Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לקבל קצת מידע על הרכב הזה טיפולים אמינות הכי חשוב לי שמעתי דברים טובים ולא טובים על הרכב למישהו היה פעם את הרכב או מבין ברכב הזה שיכול לייעץ לי?

פורסם

לחבר מהעבודה יש את הרכב הנ"ל כבר משהו כמו שנתיים + והוא מאוד מרוצה ממנו. היתה לו פעם אחת בעיה שהתקלקלה לו משאבת דלק אבל יכול מאוד להיות שהסיבה היא שמחכים עד שייגמר המיכל לגמריי ורק אז מתדלקים.

מבחינת עלויות אחזקה - כמובן שהעלויות גבוהות יותר מסופר מיני רגילה אבל בשורה התחתונה אני חושב שהיא עדיפה ותהיה זולה יותר לאחזקה מאותה מרצדס שנת 2004 שרצית לקנות וכתבת עליה פה לפני כמה ימים.

השאלה מה אתה צריך מהרכב? כמה ק"מ אתה נוסע בשנה? אתה צריך משפחתית? סופר מיני? מיני? מה בדיוק אתה צריך מהרכב? את נוסע לבד/משפחה?.

פורסם

כן ירדתי מהמרצדס לגמרי אני לא נוסע הרבה בכלל אולי בלחץ 7000 בשנה אני צריך משפחתית למשפחה ולרוב לעבודה וחזור וכולמני סיבובים בתוך העיר חשבתי אבל על רכב עם קצת יותר כוח מ 1.6 ולא יותר מדי יקר לאחזקה אין לי תקציב מי יודע מה יש לי בלחץ 30 וראיתי היום שיש 2008 דווקא במחירים טובים השאלה אם הרכב כדאי בקילומטרים כמו 150000 פלוס

פורסם

גם B4 בא בחשבון אבל יקר מאוד וקילומטרים גבוהים ביותר חשבתי גם אולי שברולט קרוז 1.8 אבל שמעתי שיש לו מלא בעיות וזה חבל על הכסף אז מונדאו זאת האופציה היחידה שלי כרגע מסתבר

פורסם

תחפש כמה שפחות ק"מ ויד נמוכה ועם זאת אל תוותר על היסטוריית טיפולים מסודרת ומתועדת.

אגב לאחי הגדול יש פורד SMAX עם אותו מנוע וגיר והוא מאוד מרוצה מהרכב.

אם אתה לא נוסע הרבה ק"מ - מדובר לדעתי בעסקה מעולה.

• תוכן חדש...