Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חסימת צמתים

d300
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעת ביקור בארץ, אני לא נכנס לצומת לא פנויה, אבל אז אוכפים אותי בעצבים אגב צפירה ונכנסים לפני, לאותו המקום הלא פנוי בצומת שאני הייתי תופס עם הייתי נוסע לתוך הצומת בעצמי.

לא מפריע לי, אני תייר. מפריע לי רק כשביתי הבכורה בת ה10 שואלת אותי ''למה הוא/היא עושה ככה?''

אני עונה לה שאם היא זוכרת היא זוכרת כשהיא הייתה בת ארבע בביקור בארץ ועלתה על מתקן עם מגלשה ולא יכלה לרדת ובכתה כי ילדים נכנסו לפניה על המגלשה ואמא הייתה צריכה להוריד אותה ואז להראות לה איך עושים עם המרפק להידחף?

כשגדלים המגלשה הופכת לכביש.

עצוב, נכון. אך זה רק ביטוי נוסף לבעיות מאוד יסודיות שאיש כבר לא רואה אותם. אולי זה יותר מידי קרוב.

פתרונות נקודתיים לא פותרים בעיות עומק. בגלל זה זה רק מחריף. כשיחריף מספיק אולי יפתחו האזניים, עד אז בהצלחה לכולנו.

פורסם

אגב, אם הצומת ממש חסום (נאמר, לאורך שני מחזורים) אז אין מנוס אלא להיכנס אליו. אחרת, ייווצר מצב שבגלל חסימת הצומת מכיוון אחד, כיוון התנועה האחר הוא זה שלא זז כלל.

אה, ואני ממליץ לנהוג במזרח אסיה לקבלת פרופורציות. רוב החסימות שאני רואה בישראל הן רגעיות של נהג שנכנס לצומת ולא העריך נכון את הזמן שייקח לו להתפנות. לא כך ב

.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

יש מקומות בהן החסימות הן ממש לא רגעיות. בימים עמוסים, להשתלב בז'בוטינסקי בפ"ת בלי להכנס לצומת לא פנוי כשיש לך ירוק, פשוט לא הולך. כל מחזור של רמזור ישר סותם לך את הצומת לכל האורך עד שיש לך אדום.

פורסם

למרבה הצער אין אכיפה ראויה של הנושא הזה. אכיפה מצד אחד וחינוך והסברה מצד שני יכולים להביא לשינוי אמיתי תוך כמה שנים עד שיצרב בתודעה. כיום כשאין אכיפה אמיתית, כמעט כל אחד אומר לעצמו שלמה שהוא ישאר פראייר ונכנס גם לצומת. חבל שהמשטרה לא מטפלת בזה כי הקנס הוא 500 שקלים וזאת דרך נהדרת לחנך נהגים סוררים

פורסם

כח אדם, כח אדם ושוב כח אדם.

אם בשעות העומס יעמדו ברוב הצמתים המרכזיות בערים העמוסות ניידות משטרה ויחלקו דו"חות לנהגים נדחפים/נכנסים לצומת לא פנוי,

זה ממש יעזור.

אבל אין כח אדם, אז אין אכיפה.

• תוכן חדש...