Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעבר להבדלי התחושה האישיים שמושפעים גם על ידי המכונית שהכותב מורגל בה, אני מניח שההבדלים בכתיבה יהיו ביחס הפוך להתערבות הנהלת הגוף הרושם בתכנים.

רוצה לומר שככל שהכותב חופשי לומר / לכתוב את דעתו כך תקרא יותר ביקורת.

מאחר וגם אני כותב מדי פעם לאתר הזה, ומעולם לא קיבלתי טלפון / בקשה / רמז / הנחייה / הוראה לכתוב לטובת רכב כזה או אחר, ומעולם לא ערכו ביקורת שהיתה לי על רכב כזה או אחר - אני הולך עם מה שקינן כהן כתב לאתר בתור בנצ'מארק לאמת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני לא יודע מה עם פות"ש, אבל אני קורא כאן בעיקר ביקורות. חוץ ממה שכתב רוטקופ כל הטקסטים שהבאת די קוטלים את המנוע. חלקם מציינים לטובה את הגיר, אבל אין פה אף מילה באמת טובה על המנוע. שים לב שלפעמים, כשמשהו באוטו ממש ממש גרוע, הכותבים לפעמים מתאמצים למצוא דברים טובים - כמו למשל מנוע מאוד חלש, אבל כזה שממהר להגיע לסל"ד גבוה.

וכתבי רכב לא אמורים לכתוב על מכוניות "ביחס לרכב שאליו הם מורגלים" (ואני מאמין שהם באמת לא עושים את זה). הרכב היומיומי שלהם הוא לא פונקציה, הם צריכים לכתוב ביחס לרכבים בקטגוריה או במחיר. אחרת זה די מחטיא את כל המטרה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ראיתי אחת לפני יומיים על הכביש והופתעתי לטובה מהעיצוב וה"נוכחות" בכביש!

היא יותר נאה ונראית יותר טוב מכל ראפיד, טולידו או I25 למיניהם

ומצד שני הוא גם גדולה ודומה למשפחתיות ואפילו יש לה פרנוט וטוסיק די יפים ומעוצבים, לא מביישים בכלל אפילו את מאזדה-הונדה-טויוטה,VW...

מתחת למכסה המנוע, לא יודע..

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
וכתבי רכב לא אמורים לכתוב על מכוניות "ביחס לרכב שאליו הם מורגלים" (ואני מאמין שהם באמת לא עושים את זה). הרכב היומיומי שלהם הוא לא פונקציה, הם צריכים לכתוב ביחס לרכבים בקטגוריה או במחיר. אחרת זה די מחטיא את כל המטרה.

זה שהם צריכים להיות אובייקטיביים הכל טוב ויפה, בפועל זה לא המצב ואפשר לראות את זה כמעט בכל ביקורת שנעשתה לכל רכב עם מנועי 1.0-1.4 ליטר (N/A) בארץ.

זה זה לא נגמר במנועים, בדרך כלל תמצא תלונות דומות על בידוד רעשים, רמקולים מקוריים ופלסטיקים שלא הכי נעים ללטף, מי ישמע הכתב כל היום יושב בסופרב שלו ועושי מוצי פוצי לדשבורד.

לדעתי מי שמתפרנס ממבחני רכב צריך להיות בעלים של אלטו אוטומטית או i10 אוטומטית עם המנוע החלש. לשם קבלת פרופורציה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לא מסכים איתך בכלל.

מה שכן, מי שבוחן רכב רצוי שיכיר את המתחרות שלו היטב וככה יוכל להשוות את היתרונות והחסרונות של אותו הרכב.

אגב, שתדע לך שהתלונות של כתבי הרכב הן חלק מכריע בשיפורים במתיחת הפנים/הדור הבא.

פורסם
אלדן משכירה את הטיפו

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

לאחר כמה שיחות עם אנשי אלדן, תשובתם הייתה חד משמעית: אין להם טיפו להשכרה.

באם תוכל למסור לי{לנו}, אפילו בפרטי את הטלפון של הסניף, יהיה נחמד מאוד מצדך.

כמובן שמה שהוצע לי, זה כל רכב יפני, קוריאני, הודי, ותאילנדי אפשרי.

לא אירופאי. אופנת "ליסינגית" טיפוסית.

פורסם
לדעתי מי שמתפרנס ממבחני רכב צריך להיות בעלים של אלטו אוטומטית או i10 אוטומטית עם המנוע החלש. לשם קבלת פרופורציה.

מי שמתפרנס ממבחני דרכים עם הזמן (גם אם הגיע לתחום עם אפס ניסיון) יפתח טעם מוטורי, שירחיק אותו מאלטו אוטומטית גם אם הוא ירצה כולה דיילי ביטר. מה גם שבהשוואה לאלטו אוטומטית כל רכב ייראה טוב, מה שיגרור מבחני דרכים אופטימיים מדי, מה שבתורו יגרור (שוב) האשמות על ליקוק ליבואנים. גול עצמי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

למה בעצם?

ג'יימס מאי נוהג על פיאט פנדה, להמונד יש פיאט 500, זה לא מונע מהם לקטול רכבים מסוימים ולשבח אחרים.

(לא רמזתי חלילה ש500 שקולה לאלטו אוטומטית, אבל זה in the ballpark פחות או יותר)

בכל אופן אני מעדיף מבחנים מעט אובר-אופטימיים מאשר כאלה שנכתבו ע"י בוחן שנוהג ביום-יום על סופרב, קופרה או E-Class כלשהי, זה לגמרי מערפל.

אין לי מושג על מה נוהג כל אחד מהבוחנים שצוטטו ע"י פות"ש אבל אני מאמין שאם נגלה אז התוצאה לא תהיה מפתיעה יותר מדי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אתה בטוח שלג'יימס מאי ולהמונד אין עוד מכוניות? אני מניח שהתשובה ברורה.

אובר-אופטימי לא יותר טוב מאובר-פסימי, זה רע באותה המידה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...