Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Car system Pure Android 4.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, בשעה טובה רכשתי קיה ספורטג' שהגיע עם המערכת הנ"ל.

על כל דבר שולחים אותי ל "אדי מערכות" ותהיתי האם אפשרי לנהל את זה גם בלעדיהם ? אני רוצה להוסיף YOUTUBE ועוד 2-3 אפליקציות, מישהו יודע אולי איך עושים זאת?

תודה.

פורסם

כן אני יודע איך עושים את זה תוריד מהמחשב את הקובץ שאתה רוצה למשל תרשטם בגוגל youtube.apk for 4.4 זה יתן לך קובץ התקנה כמו באנדרואיד בפלאפון תשים אותו על usb תחבר למערכת תכנס לusb ותתקין את הקובץ זה אמור להיות ממש פשוט

פורסם

בעניין ההורדה של הקובץ,

תיכנס לגוגל פליי תחפש את האפליקצייה שאתה רוצה, תעתיק את הכתובת האינטרנט שמובילה אל האפליקציה.

לאחר מכן תלך לאתר הזה:

https://apkpure.com

ותדביק את הכתובת שם, זה יתן לך אפשרות הורדה לAPK עדכני. ( בדרך החוקית אני חושב, לא עובד על אפליקציות בתשלום ).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום,

איך אתה מתרשם מהמערכת בקיה

אני מתכוון לרכוש ספורטאז אבל לא יודע אם לקחת את המערכת.

אתה יכול בבקשה לרשום לי את הדגם של המערכת?

שם חברה מייצרת/דגם/ מק"ט?

תודה מראש ותתחדש על הרכב

Subaru BRZ 2023 | Citroen C5 Aircross 2019

Hyundai i20 2013 - SOLD | SEAT Leon 2011 - R.I.P | Mitsubishi Lancer 2001 - R.I.P

• תוכן חדש...