Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שוב כמו שאמרתי, אני אישית לא מחפש לעשות ״רווח״ על אף אחד, לי מתאים לקנות ולמכור באחוז הפסד יחסי שווה לאם הייתי רוכש מהיבואן.

הישראלי הממוצע בין אם רכשת 0 ק״מ, יבואן, או מחבר, אותו זה לא מעניין, הוא תמיד יחפש מציאה,

לכן השוק יד שנייה הפרטי היום במגמה של גסיסה, והכול עובר לטרייד אין.

לא הבנתי מה התשובה, יד 01 נותן מחיר יותר זול אך גם המכירה תהיה יותר זולה ב99%.

יד ביד 2 כעת

50,631 רכבים למכירה

פורסם

אני אפשט את התשובה, לי אין בעיה עם זה שהמכירה תהיה יותר זולה, כי קניתי ביותר זול. כל עוד שאני שומר על יחס מכירה זהה,

למה איכפת לי? לא צריך להיות חמדן.

בין אם רכשת 0 ק״מ או מיבואן, הערך השנתי שהרכב יאבד באחוזים יהיה שווה.

זה מהות העניין, למה מלכתחילה לשלם יותר על אותו דבר אם איבוד הערך הוא זהה?

פורסם
אני אפשט את התשובה, לי אין בעיה עם זה שהמכירה תהיה יותר זולה, כי קניתי ביותר זול. כל עוד שאני שומר על יחס מכירה זהה,

למה איכפת לי? לא צריך להיות חמדן.

בין אם רכשת 0 ק״מ או מיבואן, הערך השנתי שהרכב יאבד באחוזים יהיה שווה.

זה מהות העניין, למה מלכתחילה לשלם יותר על אותו דבר אם איבוד הערך הוא זהה?

כאן נגעת בשיקול המדויק שצריך להיות. רק תוודא שאכן זה יהיה כלכלי, ברוב המקרים זה יהיה כלכלי, לפעמים מאוד, ספציפית בקיה ספורטאז 2016 זה פשוט נזק כלכלי. (ספורטאז 2016 דור קודם מוצע ב119 א"ש בלבד)

פורסם
כאן נגעת בשיקול המדויק שצריך להיות. רק תוודא שאכן זה יהיה כלכלי, ברוב המקרים זה יהיה כלכלי, לפעמים מאוד, ספציפית בקיה ספורטאז 2016 זה פשוט נזק כלכלי. (ספורטאז 2016 דור קודם מוצע ב119 א"ש בלבד)

בגלל זה אמרתי, שמקרה אחד קיצוני ספציפי, הוא לא דוגמא של הכלל.

בן אם בזמן מבצע או לא, לדעתי כל רכישה של רכב מחייבת אותך לבצע בירור רחב ככול הניתן.

פורסם

לגבי ה- "סוד".

לפי ידיעתי ב - "חבר" כבר מודעים לזה, בודקים את זה ולא מאשרים ליבואן עסקאות שנעשות לפי ה "סוד"

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...