Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יועץ ברכישת עסק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפשר דוגמא חישובית לראות שהבנתי נכון?

נניח יש לי 10K לאחר ששילמתי לכל הספקים שלי,מים,חשמל,ארנונה וכו.

ביטוח לאומי+דמי בריאות לוקחים לי 2500 שהם 25% אחוז(לקחתי נתון מהאתר שלהם).

מס הכנסה מסתכלים על ההכנסה שלי כ-7500 או כ-7500 ועוד כ-1200 שהם 52 אחוז ממה ששילמתי לביטוח לאומי+דמי בריאות?

קצת טעית בחישוב אבל התוצאה הסופית שלך נכונה. 52% מ- 2,500 הם 1,300 ולא 1,200 כפי שרשמת. כאמור, 52% בדוגמה שלך הם 1,300 לכן זה יהיה סכום ההוצאה המוכרת. 10,000 פחות 1,300 זה ה 8,700 וזהו ההכנסה החייבת במס.

היכן ראית ששיעור דמי הביטוח הם 25%? תוכל לשים קישור? ובכלליות, עדיף למצוא ליווי של איש מקצוע. האמור אינו תחליף לייעוץ וכו...

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

5678 הוא הרווח החודשי לפני הורדת מסים?

בכל אופן אני מאמין שזה מדבר יותר לעסקים פטורים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
5678 הוא הרווח החודשי לפני הורדת מסים?

בכל אופן אני מאמין שזה מדבר יותר לעסקים פטורים.

איזה עוסקים פטורים? אתה מערבב פה מושגים ועושה סלט. עוסק פטור זה מושג ממע"מ.

השיעור והסכומים הנ"ל מדברים על כל עצמאי שמשלם דמי ביטוח לאומי.

פורסם

עוסק פטור הוא עסק שמחזור עסקאותיו לא עולה על 99,006,כלומר הכנסה נמוכה יחסית זו הייתה כוונתי.

אז למה בעצם מתייחס הסכום 5678 שקלים? רווח ברוטו לאחר הוצאות של ספקים וכו?

אני כרגע מנסה לקבל הערכה מול מה אנחנו עומדים,כמובן שנאמת ברגע האמת את הנתונים עם בעל מקצוע.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
עוסק פטור הוא עסק שמחזור עסקאותיו לא עולה על 99,006,כלומר הכנסה נמוכה יחסית זו הייתה כוונתי.

אז למה בעצם מתייחס הסכום 5678 שקלים? רווח ברוטו לאחר הוצאות של ספקים וכו?

אני כרגע מנסה לקבל הערכה מול מה אנחנו עומדים,כמובן שנאמת ברגע האמת את הנתונים עם בעל מקצוע.

נדמה לי שדמי ביטוח לאומי מחושבים כדומה לאופן חישוב מס הכנסה אבל אל תסמוך עלי.

פורסם

שאלה נוספת היא לגבי מע"מ,

נניח קניתי סחורה ב-100 שקל ושילמתי עוד 17 שקל מעמ לספק.

את הסחורה מכרתי ב-1000 שקל,מתוכם 170 נותן למע"מ והם מחזירים לי 17 שקל?

על איזה הוצאות של העסק מקבלים החזר ממע"מ? חשמל,מים,מכשיר סליקה,אינטרנט וכו.

תודה רבה!

פורסם

מצא בעל מקצוע פרוש לפניו את הנתונים ואת כל המסכת מסביב לרכישה, כך תוכל לקבל תשובות יותר חכמות

דני

לך לרואה חשבון מקצועי שב איתו על הכל בקלפים פתוחים.

כל מה שכתבת כאן היום ולכל אורך השרשור רק מוכיח שרמת ההבנה שלך קרובה לאפס ( אל תיעלב ).

לא סגור על זה שאתה יודע לחשב את הרווח בכלל

מס הכנסה מכיר ב52% מהתשלום שלך לביטוח לאומי בלבד ( לא כולל מס בריאות ) כהוצאה

ביטוח לאומי ומס בריאות עד לסכום של 5678 ש"ח אתה משלם 6.72% בט"ל ועוד 3.1% מס בריאות ומעל הסכום הזה אתה משלם על היתרה 11.23% בט"ל ו 5% מס בריאות

לגבי מע"מ אתה משלם להם 153 ש"ח בתנאי שאתה עוסק מורשה וזה שרכשת ממנו הוא גם עוסק מורשה. (170-17)

בגדול הכל מוכר חוץ מרשימה של מה שלא מוכר או מוכר רק חלקי. ובתנאי שרכשת מעוסקים מורשים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

כמו שאמרת, וזה מאוד בגדול, את המע"מ על ההוצאות שלך אתה מקבל מהמדינה ואת המע"מ על המכירות שלך אתה מעביר למדינה. ההתחשבנות החודשית או הדו חודשית היא בנטו.

עריכה אחרונה על ידי A.E.M

• תוכן חדש...