Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בגלל זה פתחתי את הנושא הזה.

ויש את תום קאר ביהוד הוא מוכר את הסאב ב2000 שקל בערך או 2300 לא זוכר

הבאתי את הלינק לאמאזון כדי שתוכלו לראות פרטים על הסאב

אבל נראה לי שאתה בעצמך הגזמת עם ה300 שקל. מחסני עצים מביאים פלטת mdf כזאת עם החורים מוכנים כבר במקסימום 150 שקל מההצעה האחרונה שקיבלתי מהם על חלקים לתיבה

בכל מקרה טוב שאמרת לי שצריך כמה ס"מ רווח זה מה שרציתי לדעת. אני כנראה אבנה תיבה גדולה יותר עם סאב בגודל נורמלי.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי aviad13
פורסם

אם פלטה תעלה לך 150-200 ש"ח זה שווה נסיון לטעמי. זה לא סכום כזה גדול ביחס ל 2000 +

מיקום שונה ואופן של הצליל החדש יכולים להשאיר אותך רגוע לפרק זמן נוסף. זאת דעתי כמובן.

אני מכיר את ההרגשה שרוצים כבר לקנות ולשדרג לא משנה מה. זה דז'וק שיש אוטו להרבה אנשים ))

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

הפיוניר הזה אמנם חזק מאוד, בטח שבניגוד למחיר שלו ועוד בזמן שהוא היה חדש.

אבל עד כמה שאני דוגל בלמקסם פוטנציאל במקרה הזה אני רואה את ההשקעה בסאב השטוח של אלפיין כצעד נכון במידה ואביעד יבין את הדברים הבאים.

זה סאב שטוח וכתוצאה מכך הspl שהוא יפיק יהיה קטן יותר לעומת סאב וופר עשרה אינטש בעל נתונים דומים.

סאבוופרים שטוחים בעלי spl גבוה יחסית קשים למציאה ועד היום אין יותר מידי כאלו אשר קיבלו הרבה תשבוחות.

סטריאו אינטגריטי, אילוז'ן אודיו, פייז אלאיאנט וג'יי אל הם המותגים המובילים בתחום הזה, אני מקווה שהאלפיין הזה ברמה דומה.

יחד עם זאת לרדת מסאב 12 אינטש בתיבה פתוחה אוברסייזד סביר להניח לסאב 10 אינטש שטוח ועוד בתיבה עם נפח מינימלי, sq אתה תקבל לדעתי, זה יהיה איכותי וישמע טוב, אבל האם בהכרח תאהב את התוצאה? לדעתי לא, אם אתה אהב את הכוח שיש לפיוניר הזה הייתי מחפש משהו קצת יותר חזק ומקריב את המקום הפנוי בתא המטען.

זה ההימור שלי למה שיקרה.

אם יש לך אפשרות לשמוע את הסאב הזה במקום שמוכר אותו כאן בארץ, תעשה זאת.

קודם תרכיב מגבר ראוי, שדרג את הhu ותתקין את הקלארוס לאחר בידוד הדלתות, תשאיר את שדרוג הסאב דווקא לסוף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לך את חבר הפורום ג'קה למשל שמציע למכירה w12gti mkii של jbl בתיבה 1cf אטומה, זה שדרוג!

אבל אז אתה צריך לחשוב על מונובלוק טוב בשביל להזיז את הנבלה ואני לא רואה טובות למערכת החשמל של הצרפתייה שלך אבל לפחות זה משהו שלא יגרום לך לחשוב ישר על השדרוג הבא.

אולי כן שווה לתת צ'אנס לפיוניר שלך בתצורת ib במחשבה שניה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חושב שאני אמנע כמה שיותר מלשים מונובלוק. כי אז התקציב עולה יותר מדי - זה אומר עוד 1500 שקל ועוד כסף לבזבז על להחליף מצבר או אלטרנטור (עדיין לא בקיע בקטע של החשמל). וגם זה יתפוס לי הרבה יותר מקום.

בינתיים אני חושב בכיוון של מגבר 4 ערוצים. 2 לקלארוס ו2 בגישור לסאב

פורסם
DLS rw10

סאב SQ מדהים וגם לא יקר

יצא לי לכוון מערכת עם סאב וופר מהסדרה הישנה ומהקבילה שלו אם אני זוכר נכון - לא יכול לאמר שהוא "מדהים" אבל אני יכול לאמר שהוא הרבה מעבר לציפיות לעומת תג המחיר אשר הבעלים של הרכב אמר לי שבו הסאב וופר נקנה (כולל תיבה וגריל).

הוא נותן מכת פטיש איומה - במובן הטוב!

הוא טונאלי במידה מאוד טובה אבל הוא לא ירד נמוך והיה חסר לו עומק.

מי שאוהב את הסגנון הזה של תחום הבאס לדעתי יאהב את הסאב וופר הזה מאוד.

גרם לי לרצות מאוד בזמנו לנסות את הנורדיקה שלהם.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...