Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

GSI - מקפיא זה לא רק לג'אנק.

למשל - בישול של קטניות - מקפיאים חלק. כשרוצים להכין תבשיל כלשהו או מרק - לא צריך להמתין להשריה וכו'. יש מבושל במקפיא.

אם מכינים שייקים של פירות בבלנדר - אם יש במקפיא פירות חתוכים וקפואים אז אתה מכין שייק בסגנון ברד בקלות.

כמובן בשר ודגים - כאשר יש מבצע קונים כמות קצת יותר גדולה ואז מקפיאים חלק.

אם צריך לארח בהתראה קצרה - צריך מקום במקפיא לקרר שתיה.

ועוד משהו שלמדתי מאשתי - להקפיא בצק. כשהיא רוצה לאפות - יש לה בצק מוכן במקפיא. כמובן צריך להמתין להפשרה.

פורסם

ליבהר אכן גרמני. וכאמור - מצויין.

חברה מעניינת

מייצרת שתי קבוצות מוצרים:

1. מקררים ומקפיאים ביתיים.

2. כלי צמ"ה ענקיים - למכרות, נמלים וכו'.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני חושב שמילה נחשבת לטובה יותר, למרות שקראתי היכנשהו שמילה מוכרת בחלק מהמקומות מקררי ליבהרר תחת שמה.

אחת מהסיבות בגללן אני אוהב את מקרר הליבהרר שלי, היא המקפיא שלו שמסוגל לרדת ל-24 מעלות. שומר על המזון טוב יותר ולזמן רב יותר.

צריך לבדוק אם המקפיאים נותנים את אותם ביצועים במידה וזה חשוב לך.

פורסם

מקפיאים שמסוגלים להגיע ל-24- מעלות הם דבר די שגרתי (מסומנים על ידי 4 פתיתי שלג). לא בטוח שיש משמעות בהשואה לסטנדרד (18- מעלות, או שלושה פתיתים על הדלת).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המקפיאים של מילה הם ליבהר תחת השם מילה.

לא כל המקפיאים של ליבהר שמגיעים לארץ מיוצרים בגרמניה.

אין ספק שליבהר בתחום הקירור וההקפאה מובילים בעולם, גם מקפיאי בקו מעולים מאוד.

יש גם בוש וסימנס אבל במכירים שלהם קח ליבהר כבר!!!

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

האמת פינקתי את עצמי לא מזמן במקרר גלידות שהשמשתי שהיה באחד המחסנים בקיבוץ.

פשוט תענוג.

מה שכן הוא מייצר המון קרח צריך פעם בכמה ימים לגרד .

פורסם
מקפיאים שמסוגלים להגיע ל-24- מעלות הם דבר די שגרתי (מסומנים על ידי 4 פתיתי שלג). לא בטוח שיש משמעות בהשואה לסטנדרד (18- מעלות, או שלושה פתיתים על הדלת).

4 כוכבים מסמל למעשה 18- ומטה, ויכולת הקפאה ולא רק אחסון של מזון קפוא.

מבדיקה שעשיתי בזמנו, נתקלתי בכאלה שאפשרו להוריד טמפרטורה ל 24-, אלא מקסימום 20- ובודדים 22-, בעוד שהליבהרר מאפשר לקבוע עד 26-.

לטעמי האישי בלבד והלא מגובה בשום מחקר מסודר, הטמפרטורה הנמוכה יותר מאפשרת זמן אחסון ארוך יותר כאשר איכות המזון נשמרת טובה.

פורסם

גם דבר שלא בדקתי, אבל יתכן שהיכולת להגיע לטמרפרטורות יותר נמוכות מאפשרת לך לא לסחוט את כל יכולות מערכת הקירור ובכך להגביר את אמינות המקפיא.

פורסם

הליבהר בן ה30 של ההורים שלי עבר מילוי גז פעם אחת לפני עשור, וחוץ מזה כלום.

פעם שכחתי אותו על מצב הקפאת טורבו, וכשנזכרתי, מד הטמפרטורה הפנימי שלו שאינני יודע כמה הוא מדוייק הראה מינוס 40.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

סה"כ מקפיא עובד הרבה פחות קשה ממקרר. הרי פותחים אותו פעמיים בשבוע, לא 3 פעמים בשעה.

פורסם

ועכשיו השאלה שלי היא למה צריך לשמור מזון לכלכך הרבה זמן שצריך לחפש מקפיא עם יכולת הקפאת מימן נוזלי?

ואחרי שענו לי על התגובה הקודמת:

במקום לסבך את החיים תנסו לחיות פשוט יותר, לצרוך מזון טרי יותר וכמה שפחות קפוא.

אז חוץ מקרח, גלידה, איזה גאנק קטן שמתחשק מידי פעם וכמה קילו בשר שקניתם בסופר כי היה מבצא באמת לא רואה צורך להקפיא מזון.

הקטע עם הבצק גרוע.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש הרבה חומרי גלם שאפשר להקפיא. ירקות, בשרים, בצקים, תבלינים, צירים למרקים. לא חסר.

אפילו סתם, קנית בשר בסופר, בסוף לא באו אורחים, או מכינים פחות - הופ למקפיא.

• תוכן חדש...