Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רק אני חושב שזאת חברת פח אשפה.

אגב במחיר שהם גובים אני טס עם עודף מסינגפור לארץ במטוסים מדהימים ושרות מצוין עם טורכיש . הסיבה היחידה שאני עדיין מקפיד לטוס אלעל בקו הזה הוא העובדה שאני לא אממן את שונאינו. אבל אני קרוב לשבירה.

ראו כתבה מהיום uploadfromtaptalk1460191365330.jpg

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
לגביי החרדים - זה משהו ידוע בטיסות של אלעל לארה"ב, בעיקר אם מדובר בטיסת הדגל LY001.

לצערנו, תופעת בני המגזר החרדי שהתנהגותם גורמת לספארי באפריקה להיראות כמעוז הציוויליזציה אינה מנת חלקה של אל על באופן בלעדי. היה לי הכבוד לחלוק עם החבר'ה האלה טיסה מניו יורק בחברת דלתא. זאת היתה חוויה מטלטלת.

עניינית לשרשור: במעט הטיסות שיצא לי לטוס עם אל על היה בסדר גמור. מצד שני, אני לא מגדיר את עצמי איסטניס בנושאים האלה.

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לא רק אני חושב שזאת חברת פח אשפה.

אגב במחיר שהם גובים אני טס עם עודף מסינגפור לארץ במטוסים מדהימים ושרות מצוין עם טורכיש . הסיבה היחידה שאני עדיין מקפיד לטוס אלעל בקו הזה הוא העובדה שאני לא אממן את שונאינו. אבל אני קרוב לשבירה.

ראו כתבה מהיום [ATTACH]456467[/ATTACH]

Sent from my E6853 using Tapatalk

אתה לא חייב לטוס עם טורקיש, אם אתה לא רוצה לטוס עם אלעל יש מספיק אלטרנטיבות.

אוזבקיסטן זולים יחסית, ובמחיר של עוד שעה או שעתיים טיסה, תוכל לטוס עם אוסטריאן, לופטהנזה ועוד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גם אני ממש לא מפונק.

אם אני רוצה טיסה נוחה אני משלם יותר וטס בביזנס אבל לא מוכן לטוס בקרקס מעופף עם מנהלי קרקס לא שפויים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה נחמד להגיד כאילו מדובר בלהוסיף 20-30 אחוז לכרטיס ביזנס , אבל זה גם יותר מפי 2 הרי.

אלא אם אתה מתכוון לאקונומי פלוס (במיוחד למי שיש Gold ומעלה באותה חברת תעופה - ומשדרג בחינם) או מחלקות בסגנון שהם אמצע הדרך ואז זה אכן פיתרון סביר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הביזנס של אלעל לא שווה את הכסף בקווים הארוכים, דוגמה למשל: הקווים לקנדה. אייר קנדה מפעילים 788 מודרניים עם מחלקת עסקים עם מיטה שטוחה, מערכת בידור מתקדמת וכו', אלעל מפעילים 763 עתיק עם מושבי עסקים נחמדים ותו לא.

בקווים הקצרים לעומת זאת, ברוב המקרים, הביזנס של אלעל עדיף על הביזנס האירופאי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אלעל זה פשוט מאוד every landing always late. לא קרה לי עוד שהמטוס יצא בזמן. מעולם.

לעומת זאת בטיסה האחרונה לוינה טסתי עם אוסטריאן והכל היה מתוקתק. האוכל היה אותו דרעק.

לגבי התנהגות הצוות - בטיסות לניו יורק זה באמת מזעזע. והכי מעצבן אותי זה כשהם נותנים מושבים יקרים לחברים או משפחה שלהם, שממילא טסים בחינם, במקום לנוסעים שאשכרה שילמו כסף לכרטיס. בחברות אחרות זה פשוט אסור.

בטיסה האחרונה שלי איתם מניו יורק חזרה לארץ טסתי בשקר הזה שנקרא תיירים פלוס, ולידי הושיבו חברה של מישהו מהמטען ואת אמא שלה. מאז אני טס לניו יורק עם אליטליה. ממריא בזמן, תיירים פלוס אמיתי, אוכל מצויין. קונקשן נוח מאוד, ואם במקרה אני טס ביזנס - עולם אחר מגרוטאות ה747 של אלעל. בטיסות האלה רק ה777 סביר, וגם התיישן. על הצוות כבר דיברנו...

אגב, בפסח אני טס עימם משום שאשתי מתעקשת. נו שוין. מה לי ולבחירה חופשית :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אתה לא חייב לטוס עם טורקיש, אם אתה לא רוצה לטוס עם אלעל יש מספיק אלטרנטיבות.

אוזבקיסטן זולים יחסית, ובמחיר של עוד שעה או שעתיים טיסה, תוכל לטוס עם אוסטריאן, לופטהנזה ועוד.

האוזבקים כיום באמת הכי זולים, אבל יש להם רק טיסה שבועית אחת לסינגפור.

ברמת משפחה, החיסכון מול אל-על מגיע ל2000 דולר!

הטיסות דרך אירופה ארוכות מידי, הקונקשניים ארוכים והמחיר לא זול.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
זה נחמד להגיד כאילו מדובר בלהוסיף 20-30 אחוז לכרטיס ביזנס , אבל זה גם יותר מפי 2 הרי.

אלא אם אתה מתכוון לאקונומי פלוס (במיוחד למי שיש Gold ומעלה באותה חברת תעופה - ומשדרג בחינם) או מחלקות בסגנון שהם אמצע הדרך ואז זה אכן פיתרון סביר.

ליביו

קודם כל התוספת משתנה מטיסה לטיסה ומחברה לחברה (כבר יצא לי לטוס עם טורקיש בביזנס במחיר יותר זול מכרטיס באותה הטיסה בתיירים ללא מועדונים או הטבות מיוחדות).

שנית, לפעמים שווה לי לשלם גם כפול כדי להגיע מתפקד ולהתחיל ישר לעבוד. הכל תלוי לאן אני טס, מב מטרת הטיסה ומה לוח הזמנים שלי ביעד. אם אני יכול לחסוך יום עבודה אז שווה לי לפעמים לשלם את האקסטרה.

פורסם

שיואווווו bar72 תודה על התזכורת, מרוב פאקים שכחתי לציין כשסיפרתי על הטיסה ההיא - יצאה בקצת יותר משעה איחור, ובכל הזמן הזה הצוות לא אמר על כך מילה(!!!)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
קודם כל התוספת משתנה מטיסה לטיסה ומחברה לחברה (כבר יצא לי לטוס עם טורקיש בביזנס במחיר יותר זול מכרטיס באותה הטיסה בתיירים ללא מועדונים או הטבות מיוחדות).

שנית, לפעמים שווה לי לשלם גם כפול כדי להגיע מתפקד ולהתחיל ישר לעבוד. הכל תלוי לאן אני טס, מב מטרת הטיסה ומה לוח הזמנים שלי ביעד. אם אני יכול לחסוך יום עבודה אז שווה לי לפעמים לשלם את האקסטרה.

אני מדבר בהכללה.

בהכללה - ביזנס עולה בערך פי 2.5 מכרטיס בתיירים (במחיר מלא , ואז לפעמים אפשר למצא אפילו יותר זול מכך בתיירים).

אני לא מתייחס לשידרוגים או דילים כאלו ואחרים אלא בצורה פשוטה ובלי התחכמויות לכרטיס רגיל.

הרבה פעמים אפשר לשדרג בשדה תעופה בגרושים לעומת מחיר הכרטיס , כמה ימים לפני , למצא דילים וכו.

אני מדבר על לקנות מראש זה מול זה.

לפעמים זה שווה? יכול להיות.

מהסיבה הזו אני לרוב טס פשוט לילה לפני ולא באותו יום.

זו הדרך שלי להתמודד עם זה. שינה טובה לילה לפני ביעד - ומכיוון שרוב הטיסות הן ממקום העבודה - זה גם משחק את התפקיד.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

זהו שאני משתדל לקחת טיסות שנוחתות מוקדם בבוקר ואז אני נוחת וישר מתחיל לעבוד. ככה אני גם נמצא בעבודה יום קודם וגם מרויח את יום ההגעה. אישית גם בגלל מגבלה אורתופדית טיסות בתיירים של יותר מ 4 שעות גורמות לי להיזדקק לכמה שעות התאוששות ומשככי כאבים לפני שאני יכול להתחיל לתפקד.

אני גם לא מדבר על שדרוגים בשדה התעופה או קומבינציות אלא על השוואת מחירים רגילה.

פורסם

my 2 cents - אני טס לארה"ב בין פעמיים לארבע פעמים בשנה (משפחה + כנסים) בכל המחלקות למעט ראשונה. בינתיים, by far, הטיסה הכי גרועה שחוויתי הייתה של United מניו-ארק לתל-אביב - צוות של דיילים אמריקאים ממוצא ישראלי (סליחה על הגזענות) שפשוט ישב בקבינה האחורית של המטוס והריץ דחקות בחצי אנגלית \ חצי עברית במשך מספר שעות. כמובן שהם לא חילקו משקאות לאורך רוב הטיסה, ולא עזרו לי כל הלחיצות לקריאה לדייל משלט הנוסע - אין קול ואין עונה. עד שהנוסע לידי קם משנתו ואני ניצלתי את ההזדמנות ללכת לקבינה ולצעוק על החבורת מטומטמים האלו.

אני מאמין שחלק מהחבר'ה יעדיפו לצלוב אותי עכשיו, אבל אל-על השתפרו מאוד בשנים האחרונות. נכון, המטוסים טרנטה, יש שביתות איטלקיות מדי פעם, אין מה לדבר בכלל על המראה בזמן, אבל בשנתיים האחרונות (במקרה או שלא, מאז שאלוף במיל' שקדי התפטר מתפקידו) ישנו שיפור משמעותי בתודעת השירות של צוות הדיילים, וכמובן שחוויית הטיסה תשתפר מאוד ברגע שיכנס הצי החדש של הדרימליינרס החל משנה הבאה.

No worries 8)

פורסם

סה"כ מנסיוני השירות של הדיילים של אל על טוב מאוד, אבל:

1. הוא ככה לישראלים. אשתי לא ישראלית ולא נראית ככה (ממש), ובחלק מהטיסות פשוט התעקשו לדבר איתה בעברית, גם אחרי שהסברנו להם שהיא לא דוברת עברית. פשוט מעצבן.

2. השירות מסביב לוקה. כשהמזוודות שלנו לא הועמסו בכלל רוחות, הטיפול בהבאה שלהן אלינו הביתה (לפני ליל הסדר) היה איטי שלא לצורך, לא יעיל ולא הכי מנומס.

3. הוזמנו מושבים מסויימים, אז מה. שינו לנו בלי קשר לכלום, ועוד כשטסנו עם תינוק קטן במיוחד. פשוט לא היה עם מי לדבר בשדה התעופה בחו"ל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

3 קרה לי גם בטיסה חזור מבייג'ינג. בכללי לאלעל יש קטע מוזר עם הושבת משפחות. אני, אבי ואחותי חולקים אותו שם משפחה בדרכון, אבל לאמא שלי יש את השם מלפני הנישואין ביחד עם שם המשפחה של אבי, מפה לשם, כל פעם יש איזה סיפור עם זה. בחלק מהטיסות היא לא מקבלת ניקוד מהנוסע המתמיד, בחלק היא מקבלת פחות מאיתנו, בתאילנד הושיבו אותה בשורה אחרת מאיתנו. הזויים לגמרי.

• תוכן חדש...