Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים

אני סטודנט בן 23 למדעי המחשב, וכבר עכשיו עובד ומשתכר יפה ומנסה לחסוך כל גרוש בשביל החלום הרחוק של לקנות דירה במדינה הזו. אני מאוד אוהב לנהוג ונהנה מנהיגה ורכב מהנה זה משהו שחשוב לי, אך לא רוצה לקנות רכב שיגרור הוצאות גדולות מדי מעבר לקנייה הראשונית.

כרגע אין לי רכב פרטי ואני נוהג על ה Fiat Bravo של אמא, שהיא בסדר - אך הייתי רוצה יותר בעתיד הלא רחוק. משהו שירגיש לי קצת זריז יותר.

אני מתעניין לגבי הכדאיות הכלכלית של רכבים מהנים יותר.

לדוגמה יש קיה פיקאנטו, שתתן לי שקט מוחלט להמון שנים (כנראה גם כמה שנתונים אחורה עדיין תהיה באחריות) - שמבחינה כלכלית זה מהלך חכם - אך כנראה ממש ממש לא תהיה מהנה לנהיגה.

אני מניח שהשאלה שלי איזה רכב בטווח מחירים הזה יציע את השילוב הטוב ביותר של אמינות והנאה מנהיגה.

הרכב צריך להיות קטן וזריז, עם עלויות אחזקה נמוכות.

עריכה אחרונה על ידי Morningstar
פורסם

פיקנטו לא זריזה ולא מהנה, כל רכב שמעט יותר ספורטיבי יעלה בעלויות החזקה מתאימות.

המלצה תחסוך כמה שתוכל בשנים הקרובות ותתנייד במה שיש, עלויות החזקה של רכבים ספורטיביים יקרות משמעותית מרכבים סטנדרטיים, אתה לעולם לא יודע מה יצוץ מחר.

אם בכל מקרה תחפש באזור ה60 תוכל למצוא מיני ( שנתונים 2006-2007) או וואן ידנית (2012-2013), מיטו (2009-2010) ויש עוד, אבל תגדיר מה אתה מחפש, ידני אוטומאט? מאובזר? מה מבחנתך זה ספורטיבי.

פורסם
פיקנטו לא זריזה ולא מהנה, כל רכב שמעט יותר ספורטיבי יעלה בעלויות החזקה מתאימות.

המלצה תחסוך כמה שתוכל בשנים הקרובות ותתנייד במה שיש, עלויות החזקה של רכבים ספורטיביים יקרות משמעותית מרכבים סטנדרטיים, אתה לעולם לא יודע מה יצוץ מחר.

אם בכל מקרה תחפש באזור ה60 תוכל למצוא מיני ( שנתונים 2006-2007) או וואן ידנית (2012-2013), מיטו (2009-2010) ויש עוד, אבל תגדיר מה אתה מחפש, ידני אוטומאט? מאובזר? מה מבחנתך זה ספורטיבי.

טוב אז ככה, יש לי פיקאנטו 1.2 אוט' אדומה. ואני אומר, היא בהחלט זריזה ובהחלט מהנה. די כבר עם הדיבורים האלה ממי שאני מניח שבכלל אין לו פיקאנטו ואני מתנצל מראש אם לכותב מעלה יש אבל אני מניח שלא כי אחרת לא הוא לא היה כותב את זה.

אבל יותר חשוב מזה שהפיקאנטו אחלה רכב שמתאים לדרישות שלך. אין אפשרות לחסוך לדירה בארצינו האוכלת יושביה. צא מזה. מעבודה לא מרוויחים מספיק כסף או כמו שאני נוהג לומר: מי שעובד כאן אין לו זמן לעשות כסף!!

פורסם

חווית הנסיעה בפיקנטו דווקא סבבה לגמרי. קח בחשבון שבנוסף לשקט המוחלט, היא מגיעה גם עם אחריות ל7 שנים שזה בונוס ענק. מעבר לזה, השוק שלה מצויין והיא שומרת היטב על ערכה. מכאן והלאה, תבחר במה שיעשה לך טוב.

פורסם

הראלי דן, אם אתה אומר שפיקנטו מהנה כנראה שלא ניסית מכונות כמו אבראת' 500, רנו מגאן RS CUP ואפילו מכוניות סופר מיני שגרמו לי למרוח חיוך כמו הקליאו שהייתה לי (כן, למרות שזאת סופר מיני 1.2 עגלתית למדי מבחינת ביצועים, היא התנהגה לא רע בכלל).

אני מציע פיאט 500 ספורט. 1.4 או 0.9 טורבו. רכב ייחודי, התנהגות טובה, ביצועים טובים, צריכת הדלק טובה, צריכת דלק לא גבוהה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
טוב אז ככה, יש לי פיקאנטו 1.2 אוט' אדומה. ואני אומר, היא בהחלט זריזה ובהחלט מהנה. די כבר עם הדיבורים האלה ממי שאני מניח שבכלל אין לו פיקאנטו ואני מתנצל מראש אם לכותב מעלה יש אבל אני מניח שלא כי אחרת לא הוא לא היה כותב את זה.

אבל יותר חשוב מזה שהפיקאנטו אחלה רכב שמתאים לדרישות שלך. אין אפשרות לחסוך לדירה בארצינו האוכלת יושביה. צא מזה. מעבודה לא מרוויחים מספיק כסף או כמו שאני נוהג לומר: מי שעובד כאן אין לו זמן לעשות כסף!!

נהגתי הרבה על פיקנטו, ורכב ספורטיבי זה לא.

לא אמרתי שזה רכב רע, אבל הבחור מחפש משהו דינמי ומהיר מהבראבו.

דווקא בהסתמך על מה שאני מבין בין השורות האחזקה\אמינות חשוב לפותח השרשור יותר מאשר הדינמיות של הרכב, תחפש פיקנטו ספורט ידנית, מסתובבות כמה ביד 2 בתקציב שלך. (שוב ספורטיבי זה לא.)

• תוכן חדש...