Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה בקצרה לפני מספר שבועות רכשתי רכב(טויוטה טי ספורט) עכשיו הרכב נרכש כשהוא יד שניה 01 ברשיון, ברשותי הרשיון האחרון של הרכב ואף טופס חדש שהוצא לפני כחודשיים גם עליו כתוב 01, היום הלכתי ל"רשיומט" למי שלא מכיר זה מכונה להוצאת רשיון רכב חדש בסופר פארם, עכשיו הוציא לי רשיון על שמי והכל נחמד ויפה עד שאני קולט שמספר בעלים זה 03 למשהו במקום 02, התקשרתי למשרד הרישוי אמרו לי רק בסניף שבעיר שלי יוכלו לבדוק את זה, קרה למישהו??? למישהו יש רעיון איך קורה דבר כזה??

פורסם

האם שם המוכר בטופס העברת הבעלות זהה לשם ברשיון הקודם (01) שברשותך? אם לא - אין לך מה לבזבז את זמנך במשרד הרישוי. מזל טוב, קנית מסוחר לא רשום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תרגיל של סוחרים לא מורשים (כלומר כאלו שאין להם תו סוחר).

רכשת את הרכב כנראה מסחור רכב ולא מהבעלים שלו. הסוחר הציג לך את הרישיון של הבעלים המקורי.

לכן תמיד יש לוודא שמי שמופיע ברישיון רכב זה אותו בן אדם שמכור לך את הרכב. לבדוק בתעודת זהות.

הייתה העברת בעלות לסוחר, לאחר כמה ימים או שבועות הסוחר מכר את הרכב לך. היד שלו לא הספיקה עוד להתעדכן ברישיון שראית.

בעצם, לא חייב להיות סוחר. יכול להיות סתם מישהו שקנה ואחרי כמה ימים או שבועות החליט למכור ולא סיפר לך.

פורסם

תחזור לרשיומט ותוציא תדפיס של הרכב שלך:

״קבלת מידע מפורט על עברו של הרכב - תדפיס המכיל מידע מפורט על עברו של הרכב באופן נגיש וזמין המגביר את השקיפות בעת רכישה ומכירה של כלי רכב משומש. המידע כולל בעלויות קודמות והגבלות כך שרוכש רכב משומש יוכל לראות אם הרכב היה רשום בעבר על שמה של חברת השכרה או ליסינג וכן אם הרכב משועבד או מעוקל.

השירות כרוך בתשלום אגרה של 10 שקלים בלבד.״

תחזור לעדכן!

פורסם

זה לא ״הזוי״.

זה נפוץ מאוד כשקונים רכב מבלי לבדוק את תעודת הזהות של המוכר ולהשוות אותה לרשום ברשיון הרכב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לי זה קרה שהרכב ברשיון היה 05 ואחריי 09.

למזלי ידעתי את כל ההיסטוריה ההזויה של העברת הבעלויות, הסוחר בלי התו והבעלים הקודמים שלו.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...