Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קנינו רכב מסוג טויוטה אוונסיס יד ראשונה ממוסך מורשה,

האוטו עבר בדיקה וניקוי יסודי לפני הקניה, והיה בו ריח כימי חלש שחשבתי שהוא תרסיס כלשהו לניקוי פנימי,

עכשיו עבר שבוע והריח לא נעלם אלא התחזק. זה לא עוזר לפתוח מזגן או חלונות.

הריח די חריף ולא נעים ואפילו נדבק בבגדים אחרי הנסיעה. אני לא מצליח לזהות את מקור הריח - הוא לא מגיע מפתחי האוורור.

קשה לתאר את הריח, אני לא חושב שזה דלק, קצת מריח כמו שילוב של תרסיס ניקוי כימי עם אולי משהו "מכני" מהמנוע.

למישהו יש רעיון? האם יכול להיות שמדובר בגזים שמגיעים מהמנוע? האם חומר "קוסמטי" יכול להיות כל כך חריף אחרי שבוע? ואיך אפשר לבדוק או לנסות לפתור את הבעיה?

תודה רבה

פורסם

אם החומר נדבק בבגדים. אז כפי הנראה הכיסאות לפחות רוססו באותו חומר. תחזור למוסך בהקדם ותברר לפשר הדבר. נראה שלא סיפרו לך בדיוק מה עבר על הרכב. אתה לקחת אותו לבדיקה במכון ?

פורסם

כן, לקחנו למכון בדיקה וגם (לכאורה) ראינו בהיסטוריה את כל מה שעבר על הרכב, לא היה משהו רציני.

הריח הוא לא רק במושבים, כי נדבק גם לחלק העליון של הבגדים ואפילו בשיער, אז זה משהו שמתנדף באויר.

אז נראה לך שזה חומר שרוסס בפנים האוטו?

על מה זה יכול להצביע מבחינת מה שעבר על האוטו?

תודה

פורסם

יש לי הרגשה שנפשך חומר חריף ושומני ברכב (הובילו משהו) כי רק זה יכול להיספג

בתוך הרכב ולהפיץ ריחות חריפים. שום מכון לא יכול לדעת מזה -זה גם לא בתחום אחריותו.

כדי לדעת מנין זה נובע? שלב ראשון הייתי מציע לך לפרק את הכיסא האחורי -אם נשפך משהו

סביר להניח שיהיו שם שאריות ( ומשם זה גם מגיע) או לחליפין מתחת לשטיחים. (לפרק חלק בדפנות)

אם זה המצב? קח בחשבון שהיה מאוד קשה לנקות את זה יסודי שלא יישארו ריחות.

כל זה כמובן לאחר שתיגש למקום ממנו רכשת את הרכב ותסביר להם יפה

שרכב במצב כזה אתה לא מוכן לקבל. או שיספרו לך מה עבר בדיוק על הרכב? ויתקנו/ינקו את הניתן לתיקון? או שתקבל זיכוי.

דבר נוסף, אני לא אתפלא אם "הנזק" קרה במוסך שלהם.

פורסם

נסה לרחרח ולעקוב אחרי מקור הריח,

נכנס פעם למוסך שעבדתי בו רכב עם ריח כימי חזק/ריח של נבלה (כהגדרת בעל הרכב ואשתו), היינו בטוחים שנכנסה חיה והתפגרה בתעלות המזגן ולאחר חיפוש התגלתה חתיכת בשר שכנראה נפלה משקיות הסופר אל מתחת לכסה הנהג והסתתרה מתחת לשטיח.

דוגמה אחרת - בא אלי חבר עם ריח של חומר חריף ברכב שלא עובר,שאלתי מספר שאלות והתחלתי לרחרח - הריח היה חזק בתא המטען שהיה מלא בזבל מכל טוב,התחלתי לרוקן הכל תוך כדי נסיונות של בעל הרכב לשכנע אותי שזה לא משם ובתחתית היה בקבוק של תוסף כלשהו שנפתח ונשפך ונספג בשטיח...

ושוב נסה לעקוב אחרי מקור הריח - האם הוא חזק מקדימה?מאחורה?מתחת לדשבורד?בפתחי המזגן?ועוד...

אם לא תמצא גש למוסך או צור קשר עם בעל הרכב הקודם ותשאל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...