Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי גישה לאוף טופיק (אשמח אם תעבירו לשם) אז מתנצל שאני רושם את זה פה, אני חייב את עזרתכם.

בתחילת החודש רכשתי מאתר בריטי סמארטפון ששילמתי עבורו מעל 2,000 ש״ח. אתמול קיבלתי הודעה מהדואר שהחבילה שמספרה הרשום x ממתינה לי בדואר בעירי. היו ניגשתי לדואר לקחת את החבילה, מסרתי את הפתק עם מספר המעקב לדואר והפקידה הביאה מעטפה גדולה ודקה שמקופלת ל-3 וקשורה עם גומיה. אני בשוק לרגע מעובי המעטפה, חשבתי שאולי שהטלפון נשלח ללא קופסתו אז עדיין לא עלה בראשי שאולי הוא נגנב. אני חותם לפקידה כדי לקבל לידיי את המעטפה/חבילה וחושכות עיניי:

המעטפה פתוחה וריקה מתכולתה, מיד ציינתי בפני הפקידה את המצב, היא קראה למנהל ומילינו ביחד דו״ח נזק.

המנהל אמר שהוא חושב שזה מבוטח ובתחילת השבוע יערב את הקב״ט בסיפור אבל מה שמדאיג אותי שראיתי באתר של הדואר שהחבילות הרשומות מבוטחות עד סכום של 631 ש״ח ואני לא יודע עד כמה זה רלוונטי (או מעודכן) למקרה שלי. אני כבר צופה לבירוקרטיה וריבים אין סופיים עם הדואר.

דיברתי עם החנות ששלחה לי את הסמארטפון והם טוענים שאני צריך להמתין לתשובת הדואר המקומי שלנו וכנראה שלהם לא יהיה מה לעשות.

בנוסף, הגשתי תלונה במשטרה אך לצערי איני תולה בה את תיקוותיי להשבת הסמארטפון.

כיצד לנהוג? יכול להיות שזה נגנב במכס שלנו, אני די אבוד וצריך את עצתכם.

תודה.

פורסם

לא יודע מה הסכום בו הדואר מבטח חבילות באופן אוטומטי, אם זה הסכום שכתבת , זה מה שתקבל.

לך תדע היכן זה נגנב?

בחבילה שערכה רב עושים ביטוח לבד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אביחי - כאשר מזמינים ציוד יקר בדואר (מהארץ או מחו"ל) צריך להביא בחשבון שיש אחוז מסויים של גניבות ואבדנים. אם מדובר בכלי יקר באמת עליך לבטח אותו בעצמך (אם המוכר או חברת הבלדרות מאפשרים זאת), או לקחת את הסיכון על עצמך. הניסיון האישי שלי דווקא די חיובי, בשנתיים האחרונות הזמנתי מחו"ל 5 טלפונים - כולם באמצעות הדואר (4 מאמאזון והקטע בתוך ישראל נעשה על ידי EMS, ואחד מ-GearBest בדואר רשום רגיל) - וכולם הגיעו בשלום, אבל הבאתי בחשבון שאני עלול להפסיד כמה מאות ש"ח (אני לא קונה סמארטפונים שעולים מעל 1,000 ש"ח). כך גם מספר שעונים, ועוד כהנה וכהנה. סה"כ הקניות ברשת חסכו לי אלפי ש"ח, גם אם כמה חבילות אבדו בדרך, למזלי לא יקרות במיוחד.

kingoftheroad123 - אני מצטער, אתה לא תורם במיוחד לדיון, מה גם שהגניבה בהחלט היתה יכולה להתרחש בכל מקום בדרך, גם מחוץ לגבולות ישראל. סע קצת לאירופה ותגלה שבמרביתה יש לא פחות, ואולי יותר, גנבים מאשר בישראל. אולי במדינות הנורדיות או גרמניה המצב קצת פחות חמור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מישהו יודע מה התהליך כניסה לארץ של חבילות (חבילות שמיועדות לתושבי הקריות) עם מספר מעקב?

זה מגיע לנתב״ג, משם למכס חיפה ואז לדואר המקומי?

יכול להיות שדרך חבר אגיע למנהל במכס חיפה, האם כדאי לערב אותו במיידי?

עריכה אחרונה על ידי avihai GTI
פורסם (נערך)

לא מכיר את התהליך, אבל אם יש לך מספר מעקב אתה יכול להכניס אותו ל-17track ולבדוק את כל התחנות שהחבילה עברה בדרך. יתכן שעברה ב-20 תחנות שונות, והגניבה היתה יכולה להתרחש בכל אחת מהן.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...