את הרנו קפצ'ור שאשתי מתה עליה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
קיבלתי היסטוריית טיפולים, ללא חריג, בוצעו מעט לפני הזמן במוסך קרסו מוטורס בע''מ מוסך מרכזי ת''א, ושני טיפולים אחרונים במוסך מנור.

עדכון הבא לאחר בדיקה.

נראה אם אכן אפשר למצוא רכב טוב בסכומים האלו.

אז למה החשדניסטיות מצידו?

בהצלחה בבדיקה!

משכנתא זה קל

פורסם

ככה זה כנראה כשמעסקה פשוטה עבור הסוכן הפכתי להיות מטרד בעייתי, מגלה שרכב בעייתי, מקבל עוד הנחה כשהמחיר כבר נמוך, גורם למנהל הסניף לעשות טלפונים ועוד.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
עדיאל, אל תתרשם מהטיפולים במוסך המורשה, אצלי ברכב הכל היה סיני, חוץ מהפילטר סולר והמותחנים, שאני בספק אם החליפו אותם בכלל.

חבל אין כפתור לייק.

בנוסף זה שאתה חושב שיתקנו בצורה איכותית את הליקויים גם מבדרת.

החברה תתקן אותם במינימום של המינימום בדיוק כמו שהם מבצעים תיקוני צבע באיכות הכי ירודה שיש.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם (נערך)

רז האמת שלא ציינתי בשום מקום שאני חושב שיתקנו בצורה איכותית, ההפך אני יודע שינסו לחסוך איפה שאפשר בכסף, כמו צמיגים סיניים וכו'.

רון ידוע לך באיזה חברת השכרה הרכב שלך היה?

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)

אלדן...

האמת? מצידי שיהיה השכרה של דאעש.. לא מעניין אותי, כי תכלס, ב4 פעמים שהרכב שלי היה במוסך לצורך טיפול שמן פילטר ובלמים, מה כבר יכול להיות?

אני מספיק סומך על עצמי שאני "אפצה" על הטיפול הלקוי של חברת הליסינג, ועובדה שעשיתי חלק מהתהליך, כמו טיימינג, שמן גיר, שמנים ופילטרים הכי איכותיים שרק ניתן.

דעתי האישית, תקפוץ למים, כל עוד אין שלדה לרכב או מנוע גמור, אין יותר מדי ממה לפחד.

האוטו שלי יש עליו שריטות, שלא ראיתי ביום שראיתי את הרכב, לפני שקניתי. אז מה? כולה כמה שריטות?

תקנה את הרכב כבר, חבל על הזמן, ככל שעובר הזמן יש פחות ופחות הזדמנויות.

עריכה אחרונה על ידי ron_man

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

רון יש מקדמה על הרכב אני מחכה שיסיימו לעשות לו ''השבחה'' או יותר נכון למרוח עליו שפכטל ואיך לא? מדובר ברמדאן אז תהליך השפכטל וכו' לוקח יותר זמן (לטענת הנציג).

אפילו ניסיתי לשכנע אותם לתת לי את הרכב לבדיקה בלי כל תהליך ההשבחה ובלי הורדה במחיר (למה? כי הפחחות שאני אמצא בעלות של 600-800 ש''ח תהיה בהרבה טובה יותר מהעבודה שלהם) אבל הם סירבו ואמרו שאין מצב!

מבחינתי הרכב אתמול כבר היה שלי....

אגב נכנס לאלדן מלאי יפה, אפילו אחת מפוארת עם 100k ק''מ, במידה והרכב הזה שכביכול אני מחוייב לו ירד מהפרק אני ממשיך הלאה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לאנשים שמבינים דבר אחד או שתיים בתחזוקת רכב, או במילים אחרות, לאנשים שאוהבים את הרכב שלהם (נקי ומתוחזק), קשה לקנות רכב ממגרש (כל מגרש!).

אתה ממבט ראשון רואה איפה צבעו ואיך, שם לב לכל נגיעה/שריטה חיצונית או פנימית ומיד עולה לך לראש דמות של נהג ליסינג שקרע את האוטו, לא שטף אותו כמעט במהלך 3 שנים, העמיס אותו כאילו מדובר בברלינגו שנת 98.

תוסיף לזה את רמת התחזוקה של חברות הליסינג (חלקים סוג ז') וירד לך כל החשק מהעסקה.

ככה היה לי כשחיפשתי כמה פעמים רכבים לי ולבני משפחתי.

דרך אגב, הבקשה שלא לבצע השבחה לרכב נענית בשלילה בכל החברות. הרכבים היחידים שלא עוברים השבחה הם אלה שמי שנהג בהם בתקופת הליסינג מבקש לממש אופציית רכישה.

בהצלחה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

היום החזרתי אלטו שכורה שהייתה אצלינו כשבוע +- כי היינו חייבים רכב, מרגיש כאילו אני זורק כסף סתם וזה פשוט מעצבן.

אחרי שספרתי עם אשתי ש 21 ימי עסקים יכול להיות כנראה עד ה 10 ליולי הבנתי שאין לי סבלנות לזה ולפני החזרת הרכב עשיתי סיבוב קטן בפ"ת ע''מ לראות אם יש איזה אופציה מיידית לרכישה כי מה לעשות פשוט קשה בלי רכב. יש באלדן רכב שגם נכנס ל''הכנה'' לפני מכירה עם נתוני ק''מ טובים יותר וכמובן מפואר וכמובן במחיר יותר גבוה שהוא מחוץ לתקציב אבל אני שוקל זאת, בכל מקרה גם פה הרכב בהכנה מלפני כמה ימים וגם פה זה עד 21 ימי עסקים. לא שריינתי דבר כמובן אך אשאר בקשר עם הנציג ע''מ לראות אם הרכב יהיה מוכן לפני הרכב מליס פור יו, החלק המפתה זה הק''מ שעומד על 75 אלף אם אינני טועה (שוב המחיר בהתאם).

בדקתי טלפונית גם עם סנטר קאר לגבי רכב שיש להם במלאי אבל מחיפוש על החברה אפילו לא אטרח להגיע לשם ולראות אותו.

בנתיים התנסתי באלטו ידנית ו 107 רובוטית, אפשר לציין שהטיולון נכנס בתא מטען של שתיהן וגם הכסא בטיחות (כשהוא מצמצם משמעותית את המרווח ישיבה של הנוסע מקדימה.

אציין ששום חברה עד כה לא מתקרבת למחיר של ליס פור יו עם עבר של ליסינג (לא השכרה).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...