Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי שבוע בניו יורק בסוף אוגוסט. טיסות ישירות.

יום אחד, לדעתי הקיצוני בטיול, "יילך" לי על חתונה.

אני נשאר עם 6 ימים לא כולל טיסות. מניח שזה יתקזז ל-5 ימים נטו.

לינה תהיה בשני מקומות. 2-3 ימים באזור החתונה.

2-3 ימים בסיטי.

יש משהו מוטורי שאפשר לעשות באזורים שמסביב לעיר? יש כבישים יפים במדינה שכדאי לשכור רכב ולהסתובב בהם יום-יומיים? הכוונה לא לסיטי אלא לפרברים מסביב היכן שתתקיים החתונה VALLEY STREAM נדמה לי.

בעיר כל התנועה במוניות ותחב"צ.

בנוסף,

רוצה לבלות לפחות יומיים בעיר עצמה. מה דברים שחובה לראות?

כרגע התכנון לטייל קצת, לראות הצגה בברודוואי, ולבקר בטראמפ טאוור וכאלו. רוצה גם לעשות קצת קניות [מחשב נייד ובגדים].

באופן כללי אנשים זורמים, לא חובבי מוזיאונים גדולים. אוהבים בעיקר אוכל וחוויות פרקטיות. אין לי בעיה גם לא לראות את האמפייר סטייט. לא מעניין אותי לסמן וי. מעניין אותי ליהנות.

שאלה שלישית,

סים דאטה? כמה אמור לעלות ואיך?

כמה כסף להביא? באיזה אמצעי מומלץ?

נהיה 4 אנשים מבוגרים.

המלצות לחברת תעופה תתקבלנה בברכה.

המטרה לטוס בטיסה ישירה.

תודה רבה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע לגבי פעילות מוטורית אבל לגבי מקומות לבקר ומקומות מומלצים לאכול, יש לי מפה מעולה בגוגל מפס, אם אתה רוצה שלח לי אי מייל בפרטי.

לגבי האמפייר סטייט ספציפית, מומלץ יותר לעלות לקומה העליונה ברוקפלר סנטר- פחות עמוס, הפרש לא משמעותי בגובה והנוף כולל את האמפייר סטייט מצד אחד ואת הסנטרל פארק מהצד השני.

המלצה ספציפית לגבי אוכל- מסעדת כוכב משלן בשם Bouley עם הצעה של עסקית צהריים כנראה הכי משתלמת בניו יורק, 55$ ל- 5 מנות עם אפשרות בחירה בין המנות, כל כך טעים שחזרנו לשם שוב באותו הטיול (צריך להזמין מקום מראש והם דורשים ז'קט לגברים).

פורסם

תודה רבה ברי. רשמתי לעצמי.

שלחתי פרטית עם המייל.

כשכתבתי טראמפ טאוור התכוונתי לרוקפלר :)

הבלבלתי פשוט.

המליצו לי שעדיף אותו מאשר את האמפייר.

אמרו שיש למטה חנות עוגות מטורפת. אם אני כבר שם אז למה לא?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

תמשיכו לעדכון, אני טס בסוף יוני אחרי 15 שנה שלא הייתי שם.

טיסות תזמין עכשיו, תבדוק בכל החברות.

דרך אתרי החברה או אתרי מכירת כרטיסים מחו"ל.

אתה הולך לגור אצל מישהו או מלון?

יש בניו יורק רכבת תחתית 24/7, אין לך בעיה להיות כל היום בעיר ולחזור לאיפה שאתה גר לישון.

זה בערך המקסימום תרבות מוטורית של הניו יורקים, משתמשים ברכבת תחתית.

בקשר למחשב תבדוק מחירי מבצע שבועי לפני שאתה טס או שאתה שם

staples.com

http://www.officedepot.com

אייל

פורסם

תודה רבה!

יש חברות מומלצות? חברות אמריקאיות? אל על?

לקראת החתונה הולך לגור אצל הורי הכלה.

אחר כך יהיו לי 3-4 ימים שאני מעדיף לגור במרכז העיר. אין בעיה לשלם על מלון/דירה. עדיף דירה כי אין באמת צורך בשום דבר למעט מיטות, מיזוג ומקלחת. אוכל יהיה בחוץ לרוב. תקציב לא מוגבל, אבל רק לדברים שבאמת צריך.

השאיפה היא מיקום כמה שיותר קרוב למרכז העיר ולא חורבה [ע"ע דירה במרכז ת"א].

פורסם

לדעתי גשר ברוקלין זו התצפית הכי יפה שאפשר לקבל על מנהטן כמעט מבחוץ. מאוד כדאי לבקר שם ובאזור שסביב (dumbo או משהו כזה).

במנהטן עצמה אהבתי יותר את החלק התחתון (lower east side, soho, האזור של האוניברסיטה). יש שם גם את פארק ה-high line, שדי חיבבתי. בצד השני יש את שאריות השכונה היהודית מפעם, ובתוכה גם הדלי המפורסם. לי אישית האוכל שם עשה קצת כאב בטן, אבל זה רק אני :)

בתחום האוכל, המקום שהכי נהנתי לאכול בו בניו יורק הייתה מסעדת דים סאם בשם Jing fong. נראה כמו חדר אוכל של הצבא הסיני, וגם זול, אבל התור שיש שם בכניסה בשעות הצהריים יכול להעיד יותר טוב מכל דבר אחר על טיבו של המקום.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הנוף היפה לניו יורק הוא ממש לא מברוקלין או מגשר ברוקלין אלא מג׳רזי - מאיזור הובוקן ושות

זה הנוף הקלאסי שתמיד מצלמים את ניו יורק ממנו (הסקייליין של מנהטן עם / בלי התאומים).

והתצפית הכי טובה לעיר אגב אחרי רוקפלר / באותה רמה אפילו היא מWTC1 (מגדל הבורסה החדש - ליד Ground zero).

מכיוון שהוא ממוקם דרומית - רואים את כל העיר מנקודה דיי יחודית + את פסל החירות ואת כל המסביב ב2 קומות שמוקדשות במיוחד לזה.

ספורט מוטורי? רק מחוץ לניו יורק.

יש כמה מסלולי מירוץ באיזור , מסלולי דראג וקארטינגים לא רעים.

צריך אבל אוטו ולדעת מה לחפש.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה לכם.

כרגע עושה רושם שאני מוותר על המוטוריקה. אם אני כבר רק חמישה-שה ימים בניו יורק אעדיף לטייל קצת.

מישהו יכול להמליץ על חברת תעופה נעימה? השאיפה היא טיסה כמה שיותר מהירה עם שירות סביר.

אגב, מותר לעלות אוכל למטוס בטיסה ארוכה שכזו? ירקות/פיצוחים/שוקולד ודברים כאלו?

פורסם

אמנם טסנו עם אליטליה עם קונקשן אבל הטיסה חזרה מניו יורק לרומא הופעלה על ידי דלתא והייתה מעולה ברמת השירות וצגי הבידור האישיים (המון תוכניות סטנד אפ מוקלטות, מעביר את הטיסה בכיף)

פורסם

ממה שראיתי, כרגע המחירים הכי נוחים זה דלתא איירליינס ו-יונייטד איירליינס שמגיע לNEWARK ולא ל-JFK [פחות טוב לי] וזולה בכ-150 דולרים לאדם. מה אתם אומרים?

פורסם

ניוארק עד כמה שאני זוכר פחות עמוס בביקורת דרכונים ביחס ל- JFK שזה יכול להיות משמעותי אבל קצת יותר מרוחק מהעיר, כבר לא זוכר כמה עלתה לנו מונית משם... בכל מקרה, ההפרש הוא בטוח פחות מ- 150 דולר לאדם.

פורסם

עברתי עם כל האתרים והזמנתי דרך expedia.com

עם חניה קצרה באירופה, כל כיוון עם חברה אחרת ובמדינה אחרת.

יש להם מחיר מאוד זול על השכרת רכב למי שמזמין כרטיס, אני עדיין בודק אופציות לינה ורכב בניו יורק.

לא פעם ראשונה שאני רואה שאתר אלעל הוא הכי זול לטיסות ישירות

חפש דיור דרך https://www.airbnb.com/

אייל

פורסם

airbnb לא חוקי בניו יורק.

אתה בטוח שאתה צריך רכב? אם אתה לא מתכנן להיות רוב הזמן מחוץ לעיר, זה ממש לא מומלץ...

• תוכן חדש...