Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני כ-שבועיים הייתי בקרסו בחיפה ומסרו לי שבמהלך חודש יוני, אמורים להסתיים חוזי ליסינג על המגאן סטיישן ויכול מאוד ליהיות שיצוצו בלוחות יותר ממה שהיו עד עכשיו, במידה ומה שמצאת לא יתאים, עוד קצת סבלנות אמורה להשתלם.

אחרי שהתייאשתי גם אני מלמצוא את הרכב הזה, השבוע כמעט וסגרתי על C4 דיזל ידנית, רצה הגורל ולא הגענו להסכמה (על 3000 ש"ח הפרש) מניח שעכשיו גם אני מאלו שמחכים להזדמנות רכישה של מגאן 13.

עריכה אחרונה על ידי stum
  • תגובות 179
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קצת מזל והכל מסתדר.

נכון לעכשיו הרכב שאני מדבר עליו עם 102 אלף ק''מ, מליסינג, עם גג פנורמי, כמובן 2013 דיזל. מחיר סגירה 66 אלף ש''ח.

ישנה גם אחת עם 98 אלף ק''מ ללא הגג פנורמי ב 65 אלף ש''ח.

C4 מבחינת המימדים שלה הרבה יותר קטנה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לי אישית המרווח פחות חשוב, הצריכת דלק איכות הנסיעה והאבזור הם הטובים ביותר שאפשר להשיג בסכומים האלו

פורסם

אם תהחה מעוניין במה שכתבתי תעדכן, אתן לך טלפון של סוכן שהציע לי את זה. אולי אפשר לגלח שם עוד איזה אלף

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)

סגרתי ברמת העקרון, מחכה לרכב שיגיע מסניף צפוני כלשהו לסניף סגולה בפ''ת (היה אמור להגיע היום וכנראה נדחה למחר).

כרגע שוקל עד כמה משתלם לי לקחת לבדיקה, יש את הבדיקה שהם מספקים השאלה עד כמה היא מיופת על ידם.

השאלה גם עד כמה מה שנכתב שם שולל פגיעת שילדה או קצה שילדה. הרי נראה לפי הסעיף שכמינימום הוחלפה כנף או פגוש או משהו בסגנון.

24b57c0853031a8a7d68399e6096aa02.jpg

נראה כאילו יש המון שטח אפור בסעיף של השילדה שלא כמו בבדיקות רבות אחרות שראיתי.

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בתור עובד קרסו אני יכול להגיד לך שהבדיקות אינן מבושלות.

אף אחד לא ישחק עם שילדה- מה עוד שאם ישנו נזק הוא מגולם על מוסר הרכב לטרייד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הבעיה שהרכב לא מקרסו... הרכב מליס פור יו.

כבר באתי לקחת רכב ללא עשיה של בדיקה מטעמי ואז עברתי על כמה וכמה בדיקות וראיתי שלרוב לא כותבים בכלליות אלא בדיוק מה הוחלף, כאן רשום ''הוחלפו חלקי מרכב'' שזה סעיף שאני יכול להכניס תחתיו המון דברים, בעצם חצי רכב, או רכב שתוקן אחרי התהפכות קלה (הלכתי על קיצון).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הבדיקה מבושלת לאללה. אבל אין לרכב שלדה.

אין סיכוי שלא ירשמו רעש דיסקיות או שסתומים או כיוצ"ב...לדעתי קח למוסך מומחה הרבה לפני מכון, לבדיקה של המצב המכאני/מתלי של הרכב.

משכנתא זה קל

פורסם

לא הולך להשתולל אבל אם אראה משהו מעט מוזר אקח למוסך של מכרים שיתנו חו''ד. בלי קשר לבדיקה.

בסופו של יום הרכב יחסית חדש, החברה מכובדת וגדולה, הגעתי לסוכן דרך קשרים ולפני כן המחיר הכי טוב שהצלחתי להשיג לרכב הזה ספציפי מסוכן אחר שהגעתי אליו ללא קשרים היה ב 9 אלף ש''ח גבוה יותר.

כמובן שגם לי חסרים סעיפי כסת''ח סטנדרטיים.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בוא, עזוב חארטות שאנשים פה זורקים לאוויר - קח עצה ממישהו שקנה פעמיים מקרסו.

קח לבדיקה. תאמין לי.

אם לא במכון - לפחות אצל מוסכניק שאתה מכיר.

פורסם

שוב אציין לטוב או לרע הרכב לא מקרסו.

לוקח מחר לבדיקה ככה או ככה, אם דברים יצאו לא תקינים בבדיקה הם יאלצו לסדר אותם.

בכל מקרה יש מכון מומלץ לבדיקה אמינה בפ''ת?

שוקל את מכון הדרום אבל הקירבה בין ליס פור יו לבין המכון מעט מרתיע.

אגב הבדיקה שמוצגת בפניי היא של ''בדיקות ישיר'' בכפר סבא.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

את הרכב הקודם שלי (לוגאן) קניתי מליס פור יו הבדיקה נראת בדיוק כמו זאת,

לקחתי לבדיקה מטעמי במממ בנס ציונה והבדיקה יצאה זהה,

לאור חובת הגילוי הנאות והאחריות על מנוע וגיר, גם אם הם יזייפו בבדיקה הם אחראיים.

פורסם

אני עכשיו בבדיקה כבר מעל לשעתיים נראה לי, במכון מבדק בפ''ת, מחכה שיסיימו.

דיי התאכזבתי, יש לי עיני נץ למראה פנימי וחיצוני של הרכב, תיקוני פחחות זולים של ילד בן 10, בפנים בחלק האחורי של הרכב נראה כאילו הובילו רהיטים מה או לא יודע מה ויש מלא שריטות וחריטות בפלסטיק. נוסע סה''כ יפה.

נראה מול הנציג מה ניתן לעשות בקשר לפלסטיקה ושאר הדברים שמפריעים לי ומחכה לתוצאות הבדיקה כמובן.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)

נשמע כמו רכב חברה במובן הרע של המושג.

גם לי קרה מקרה דומה עם רכב שהביאו מסניף אחר, על הנייר נראה יופי יופי אבל כשהגיע הרכב וראיתי בעיניים - חשכו העיניים.

בחלק הפנימי הקדמי - הקונסולה ודיפוני הדלתות - נראה טוב או שגם יש שריטות וחריטות?

זה תכלס האיזור שאתה הכי נחשף אליו ברכב. תמיד מול העיניים.

עריכה אחרונה על ידי rolling_stony

• תוכן חדש...