Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני בן 23, שנתון 92, בדצמבר אהיה 24.

אני צריך לעשות ביטוח על רכב, והבנתי שיש חברות שמסתכלות על השנתון שבו נולדתי ולפי זה מחייבות על ביטוח צעיר או לא.

ככה שמחשבים 2016-1992=24 אז מבחינתם כל מי ששנתון 92 לא צריך ביטוח צעיר.

אשמח לדעת האם זה נכון, ואיזה חברות ביטוח באמת עושות את זה?

במידה ולא, איזה חברת ביטוח אתם ממליצים שנותנת מחיר טוב באופן יחסי לנהגים צעירים? וביחס לזה שעוד חצי שנה אהיה בן 24, האם הפוליסת ביטוח תתעדכן אוטומטית או שביום הולדת אצטרך להתקשר לחברת הביטוח כדי לבצע שינוי (ולהוזיל את המחיר)?

תודה רבה

אלון

פורסם (נערך)

למיטב ידיעתי כל המדרגות הם על פי גיל ולא מעניין אותם השנה.

מבחינת הסוכן \ נציג שעושה לך את הביטוח, תגיד שאתה בן 50 ורישיון של 20 שנה, על פיאט מולטיפלה (רכב לא גניב) הוא ייתן לך את ההנחות. הבעיות והחקירות יגיעו כשתרצה לתבוע את הביטוח, הם יעשו כמעט ה-כ-ל, עד לרמה שיבדקו בעלויות קודמות, וקילומטראז' כדי להמנע מתשלום, או להפחית אותו ככל הניתן - וגם כשהכל תקין והכל אמת, עדיין לא מופרח שיתנו לך משהו כמו 70% מהסכום, או שיחליטו שנותנים זיכוי, אבל בלי המע"מ, או חרטא אחרת כלשהי, כשיטת מצליח כמובן, מקסימום לא אמרת כלום הרוויחו, אם תתלונן אז אתם תתחילו משא ומתן, בסופו תקבל כמעט את כל הסכום, בקיצור, אל תעשה להם חיים קלים, השנייה שיוכלו, יוכיחו שמסרת פרטים שקריים ותאכל את כל הסלאמי, גם אם לא התכוונת לזה, אם הנציג כתב שאתה בן 24 בפוליסה כשאתה לא, אתה מסרת פרטים שקריים.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם

ברור אני לא מתכוון להונאה או להסתרת פרטים. אני מדבר על מדיניות של חברת הבטחון, משהו מוסדר, שהם מחשיבים לפי שנתון.

פורסם

בביטוח החובה שלי מצויין גיל מינימלי, לא שנת לידה ולא תאריך לידה. בקיצור - את ה צריך לשלם לפי גיל 23 (בעצם 21), ורק בחידוש הבא תקבל ת הנחת הגיל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אל תתעסק עם חברות ביטוח, כמו שכבר כתבו מעלי החברות האלה יעשו כל מה שאפשר כדי להתחמק מתשלום.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...