Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יועץ ברכישת עסק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן נראה שיש המון קומבינות בניהול השוטף אך משום מה יש לי הרגשה שכך זה במרבית העסקים הקטנים.

מנגד ההעסק פועל בהצלחה רבה והאכילה יפה מאוד משפחה עם 3 ילדים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה שאתה די נעול על העסקה ומנסה לשכנע אותנו.

ממליץ לנסות חשיבה הפוכה- הכן רשימה (על נייר או פה בפורום) עם סיבות למה לא לקנות את העסק.

לאחר מכן מקווה שיהיה לך יותר קל לבחון את העסקה בבהירות.

הייתי מתחיל בלענות על השאלות בתגובה #7,

ולפרט של מי הדעה שניתן להרוויח שם 150% ולמה.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

אצלנו קוראים לזה בקוד אתיופי.

הרוכש צריך להחליט אם הוא רוצה ללכת באותה מתכונת , וזה מתאים לאופיו , לשנת הלילה שלו וכו'

אז "שווה" לשלם לפי הגבוה , אבל ברור שבמחיר נמוך בהרבה אם הגבוה היה כולו כשר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הכיוון הוא ללכת בדרך הישר בלבד ולכן גם הספקות,כי אין עומדן אמיתי למצב.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
היום קיבלנו את הדוחות מ-5 שנים האחרונות,

יש הבדל של פי 5 בין הדוחות לבין הספר שמנוהל ע"י הבעלים:shock::roll:.

איך אתה יכול להיות משוכנע שהדוחות הנ"ל אינם מבושלים במיוחד לכבודך?

פורסם

הקונה הפוטנציאלי "מנהל" את העסק בשביל הבעלים הנוכחי,סופר קופה וכו ב-3 שנים האחרונות ככה שהוא יודע בגדול את ההכנסות.

פורסם

שב שם שבוע, בחן את ההתנהלות, כך תוכל להבין למה אתה נכנס ולהעריך כמה זה שווה בשבילך.

אם אתה הולך להפוך הכל לכשר, שב עם הרואת חשבון ותעשה סימולציה, היא אמורה לתת לך את התשובות וגם חוות דעת.

כאן בפורום אתה נותן חצאי פרטים, אין לאף אחד את הכלים כדי באמת להגיד אם זה נשמע טוב או לא.

פורסם

לא מבין בעסקים.

אבל על הנייר (מסך) כל העסק הזה פשוט נשמע כמו קומבינה אחת גדולה.

הבעיה היא שיש מצב שבמציאות זה לא ככה וקשה לך להסביר את העניין וזה הגיוני (כי מי ירשום שאני רוצה לקנות קיוסק ברחוב ככה וככה שמוכר חגיגת בשחור מאחורי הדלפק).

אם הבחור מנהל את העסק 3 שנים, אף אחד כנראה לא מכיר את העבודה השוטפת טוב ממנו. גם הלקוחות מכירים אותו.

אז השאלה היא מה עשו "מאחורי הגב".

אני ממליץ לך או לבחור קודם כל לשמור על עצמכם - כלומר, במידה ורכשתם את העסק - מוניטין וכו' - לא לשלם הכל בבת אחת ואז אחרי יומיים כמו שנאמר מחליטים שהסבתא לא שפויה ובכלל היא הורישה את העסק לדוד מצרפת ואתה צריך להתפנות. או שהאחיין של דודה מזל רוצה לפתוח שמה טוטו.

אם תצליחו להגיע לתנאי תשלום כאלו שלא ישקיעו את הרוכש הפוטנציאלי בחובות וקשיים יותר גדולים מאלו של כל עסק בהקמה, אז יש מה לדבר.

אבל בגדול שדתדע, שאם 3 אנשים אומרים לך שאתה שיכור - לך לישון.

פורסם

הקונה הפוטנציאלי זה ההוא שעובד בחנות ובין היתר גם סופר את הכסף בסוף היום,וכמובן מכיר את כל הלקוחות.

מבירור עם אנשים מהתחום שמכירים איך העסק עובד אומרים שזה קנייה בטוחה.

כמובן שלאחר ההחלטה על רכישה נשב על עניין החוזה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ!

הכנתי אקסל ל-3 שנים אחרונות עם הוצאות והכנסות שהיו בפועל.

כעת אני רוצה לחשב סכום מס וביטוח לאומי+בריאות שאמור להיות בפועל על הסכומים.

איך אני מחשב את זה? ידוע לי מה האחוז שצריך לשלם עצמאי עבור ביטוח לאומי ובריאות.

האם הסכום הנ"ל מחושב מהרווח ברוטו לפני מסים או אחרי מסים?

פורסם

מהרווח הנקי לפני מס הכנסה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זאת אומרת אם יש לי X רווח ברוטו,ממנו להוריד 25% ביטוח לאומי+דמי בריאות,ולאחר מכן לראות באיזה מדרגת מס נכנס הסכום X-25% ולפי זה לנכות את סכום המס הכנסה?

פורסם
זאת אומרת אם יש לי X רווח ברוטו,ממנו להוריד 25% ביטוח לאומי+דמי בריאות,ולאחר מכן לראות באיזה מדרגת מס נכנס הסכום X-25% ולפי זה לנכות את סכום המס הכנסה?

בגדול, לעניין הביטוח הלאומי, 52% מסכום דמי הביטוח מוכרים כהוצאה במס הכנסה.

ההכנסה בניכוי ההוצאות (ובתוכן 52% מדמי הביטוח) מהווים את ההכנסה החייבת לפי ייקבע שיעור המס השולי כאשר מדובר בעצמאי.

פורסם

אפשר דוגמא חישובית לראות שהבנתי נכון?

נניח יש לי 10K לאחר ששילמתי לכל הספקים שלי,מים,חשמל,ארנונה וכו.

ביטוח לאומי+דמי בריאות לוקחים לי 2500 שהם 25% אחוז(לקחתי נתון מהאתר שלהם).

מס הכנסה מסתכלים על ההכנסה שלי כ-7500 או כ-7500 ועוד כ-1200 שהם 52 אחוז ממה ששילמתי לביטוח לאומי+דמי בריאות?

• תוכן חדש...