Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול יצא לי לראות מוביל ועליו כמה סקודות אוקטביה וניסאן מיקרה בעלות לוחיות אירופאיות, לא הצלחתי לראות את האותיות הקטנות בישביל להבין מאיזה מדינה הן ,אבל מעניין מאוד מה הן עושות פה?

הן לא היו אחרי תאונה או משהו, אבל גם לא חדשות, היתי אומר די מאובקות.

הייתכן שמישהו משקיע זמן וכסף בשביל לעשות יבוא אישי לניסאן מיקרה?

פורסם

מדובר במשאית עם קבינה אדומה ומסילות לרכבים בצבע כחול?

כי אם כן, אלה משאיות שמייבאות רכבים לרשות הפלסטינאית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני מאוד מקווה שהמדינה גובה עליהן את אותם מיסים, וכופה עליהם את אותן התקנות וההגבלות, כמו על רכבים שמיובאים ע"י אזרחי ישראל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
יצא לי לראות לפחות פעמיים רכבים עם לוחית רישוי פלסטינאית (!!) נוסעים בבת ים.

למישהו יש הסבר?

next time call 911 !!!

פורסם

יש היתר מיוחד לרכבים עם לוחית רישוי פלסטינאית להיכנס לתוך שטחי ישראל לדוגמא: אם בעל הרכב הוא רופא נחוץ בבית החולים אבל אז תראה על הדשבורד את מס ההיתר וכו', בהדסה עין כרם בירושלים תוכל לראות יחסית הרבה את התופעה.

פורסם

לא זוכר מה צבע הקבינה היתי עסוק מדי בלנסות להבין מאיזה מדינה הרכבים...

אם זה אכן לרשות או לעזה , איך הם קונים? ב EBAY? מעניין איך זה עובד.

פורסם

אני רואה כל הזמן משאיות עם לוחיות אירופאיות נוסעות על כביש 66 בעמק יזרעאל כאשר לוחית "במבחן" תלויה בסמוך.

אגב, יש איזה אתר שניתן לראות דוגמאות של לוחיות אירופאיות? כל פעם כשאני נתקל בהן אני מתבלבל (מבחינת הסמל משמאל). למשל, D זה גרמניה?

פורסם

זה רכבים שנוסעים לירדן עם לוחית זמנית לקטע בין הנמל למעבר הגבול נהר הירדן

אני רואה כל הזמן משאיות עם לוחיות אירופאיות נוסעות על כביש 66 בעמק יזרעאל כאשר לוחית "במבחן" תלויה בסמוך.

אגב, יש איזה אתר שניתן לראות דוגמאות של לוחיות אירופאיות? כל פעם כשאני נתקל בהן אני מתבלבל (מבחינת הסמל משמאל). למשל, D זה גרמניה?

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

כן, D זה גרמניה.

בלוחיות של האיחוד האירופי האותיות בצד שמאל הן ראשי התיבות של אותה המדינה.

לצורך העניין -

GB - Great Britain

LT - Lithuania

EST - Estonia

IT - Italy

NL - Netherlands

D - Deutschland (גרמניה)

פורסם

הנה רשימת הקודים הבין לאומית.

במדינות בהן אין סימון לאומי על לוחיות הזיהוי מקובל להדביק מדבקות אליפטיות עם סימון מדינת הבית על אחורי הרכב כאשר הוא יוצא את גבולות המדינה. כמובן לא מעט ישראלים מתהדרים בתויוץ "D", ובזמן האחרון ראיתי אי אילו מדבקו "UA" (על רקע צהוב-תכול) עם מספרים ישראליים למהדרין.

עדיפה מדבקת CF

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לוחיות רישוי של כל העולם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...