Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה קונים ספר לרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול לברר אצל היבואן או לחלופין לחפש באינטרנט

למשל -http://www.ownersmanualsforcars.com/manuals.item.2955/Peugeot-206-Owners-Manual-2006.html

פורסם

תודה על התגובות, אבל אני מדבר על ממש ספר לרכב שאפשר לשים בתא כפפות, יש אפשרות ללכת לפיג'ו מרכזי ולרכוש שם?

PEUGEOT 206XS

פורסם

בוודאי , גש למוסך מרכזי ותברר.

אישית, ברכבים ישנים אני לא בטוח בכלל שיש להם במלאי, אבל שווה לנסות.

עד היום לקחתי מחבר ספר רכב של קורולה 98 (היה מגניב לקרוא) שבעל הרכב הקודם השאיר לו.

בד"כ, הספרים האלו "נעלמים".

פורסם

תשמע בחיפושים שלי אחרי מסך מקורי משומש לאותו דגם בדיוק של הפיג'ו נתקלתי בהמון המון 206 לפירוק. לאחת מהם בוודאות חייב להיות ספר רכב, המחיר אמור להיות מאוד נמוך יחסית ללקנות מהיבואן.

כדאי שתיכנס לכאן:

http://www.maagar.co.il/

ותבקש מהם את הספר שאתה מחפש. אני בטוח שהם ישיגו לך אותו. וזה ייצא מאוד בזול. סתם לדוגמה המסך - מקורי חדש עולה הרבה יותר מ700 שקל וקניתי אחד ב120 בערך. כדאי לנסות

פורסם
לא רואה סיבה שלא יהיה במחסן חלפים של מוסך מרכזי, אבל מן הסתם ברכבים ישנים הסיכויים נמוכים.

הסיבה מאוד פשוטה, זה לא חלק חילוף...

ממליץ לך שוב לפנות לשירות לקוחות.

מנסיון של כמה חברים מול סמל"ת, פשוט קיבלו את הספר בחינם הביתה בדואר.

פורסם

לא מובן לי הצורך ב hard copy. מה רע כשזה בתור קובץ PDF בסלולרי?

אבל אם אתה חייב ספר מנייר, תוריד ותדפיס. זה משהו כמו 190 עמודים. אם מדפיסים על A4, זה חצי. דו צדדי - רבע. למה צריך לבקש ממישהו?

בשניה מצאתי ברשת ספר לפיז'ו 206 2006 להורדה אומנם עם הגה ימני אבל מה הבדל?

די בטוח שאפשר למצוא גם עם הגה שמאלי.

הספר כמובן באנגלית. הספרים האלו כתובים בשפה מאוד פשוטה ואם יש לך ידע מינימלי באמגלית אתה תבין הכל.

פורסם

יש אנשים (מהדור הישן ואני בתוכם - מודה), שמעדיפים להחזיק ביד ספר רכב כתוב (מאשר להדפיס אותו מקובץ, או לרדת לרכב עם קובץ מנייד).

alfa 156 2.5.

פורסם

הגיע הזמן שגם דור ישן יתקדם...בעצם אני בטוח שאתה שולח דואר אלקטרוני כשצריך ולא כותב את המכתב על דף, שם במעטפה, מדביק בול והולך למרכז העיר לחפש תיבת דואר.

היום הרבה מאוד מוצרים שפעם היו מגעים עם חוברת הדרכה עם 300 עמודים (שאף אחד כמעט לא קורא) מגיעים עם CD בלבד וכל החברות עליו ב PDF. לא מסופק בכלל ספר מודפס.

כנ"ל הספרות הטכנית שפעם הייתה תופסת חדר שלם מלא בקלסרים.

מעבר לחיסכון עצום במקום ובעליות, ספר אלקטרוני מאפשר חיפוש נוח ומהיר.

לך תמצא את העמוד שאתה רוצה בספר מנייר עם 500 עמודים. במיוחד כשאתה לא בדיוק יודע על מה להסתכל באינדקס בסוף הספר.

• תוכן חדש...