Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בעיה להקדים טיפול לרכב ? צריך לעשות טיפול 75 כרגע עומד על 72.5 . טיפול 60 נעשה בחודש 9 .

מדובר על פוקוס. כמו כן אשמח להמלצות לטיפול מוסך מורשה פורד מאזדה בלבד. מוסך אחד שבדקתי ביקש כמעט 800 על שמן מנוע פילטר שמן ופילטר אוויר.

מישהו מכיר את המרכז שירות לפורד מאזדה ביד מרדכי ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

וואו. מבירור קצר שערכתי המחיר הזול ביותר שמצאתי הוא 550 שקל להחלפת פילטר שמן ושמן , כולל עבודה ומע"מ. לא רע בכלל בשביל 20 דק' עבודה.

יש מוסך מורשה שאתם מכירים שיסכים לעשות לי את העבודה אם אני מביא את החלקים ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
איזה שנה הרכב?

12/12

פורסם

המחיר שציינת יקר !

אני מכיר מוסכים שיעשו לך את זה באיזור תעשיה אשקלון נסיעה של 12 דק מיד מרדכי .

אם לא מפריע לך שהם לא מורשה מאזדה , אבל טובים מאוד ....

פורסם

רכב באחריות ? אם לא יש את חברי הכנופיה והרבה חברים שישמחו לעזור.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

הרכב לא באחריות יצרן. אם ההפרשים בין מוסך רגיל למוסך מורשה הם 200-300 אני מעדיף ללכת למורשה.

פורסם

ביום שישי עשיתי טיפול למזדה 3 שלי במוסך מורשה מזדה -פורד .

שמן סינטטי 4.2 ליטר+פילטר שמן+פילטר למזגן =700 ש"ח

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם
יש מוסך מורשה שאתם מכירים שיסכים לעשות לי את העבודה אם אני מביא את החלקים ?

יש מסעדה שאתה מכיר שתסכים להכין לי את הארוחה אם אני מביא את הבשר וירקות?

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
יש מסעדה שאתה מכיר שתסכים להכין לי את הארוחה אם אני מביא את הבשר וירקות?

בפיג'ו שהייתה לי אני קניתי חלקים ולא הייתה בעיה בשום מוסך עם ההרכבה שלהם.

פורסם

אין טעם להקדים, זה רק מבלגן את ספר הטיפולים.

אתה יכול לעשות את הטיפולים הקטנים בתדירות גבוהה יותר, אז יש לך 2 אפשרויות - כל 10 אלף ק"מ(60,70,80 וכו') או כל 7.5 אלף ק"מ(67.5, 75, 82.5 וכו'). בצורה כזאת הטיפול הגדול נשאר באותו ק"מ.

אם החלטת לעשות כך, אתה תצטרך להיות עקבי עם זה כמו בדיאטה או חדר כושר, אחרת אין טעם.

פורסם
ביום שישי עשיתי טיפול למזדה 3 שלי במוסך מורשה מזדה -פורד .

שמן סינטטי 4.2 ליטר+פילטר שמן+פילטר למזגן =700 ש"ח

ואתה חושב שזה זול? לקחו לך על העבודה סביב ה 400 ש"ח שהיא לא מורכבת במיוחד!

פורסם

השמנים היום טובים ועמידים גם ל 20.000 ק"מ בנסועה רגילה / קצת לחוצה.

ובמיוחד השמנים העומדים בתקנים, לרכבי הטורבו.

במידה ולא חסר שמן במנוע אפשר לבצע את הטיפול קצת יותר מאוחר, בחיריגה סבירה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...