Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא יודע איפה אנשים חיים פה.

אחד אומר עדיף לשקול m135i בגלל שהיא מגיעה כבר ברמת גימור גבוהה יותר, ההוא עם המיני S אומר הגעת ל260 אלף עדיף לקחת M135i בסיסית.

על מה אתם מדברים??

אני אדייק, 5025₪ עלה לי טסט, 5200 עלה לי טיפול + רפידות (בלבד).

דלק אלי קלע בול 350-430 תלוי עד כמה אתה רגוע.

ביטוח עוד 13,000+

בקיצור לא אמרתם בוקר טוב התענוג עולה לכם בחודש לפחות 2000₪ לפני דלק.

אתם חושבים זה נגמר ב50,000 תוספת?

טעות.

אבל שווה כל שקל [emoji6]

גם אני חושב שעדיף למי ששוקל את הגרסה המאובזרת ל125 לעבור ל135. נכון שיש גם הבדל באחזקה אבל גם הבדל בהנאה קיים.

דרך אגב המחיר הוא ל4 רפידות או ל2? כבר פרארי להחזיק יותר זול (7 שנים חינם) ;)

• תגובות 339
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמה קל לענות על שאלות של "מי רוצה להיות מליונר" מהספה בבית, כמה קל לשחק בכסף של אחרים. אנשים מחליטים בשביל אחרים ש*כדאי* להוסיף עוד 50,000 שח בשביל רכב אחר. לא 5, לא 7, או אפילו 20, אלא 50 אלף שח שמהווים 20% משווי הרכב כולו. מתי פעם אחרונה אמרתם למישהו להוסיף עוד 20 אלף כדי לקנות כבר גולף עם מנוע 1.4 במקום להסתפק בפולו?

משום מה נהוג לחשוב שמי שרוכש רכבים ב200+ אלף שח שוחה בכסף ועוד 50 אלף בקניה ועוד אלפים רבים באחזקה הם זניחים לגמרי. לא מדובר פה בהגדלת ארוחה של מקדונלדס שמגדילים בשקל תשעים.

לגבי נושא הפרימיום והאיבזור. כמה שהרכב לא מאובזר הוא עדיין שייך למותג פרימיום. גם a180 שמאובזרת פחות ממאזדה 3 היא מרצדס ואנשים חושקים בסמל, גם אאודי a3 שתצא אחרי מתיחת הפנים עם מנוע 1.0 של סיאט איביזה עדיין תהיה אאודי וחלק ממותג פרימיום. סמל עולה כסף ומונחים של vfm לא כל כך רלוונטים כשמדברים על פרימייה של מותג, כי אי אפשר למדוד אותה במנוחים אבסולוטיים של כדאיות כלכלית.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
כמה קל לענות על שאלות של "מי רוצה להיות מליונר" מהספה בבית, כמה קל לשחק בכסף של אחרים. אנשים מחליטים בשביל אחרים ש*כדאי* להוסיף עוד 50,000 שח בשביל רכב אחר. לא 5, לא 7, או אפילו 20, אלא 50 אלף שח שמהווים 20% משווי הרכב כולו. מתי פעם אחרונה אמרתם למישהו להוסיף עוד 20 אלף כדי לקנות כבר גולף עם מנוע 1.4 במקום להסתפק בפולו?

משום מה נהוג לחשוב שמי שרוכש רכבים ב200+ אלף שח שוחה בכסף ועוד 50 אלף בקניה ועוד אלפים רבים באחזקה הם זניחים לגמרי. לא מדובר פה בהגדלת ארוחה של מקדונלדס שמגדילים בשקל תשעים.

לגבי נושא הפרימיום והאיבזור. כמה שהרכב לא מאובזר הוא עדיין שייך למותג פרימיום. גם a180 שמאובזרת פחות ממאזדה 3 היא מרצדס ואנשים חושקים בסמל, גם אאודי a3 שתצא אחרי מתיחת הפנים עם מנוע 1.0 של סיאט איביזה עדיין תהיה אאודי וחלק ממותג פרימיום. סמל עולה כסף ומונחים של vfm לא כל כך רלוונטים כשמדברים על פרימייה של מותג, כי אי אפשר למדוד אותה במנוחים אבסולוטיים של כדאיות כלכלית.

צודק!

פורסם

^^^

ההודעה נכתבה בלשון נקבה מסיבה מסויימת...

לכן יש לכתוב צודקת!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לכן יש לכתוב צודקת!!

בסדר, אנחנו רגילים לומר את זה, לא לכתוב את זה. תוותר לו.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

קראת את כל ההודעה שלה ודווקא את החתימה פספסת ;)

בהחלט מסכים עם החתולה במכונת כביסה.

אני גם מסכים עם הציטוט על הרולקס.

אם מישהו חושב שאחר פראייר זה גם בסדר. אם הייתי האחר לא הייתי נעלב.

לפעמים אני מאפשר לבריונים להשתלב לפניי. אני גם פראייר לפעמים. יש דברים ששווה להיות פראייר בשבילם. אחד מהם הוא הרגשה טובה.

לי עושה הרגשה טובה לשלם 1500 שקל על כמה שעות ברכב מעניין עם מדריך. תכל'ס פראייר.

לאחר מרגיש טוב לנהוג בב.מ.וו כזו או אחרת ולשלישי באבארת' והוא מוכן לשלם על זה. פראייר.

המושג הזה פראייר, בעיניי, נמצא לעתים בעיניי ה"צועק" יותר מאשר במציאות. מצד שני אולי אנחנו הפראיירים לא מצליחים לראות את היותנו פראיירים. ומצד שלישי, אולי אנחנו כן רואים, אבל על ידית ההילוכים שלנו מה אתם חושבים. גם זו דעה לגיטימית.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בהחלט מסכים עם החתולה במכונת כביסה.

חתול.

המושג הזה פראייר, בעיניי, נמצא לעתים בעיניי ה"צועק" יותר מאשר במציאות. מצד שני אולי אנחנו הפראיירים לא מצליחים לראות את היותנו פראיירים. ומצד שלישי, אולי אנחנו כן רואים, אבל על ידית ההילוכים שלנו מה אתם חושבים. גם זו דעה לגיטימית.

מה נכנסת לפילוסופיה? בשביל זה יש את פקלוסטר.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
.entry level to you're pocket

deep deep in to you're pocket.

Your. אף אחד כאן לא כיס. אם כבר להתפלצן על ביטויים, לפחות בלי טעויות של כיתה ו'. כמו כן, into זאת מילה אחת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בנאדם שרוכש רכב במחיר של 263 אלף שקל אמור להיות מבוסס פלוס פלוס ואם הוא לא כזה כנראה שהוא קפץ מעל הפופיק בשביל רכב החלומות שלו.. לכן אני עדיין טוען שעדיף להוסיף "קצת", כן לאותו בנאדם ששוקל לרכוש רכב במחיר של 263 להוסיף 50 אפילו ע"י הלוואה זה לא בלתי אפשרי. אני יגיד את זה שוב כי כנראה לא קניתם רכב במחיר כזה, ההנחה במחיר ה135 תיהיה גבוהה יותר לכן ההבדל לא יהיה 50 אין סיכוי הוא יהיה 35 להשערתי.

פורסם

רומן, התגובה הכי טובה אי פעם :p

ייבגני מה לא ברור לך

ישה היקר, למרות שאתה סבא, ומבוגר ממני בכמה שנים טובות, כנראה, אנא, קח ממני עצה: אל תנסה להראות יותר מתוחכם ממה שאתה.

עם כל הכבוד על הכעס הלא רלוונטי שלך על המגיבים מהשרשור ההוא, וחוסר ההתייחסות שלך למה שאני טוען וטענתי שם, לא זה מה שדחף אותך להכניס לכאן בכח את ציונה, או לזרוק לשמלוב קישור לשרשור על ה-500. לא זה גם מה שגרם לבר72 סלקטיבית לחפש את התגובה שלי, ולהצביע, תוך ניתוח פסיכולוגי מבריק, על רגשי האשם שלי.

אם מספיק משעמם לך (ונראה שבהחלט כן) אתה מוזמן לקרוא את מה שכתבתי גם שם. לא איכפת לי כ"כ מתוצרת איטליה. אני כן חושב שצרות עין, והצורך לסמן פראיירים מחד, למצב את עצמך כ"אחד שמבין" מאידך זו תכונה עלובה למדי. ובמונחים של ידידך הטוב בר72, זה לא ממש תורם ל"בניית קהילה".

שבת שלום!

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

מאחר שאין לך משהו משמעותי להגיד,או יכולת להפריך את שאמרתי,בחרת לתקוף את דקדוק האנגלית שלי.(או של השלמת מילה של האיפד שלי)

סע לשלום המפתחות בפנים.

כמו כן אשמח לדעת איזה אוטו יש לך,שנדע להעריך את ״המומחה שלנו״

עריכה אחרונה על ידי dts2
פורסם (נערך)

CarAddict - אמור זה שם של נהר במזרח רוסיה. גם דג. אחד יקנה את הרכב במזומן ובמחי יד, השני ייקח הלוואה ומימון ולפי החישוב שלו הוא לא יוכל להוסיף עוד. הלהיטות שלך לדעת הכל ולהחליט בשביל אחרים תמוהה-משהו. 35K ש"ח מתוך מחיר של 125 זה 15% - ממש לא עניין של מה בכך.

dts2 - מה שהיה לי להגיד על מנת להפריך אמרתי, וכפי שנוכחת לראות - לא הייתי לבד בדעתי, אתה פשוט בוחר להתעלם מזה.אבל יפה הקטע של הפלת הדברים על האייפד - מעולה, אשתמש בזה, גם אם אין לי אייפד. נוסע לשלום, המפתחות בפנים (מה שכנראה אומר שאין לי keyless ואין לי פרימיום).

לגופו של עניין - הנושא נדון פעמים רבות. מאד. פרימיום זה עניין של מיצוב, לא של תמורה. תמורה מצוינת מקבלים, למשל, בלאון קופרה, ב-208GTI, בסופרב 280 - ועדיין, אף אחד מהם (הגם שהסופרב בדרך) אינו מוצר פרימיום per se.

עריכה אחרונה על ידי RK

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לפי האנלוגיה שלך, אילו טויוטה לא היו ממתגים את ״לקסוס״ אז ה RX ה LS וה NX לא היו מקבלים ממך את חותמת הפרימיום.

כי ללקסוס RX450 היו קוראים טויוטה RX450

וטויוטה זה לא פרמיום.

פורסם

בדיוק נמרץ (חוץ מהקטע שאני מחלק את חותמת הפרימיום. לי יש חותמת שלי, חותמת נתקבל וחותמת נאמן למקור. פרימיום טרם הזמנתי). זו גם הסיבה היחידה שבעטיה טויוטה מיתגו את לקסוס בנפרד.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

בשלב זה אשמח לדעת על איזה אוטו ״המומחה״ שלנו נוהג,שהוא לא עסוק בהזמנת חותמת פרימיום חדשה.

עריכה אחרונה על ידי dts2

• תוכן חדש...