Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מעוניין לקנות פורד פיאסטה 2016 מנוע 1.6

יש לי 2 אופציות.

הראשונה היא דרך חברת אלבר, 0 קילומטר, יד 2 שהיד הראשונה זה מפרטי של חברת אלבר. (ככה אמרו לי בחברה שרשום יד פרטית ולא ליסינג.) המחיר שהם דורשים זה 85 אלף ש"ח.

האופציה השניה זה דרך חברת פורד 0 קילומטר, יד ראשונה. חדש חדש "מהחברה". המחיר הוא 92 אלף קילומטר.

ההפרש הוא 7000 ש"ח בינהם.

השאלה מבחינת ירידת הערך,כשארצה למכור את הרכב כמה תהיה ירידת הערך של האופציה הראשונה דרך "אלבר" יד 2?

בקיצור מה כדאי לי יותר? לשלם עוד 7 אלף לקבל רכב "חדש"?

כשאמכור את הרכב לדעתכם ה7 אלף "יחזרו" אלי?

תודה רבה לעונים!

פורסם

אני לא מבין איך עדין לא הגיעה לכאן הפיאסטה עם המנוע ליטר...(ואני לא מדבר על מה שאיילון ייבאו, אלו גרסאות מיוחדות), מדבר על הגרסאות של ה-100 וה-125 סוסים...

פורסם

שומר נפשו ירחק מהצרה הזו. גיר זוועתי בעליל, כל כמה חודשים מחליפים לי קלאץ' וגם זה לא משפר את המצב. חסר אונים. קניתי את הרכב ב-2013, והמחירון שלו כיום (ליסינג 0 ק"ג) עומד על 45 אלף שקל. המשמעות, אם אנסה למכור אותו לא אקבל יותר מ-38, לכן אני תקוע איתו בלית ברירה. לא ייאמן שעדיין מוכרים את הרכב הזה, בושה. הפורום הזה הציל אותך.

• תוכן חדש...