Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 428
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה סובל יוסי?

הדשא של השכן ממש אבל ממש לא ירוק.

כותב לך אחד שנשוי לאשה שמשפחתה עשתה עלייה מאנגליה מבלי לדעת מילה בעברית וואלה ציוניות מכיר את המילה סבא שלי ברח מציפורני הנאצים ביוון ועלה לארץ כילד לבד יחיד לאחר ששאר המשפחה הפכה להיות אפר עם תיק גב .

עשו לעצכם טובה ותהנו החיים קצרים מידי בשביל להתעצבן.

פורסם

מגוחך לחלוטין שהררי זבל מפריע לך, אבל בבונים שהולכים מכות ומתנהגים באלימות וחוסר כבוד...זה בסדר, זה סבבה, זה רק מלקים עצמיים (אשכנזים?) מפריע להם כי הרי אין להם שימחת חיים...

ואיזה לקח בדיוק הילדים למדו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני לא מיתמם. רחוק מזה.

דעתי היא שונה משלך, וזה בסדר גמור.

ניסיון חיי הראה לי שילדים שעושים שטויות בילדות לא גומרים בהכרח בבית הסוהר.

גם בני הבכור עשה שטויות ובכמות מסחרית.

הייתי כמעט כל שבועיים בבית הספר ויוצא משם בלי שערות על הראש מעצבים.

הוא סיים את התיכון בהצטיינות יתרה ומשרת עכשיו בטופ 3 של יחידות החי"ר בצה"ל.

מקדים ואומר: ניר מצטער שאני מגיב רק לך ועוד באופן פרטני - פשוט הדעה שלך הכי מסקרנת אותי.

כמה שאלות, ברשותך:

הבן שלך שעשה שטויות, האם הוא התעלל במורים? בתלמידים אחרים?

האם כשהמורה היתה תופסת אותו, הוא היה מבטל אותה בהינף יד ומספר לך בבית שהיא מטומטמת?

קיצר- בתכלס, האם הוא התנהג בבריונות ואלימות?

אני לוקח כאן הנחה ענקית שמבוססת על קרוב לכלום, אבל בתכלס הייתי מהמר שלא.

הייתי מהמר שהבן שלך עשה שלל שטויות ומעשים מפגרים, אבל בתוך אותו גבול של 'שטויות ומעשים מפגרים', וכשהעמידו אותו על טעותו / תפסו אותו על חם, הוא לא ניסה לסובב את זה נגד כל העולם ואחותו.

הרי גם אני הייתי שם, ילד בתיכון שעשה שלל דברים מפגרים מתוך שיעמום ושאר מרעין בישין. אבל יש הבדל בין לעשות שטויות ובין לפגוע במזיד ובידיעה באנשים אחרים ולצפצף על כל מי שאינו אתה...

לדעתי אתה מאוד נתפסת לארגומנט של 'ילדים עושים שטויות', עד שאתה לא שם לב שהארגומנט (לדעת חלק מהמשתתפים) הוא בכלל 'ילדים מתנהגים בבריונות'. אם החבר'ה האלו היו עושים פרצופים, אבל מפסיקים כשביקשו מהם, הייתי מחזיק באותה דעה כמוך בדיוק. זו האלימות שמפריעה לי, לא המעשה.

וזה שהרבה מאשרים את ההתנהגות האלימה הזו בתור 'נו ככה זה', זה מה שכ"כ מוזר. אני יכול לדמיין את עצמי בן ה16 עושה פרצופים למצלמת וידאו, אבל לא יכול לרגע לדמיין את עצמי בן ה16 שם זין על אדם מבוגר שמבקש ממני להפסיק כי זה מפריע לו.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ניר, כמובן, לכל אחד מאיתנו דעה שלו וזה בסדר. מה גם שלרוב אני מסכים עם הכתיבה השקולה שלך כאן :)

איילי, אין כאן שום הלקאה עצמית. לי אישית אין שום דבר במשותף עם הבבונים האלו, כמו גם עם בבונים אחרים, מעבר לזה שלי ולהם ת"ז ישראלית. אני לא מרגיש אשם או אחראי עליהם. סתם חבל לי שבחסות תרבות ה"תזרמו", והמתירנות הכללית, שגם אתה מכוון אליה, הכל שוב נפתר ב"מה כבר קרה".

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ומי שיוצא להגנתם עושה את זה אך ורק מפוזיציה של אינטרס כל שהוא.

בגירה - איך אתה יכול לרשום את זה ברצינות...? איזה אינטרס? לא צריך להגזים, שלא לומר לקחת את זה למחוזות אישיים.

קרוב משפחתי לא שם ואינני מכיר אף אחד מהילדים בסרטון.

מגוחך לגמרי (על גבול ההזיה) שאתה מעלה טענה שיש לי אינטרס כלשהוא בעניין, ואשמח לדעת מאוד מדוע ואיך אתה טוען טענה הזויה כזו.

ילדים בחופשה שראו מצלמה והחליטו לעשות שמח.

ביג דיל..

והנה הפוזיציה, מי שקורא לילדים האלה בבונים, היה קורא גם לבן שלך בבון (בתיכון, כשהיה פרוע) וזה לא מוצא חן בעינייך.

גם בני הבכור עשה שטויות ובכמות מסחרית...

פורסם

אני ממש חייב להבין מה עשו לכם הבבונים בע"ח מאוד מרשים ויפה.

שאני אעלה לכם מאות דוגמאות כאלו מהעולם של התנהגות דומה בחסות המצלמה גם עליהם תסנגרו שהם בבונים .

די עם הצביעות .

בגירה אל תגרור אותי לעדתיות מספיק אנחנו במאה ה21 .

פורסם

אז בשביל שהאוירה תהיה קצת יותר קלילה, סיפור על הוריי, נסעו לספארי בדרום אפרחקה, הגיעה לכף התקווה הטובה, יש שם חניון גדול שמשקיף על האוקיאנוס(ים) ובחניון מלא בבונים. בכניסה לחניון מחלקים פלאיירים ומסבירים בע"פ לכל רכב שאסור בתכלית האיסור להשאיר דלת פתוחה ברכב, נכנסים, יוצאים, סוגרים את הדלת, או שיש לך בבון באוטו שהופך את כולו.

אבא שלי נוסע, מחפש חניה מחנה ויוצא מהאוטו בעוד שאמא שלי נשארת בפנים ומחפשת בתיק משקפיים.

באיזה שהוא שלב היא שואלת אותו והוא לא עונה, שואלת עוד פעם, שוב לא עונה, מרימה את העיניים מהתיק ובאה להתעצבן למה הוא לא עונה ורואה שהדלת פתוחה, אבא שלי לא שם ולידה, על כסא הנהג יושב בבון זכר ענק שחושף בפניה ניבי ענק ו....זיקפה מרשימה!!!

אבא שלי אומר שבחיים הוא לא חשב שהיא יודעת לרוץ כ"כ מהר :lol:

אבל זה עלה לו ביוקר, גם ממנה וגם מהבבונים שהשתלטו על הרכב והפכו וקרעו בו כל דבר עד שהגיעו הפקחים.

פורסם
מקדים ואומר: ניר מצטער שאני מגיב רק לך ועוד באופן פרטני - פשוט הדעה שלך הכי מסקרנת אותי.

כמה שאלות, ברשותך:

הבן שלך שעשה שטויות, האם הוא התעלל במורים? בתלמידים אחרים?

האם כשהמורה היתה תופסת אותו, הוא היה מבטל אותה בהינף יד ומספר לך בבית שהיא מטומטמת?

קיצר- בתכלס, האם הוא התנהג בבריונות ואלימות?

אני לוקח כאן הנחה ענקית שמבוססת על קרוב לכלום, אבל בתכלס הייתי מהמר שלא.

הייתי מהמר שהבן שלך עשה שלל שטויות ומעשים מפגרים, אבל בתוך אותו גבול של 'שטויות ומעשים מפגרים', וכשהעמידו אותו על טעותו / תפסו אותו על חם, הוא לא ניסה לסובב את זה נגד כל העולם ואחותו.

הרי גם אני הייתי שם, ילד בתיכון שעשה שלל דברים מפגרים מתוך שיעמום ושאר מרעין בישין. אבל יש הבדל בין לעשות שטויות ובין לפגוע במזיד ובידיעה באנשים אחרים ולצפצף על כל מי שאינו אתה...

לדעתי אתה מאוד נתפסת לארגומנט של 'ילדים עושים שטויות', עד שאתה לא שם לב שהארגומנט (לדעת חלק מהמשתתפים) הוא בכלל 'ילדים מתנהגים בבריונות'. אם החבר'ה האלו היו עושים פרצופים, אבל מפסיקים כשביקשו מהם, הייתי מחזיק באותה דעה כמוך בדיוק. זו האלימות שמפריעה לי, לא המעשה.

וזה שהרבה מאשרים את ההתנהגות האלימה הזו בתור 'נו ככה זה', זה מה שכ"כ מוזר. אני יכול לדמיין את עצמי בן ה16 עושה פרצופים למצלמת וידאו, אבל לא יכול לרגע לדמיין את עצמי בן ה16 שם זין על אדם מבוגר שמבקש ממני להפסיק כי זה מפריע לו.

הילד שלי הוא עצום בגודלו - כמעט 2 מ' על 95 ק"ג ובכושר פיזי אדיר שבגיל 17 היה טוב יותר משלי כשהייתי מפק"צ ולאחר מכן כמאבטח מטוסים באל על.

גם הבן שלי התחצף למורים, ברח תמיד באמצע שיעור ספרות מהחלון (אפשר להבין), גרר את הרכב של המנהל (בידיים!) לחניה מרוחקת, ועשה לא מעט שטויות שלא האמנתי שהוא מסוגל לבצע.

מכות הוא לא הלך, כי אף אחד לא התעסק איתו.

למרות כל זה, תמיד יצאתי משערי בית הספר וצחקתי עם אשתי על זה. אין מה לעשות.

לא צריך לכנות אותם כבבונים, כי ככה זה ילדים וצריך לקבל את זה.

ניר, כמובן, לכל אחד מאיתנו דעה שלו וזה בסדר. מה גם שלרוב אני מסכים עם הכתיבה השקולה שלך כאן :)

תודה :-)

והנה הפוזיציה, מי שקורא לילדים האלה בבונים, היה קורא גם לבן שלך בבון (בתיכון, כשהיה פרוע) וזה לא מוצא חן בעינייך.

תקרא לעיל.

פורסם
אתה סובל יוסי?

הדשא של השכן ממש אבל ממש לא ירוק.

כותב לך אחד שנשוי לאשה שמשפחתה עשתה עלייה מאנגליה מבלי לדעת מילה בעברית וואלה ציוניות מכיר את המילה סבא שלי ברח מציפורני הנאצים ביוון ועלה לארץ כילד לבד יחיד לאחר ששאר המשפחה הפכה להיות אפר עם תיק גב .

עשו לעצכם טובה ותהנו החיים קצרים מידי בשביל להתעצבן.

איך אתה מעז?

ברצינות, איך אין לך חוצפה לבוא עם הטענה "פעם היה יותר גרוע אז אל תתלונן"?

אין שום קשר בין סבל מערסים חסרי נימוס לבין מלחמת העולם.

זה משהו שקרה לפני הרבה שנים ואי אפשר לתקן, וזה משהו שקיים לנו פה מול העיניים ואפשר לתקן עם חינוך נכון ואכיפה.

אתה חושב שיש לך מונופול על סבל או הבנה של העולם?

ההורים שלי גם עלו בשנות ה70 בתקופת הדיקטטורה של פינושט כשרדפו אחרי אנשים שמחזיקים בדעות כמו שלהם וכמו שלי.

אחר כך הם חזרו לשם.

אני עליתי מצ'ילה לבד בגלל ציונות בגיל 19 ובלי גרוש, וויתרתי על אחלה חיים שהיו לי שם, רחוק יחסית מערסים (כי שם הם נמצאים רק במעמד הנמוך, פה הם בכל שכבות האוכלוסיה).

גם הסבים שלי ברחו מהנאצים בגרמניה ופולין.זה היה בשנות ה30-40.

כיום אנחנו במאה ה21 ואני מצפה לקצת יותר מהמדינה שלי.

פורסם

שמע, גם אני הייתי טראבל מייקר רציני בתיכון (לפחות בשעות הספורות שטרחתי להתייצב בין שעריו) את כיתה ט ו י' סיימתי עם 8 שליליים בתעודת סוף שנה ואם לא פרוטקציה רצינית, הייתי נשלח לאקסטרני. בתחילת יא פתאום בא המהפך ונהפכתי לתלמיד אה....נקרא לזה סביר.

אבל מעולם לא פעלתי באלימות לא כלפי מורה, תלמיד או אף אדם אחר.

כל עוד הבן שלך לא אלים אלא רק עושה שטויות של ילדים אבל נותן כבוד ומקבל מרות מאנשים אחרים בסביבתו, הוא לא בבון.

הילדים מהסרטון בהחלט נופלים תחת ההגדרה בבון.

אלון,

גרירת הרכב היא תרגיל די נפוץ, כל עוד לא עושים נזק, זה בהחלט יכול ליפול תחת "שטויות של ילדים".

לא שזה מה שאתה כהורה אמור לשדר להם אבל בשיחה בניינו או בין שני ההורים זה יכול לשעשע.

הקו נחצה כשעושים נזק כנו שבירת חלון ברכב או דקירת צמיג.

פורסם

ידידי לא צריך להתעצבן .

יוסי אתה שואל ועונה בעצמך לא שאלתי סתם אם אתה סובל .

מי שרוצה שיהיה פה שינוי צריך לפעול אין דרך אחרת אבל מספיק עם הבכיינות.

אל תצפה לכלום מהמדינה שאתה חי בה צפיות יש בכריות.

בגירה הרגתי אותי עם הסיפור על הבבון אני לא יכול לצחוק אני עם דלקת ריאות.

פורסם
הברזות מבית ספר זה שטויות.

אבל כשהוא גרר למנהל את הרכב עברת על זה בשתיקה וצחקוק ?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

בקטנה.

לא נגרם נזק. אפילו המנהל צחק על כך אחר כך.

שמע, גם אני הייתי טראבל מייקר רציני בתיכון (לפחות בשעות הספורות שטרחתי להתייצב בין שעריו) את כיתה ט ו י' סיימתי עם 8 שליליים בתעודת סוף שנה ואם לא פרוטקציה רצינית, הייתי נשלח לאקסטרני. בתחילת יא פתאום בא המהפך ונהפכתי לתלמיד אה....נקרא לזה סביר.

כל עוד הבן שלך לא אלים אלא רק עושה שטויות של ילדים אבל נותן כבוד ומקבל מרות מאנשים אחרים בסביבתו, הוא לא בבון.

הוא מעולם לא הרים יד על אף אחד.

גם בקורס הטרור שעבר ביחידה הוא הקפיד שלא לכסח, למרות שמדריך הלוטר "לקח אותו תחת חסותו" ודאג שיקפצו עליו לא פחות מארבעה חיילים בכל סיבוב קרב.

לגבי הבבון אני עדיין חולק על דעתך.

פורסם

אלון,

גרירת הרכב היא תרגיל די נפוץ, כל עוד לא עושים נזק, זה בהחלט יכול ליפול תחת "שטויות של ילדים".

לא שזה מה שאתה כהורה אמור לשדר להם אבל בשיחה בניינו או בין שני ההורים זה יכול לשעשע.

הקו נחצה כשעושים נזק כנו שבירת חלון ברכב או דקירת צמיג.

אני מסכים איתך במליון אחוז. שליליים וציונים כלל לא קשור לבבונים או לא.

התנהגות ויחס לזולת כן, ושוב מסכים איתך שהיצורים בסרטון הם בבונים.

בקשר לגרירת רכב, אצפה מעצמי כהורה שבמידה ודבר כזה מתרחש אסביר לילד שלי מספיק טוב כדי שזה לא יתרחש בשנית.

בנתיים יש לי רק בת... לא נראה לי שיהיו בעיות של גרירת רכב :)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...