Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם וערב טוב, יש לי פולקסווגן גולף 2001 מנוע 2000, מורכב על הרכב פילטר פתוח. אתמול בסביבות הערב נסעתי על שלולית של מי ביוב בכביש, לא גבוהה מדי, את תקופת החורף עברתי בהצלחה עם הפילטר.

נגש לענינים, אחרי דקה המנוע התחיל להחנק, אבל לא להכבות, המחשבה הראשונה שעברה לי בראש זה שהמים נכנסו לפילטר הפתוח, התקשרתי לחבר וסיפרתי לו, הוא הרגיע אותי קצת שאמר שזה קצת מים וזה יתייבש מהחום והכל בסדר, מסתבר שלא כי היום בבוקר נסעתי והבעיה חזרה, אחרי שעה חלפה ואחרי זמן שוב חזרה, זה קצת מתסכל מישהו יכול להאיר את עיניי ולהגיד לי מה קרה לרכב שלי?

תודה מראש!

רציתי לציין שהחזרתי את הפילטר הרגיל של הרכב והבעיה עדיין לא נפתרה.

עריכה אחרונה על ידי JackJack
פורסם
תבדוק חוטי הצתה ופלגים

בנוסף תבדוק שלא התנתק הצינור יניקה ושהנשם מחובר טוב

אזרתי קצת אומץ וירדתי למטה, המצתים נמצאים במקום בעייתי, אין לי גישה קלה אליהם ואני לא מתכוון לשחק עם זה, הצינור יניקה והנשם מחוברים כמו שצריך

בכל מקרה אקפוץ למוסך השבוע, למה שיקרה דבר שכזה רק ממים? שרדתי את החורף יפה דווקא

פורסם

אם מיים עוברים את מסנן האויר הם מגיעים למצערת ומשם נישאבים דרך סעפת היניקה אל חלל הצילינדרים. במיקרה הטוב תיתכן כשל כלשהו במערכת הצתה כמו שהוזכר פלאגים/סלילים. במיקרה הרע מנוע עלול להיתפס כתוצאה מנעילה הידרוסטטית. את המיקרה הרע אצלך כבר ניתן לשלול כך שיש לבדוק את מערכת ההצתה!

פורסם
אם מיים עוברים את מסנן האויר הם מגיעים למצערת ומשם נישאבים דרך סעפת היניקה אל חלל הצילינדרים. במיקרה הטוב תיתכן כשל כלשהו במערכת הצתה כמו שהוזכר פלאגים/סלילים. במיקרה הרע מנוע עלול להיתפס כתוצאה מנעילה הידרוסטטית. את המיקרה הרע אצלך כבר ניתן לשלול כך שיש לבדוק את מערכת ההצתה!

אחרי בדיקה ובירור מעמיק אני חושב שזה מה שקרה.

האם נסיעה במצב כזה יכולה לגרום נזק למנוע או למערכות אחרות?

שמתי לב שהמנוע מתאמץ הרבה יותר מן הסתם וצריכת הדלק גבוהה יותר.

האם חייב להחליף את המצתים או פשוט לייבש אותם או משהו?

תכוונו אותי :)

פורסם

תבדוק את הסלילים. אם אני לא טועה בגולף MK4 לכל פלאג יש סליל משלו והם נוטים להתקלקל. עדיף להימנע מנסיעות מיותרות, אתה יכול לגמור את הממיר הקטליטי.

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

Golf MK3 1997 1.8

• תוכן חדש...