Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יועץ ברכישת עסק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מחפש יועץ בנושא רכישת עסק.

מישהו שיכול להסתכל על הדוחות של העסק(עסק עובד ולא עסק חדש) ולומר האם שווה לשלם X עבור המוניטין של המקום וכו.

לא מעוניין בכל החברות "חינם" שעוזרות לעסקים קטנים בייעוץ ראישוני.

עדיפות לאדם שיצא לכם לעבוד אתו או לקבל המלצה עליו.

איזור המרכז.

תודה מראש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רו"ח לא יעזור במקרה הזה. צריך ללמוד את העסק, להבין את המהות שלו, וזה הרבה מעבר לדוחות כספיים.

ממליץ על גלית דולב - 054-2582822

יועצת ומלווה עסקים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דיקסו-העסק עובד המון שנים,ידועה "בגדול" מחזור הכספים וכו אך רוצים בכל זאת אדם מקצועי שיעיף מבט ויעריך את כדאיות המחיר.

אצור קשר איתה מחר,תודה.

אשמח גם לרואה חשבון מומלץ.

תודה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בהצלחה!

תנסה להבין גם את הסיבות למכירה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

באיזה תחום העסק? מה מכפיל הרווח? באיזה איזור? למה מוכרים אותו בכלל? המחזור לא מעניין,אם הוא עושה מחזור של 200k ומרוויח רק 10 זה עדיין שווה לך? אתה עצמך מבין בתחום ויכול לנהל אותו? אם מדובר במסעדה ואתה מגיע מתחום היי טק למשל.

פורסם
רו"ח לא יעזור במקרה הזה. צריך ללמוד את העסק, להבין את המהות שלו, וזה הרבה מעבר לדוחות כספיים.

יועצת ומלווה עסקים.

ממך אני מצפה ליותר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יועצת ומלווה עסקים.

חלק גדול מעבודת רואי החשבון (לא אלה שסיימו לפני שנתיים) זה לתת הערכות שווי. יועץ ומלווה עסקים יודע לתת עיצות לשיפור הפעילות ולשיפור הרווחיות אבל לא שווי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם הובן שאני נגד רואי חשבון - אני לא.

אי אפשר לקנות עסק בלי רואה חשבון. אי אפשר.

אם אני הייתי רוצה לקנות עסק פועל, לא בטוח שהכתובת הראשונה היתה רו"ח, למעשה בטוח שרו"ח היה השלב הבא, אחרי שהייתי מקבל תשובות לכל סימני השאלה.

לשעבר:

פורסם

צריך מומחה בתחום. לרוב היועצים העיסקיים הם רו"ח או במקור או בהשכלתם או עוסקים בכך.

לא הייתי פוסל רו"ח אבל מבלי להבין על מהות העסק לא ניתן ליעץ.

דין פיצוציה אינו זהה לדין מסעדה ושונה מדין מפעל תעשייתי לייצור תמרוקים.

לכל תחום יש את היועצים שלו.

פורסם

יועצת ומלווה עסקים.

אם הובן שאני נגד רואי חשבון - אני לא.

אי אפשר לקנות עסק בלי רואה חשבון. אי אפשר.

אם אני הייתי רוצה לקנות עסק פועל, לא בטוח שהכתובת הראשונה היתה רו"ח, למעשה בטוח שרו"ח היה השלב הבא, אחרי שהייתי מקבל תשובות לכל סימני השאלה.

אני מוצא קצת סתירה :lol:בין שני המשפטים המואדמים.

רואה חשבון יש לו ראיה רחבה וכלים לגבי עסקים רבים ויכול גם שיהיה מומחה בתחום בו העסק הספציפי מתעסק.

אם לא , הוא בטח מכיר מישהו שמתמחה בסוג העסק המדובר.

אבל הוא יוכל להגיד די בנקל, האם כדאי להעמיק בבדיקה של העסק המדובר.

מעשה שהיה כך היה.

בשנה האחרונה ללימודי ראיית חשבון שנה מתישה של לימודים תרגולים ומה לא, על הערכות שווי, קביעת מוניטין וכל הקשור ברכישת עסק

אמר המרצה כך(והוא היה רואה חשבון בכיר וותיק שעבד בישקר והיה יד ימינו של סטף ורטהיימר):

"עכשיו אני אסביר לכם איך זה קורה במציאות העיסקית.

גדודי רואי חשבון כלכלנים ומה לא, מצד הקונה הגיעו למסקנה מה שוויו של העסק אותו כנ"ל מצידו של המוכר, ואת זה למדתם עד כה.

כמובן שיש פער בין שני הסכומים

ואז נכנסים לחדר הקונה והמוכר וכמו בסחר של סוסים סוגרים על מחיר העיסקה."

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

האדם שהולך להכנס לעסק מכיר את העבודה יותר טוב מהבעלים הנוחכים(עובד כשכיר אצלו כרגע ומנהל הכל בשוטף חוץ ממסירת הדוחות לרואה חשבון) ולכן יודע בערך מה מחזור הכספים.

לא צריך מישהו שיכוון וכו,אלא יאמר את מילתו המקצועית בעניין מחיר המוניטין שמבוקש וחישוב מדוייק של המחזורים.

העסק נמכר בגלל בעיות במשפחה(השטח שייך למשפחה).

פורסם

מוכן להאיר את המשפט האחרון??

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

השטח שייך להורים,אחד מהאחים ניהל את החנות תמורת תשלום חודשי מסויים להורים,

שאר האחים החליטו שזה לא צודק שאינם מרוויחים מכך ולכן הוחלט למכור את העסק ולהשכיר את הנכס.

• תוכן חדש...