Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

פעם אחרונה ששמעתי שמישהו הזמין חיישן חמצן מאליבאבא , או אלי אקספרס , נשרף מחשב הרכב, זמן סמוך להחלפת החיישן.

(ניחוש שלי ) כנראה שהחיישן הוציא מתח גבוה ממה שצריך, וגרם למחשב לשרוף את התא שקורא את החיישן חמצן, מה שגרם לתקלה קבועה של החיישן לדלוק.

בקיצור: אם אתה לא רוצה להיכנס להרפתקאות, אל תגע.

עריכה אחרונה על ידי barak5915
פורסם

אני לא חושב שיש משהו אחד מקורי באליאקספרס למעט אולי מוצרים של יצרנים סיניים במקור, וגם זה בספק.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם התקלה בוודאות על החיישן (נדיר אש), אז מיילא.

יש תופעות לוואי לתקלה, חוץ מנורת הזרקה דולקת ?

אם אתה בקטע של DIY, אני יכול לחפש חיישן כזה - כמדומני אמור להיות לי אחד כזה משומש תקין (החוטים חתוכים, צריך לחבר אותם לצמה הקיימת באמצעות מחברים לחיצים - הלחמה לא תופסת).

דבר אחרון - לרוב תקלות בחיישן חמצן נגרמת מליכלוך בתקע או תקע רופף. החיישנים עצמם מאוד אמינים.

בדוק ליד הבית טרמוסטט את התקע הירוק של החיישן חמצן. פתח אותו בזהירות עם מברז שטוח (הרם את הניצרה האדומה), נקה היטב עם תרסיס לניקוי מגעים, המתן שיתייבש ואז תחבר בחזרה. נסה לבדוק את זה פתר לך את הבעיה, אולי רק התקע לא בסדר (אני הייתי מבטל את התקעים האלו וברוב המקרים מכוניות לא היו חוזרות, התקלה היתה נפתרת).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, למה התכוונת שהיית מבטל את התקע בחיישן ? חותך את התקע ומחבר בעזרת מחברים כמו בחיישנים האוניברסלים של בוש ?

איזה כייף לי :)

פורסם
בדיקה של החיישן עם רב-מודד לפי נותני AUTODATA זה בדיקה מדוייקת ובטוחה?

אכן, נתונים זההים לכל החיישנים של 4 חוטים.

התנגדות סליל חימום 4.5-8 אום.

סיגנל - גרף פרבולה בסלד סרק בין V0.02-0.8 אם מדובר בחיישן שלפני הממיר.

חיישן אחרי הממיר קבוע בסביבות 0.5V בסלד סרק (בתנאי שהממיר תקין וחם).

פורסם

תעלה תמונה או קובץ של הנתונים שאתה מתכוון לבדוק בעזרת רב מודד. בעקרון בכדי לקבל תמונה ברורה יותר ניתן לבדוק את החיישן עם סקופ.

הבדיקה הנכונה והמדוייקת היא בעזרת סורק תקלות.

פורסם
אכן, נתונים זההים לכל החיישנים של 4 חוטים.

התנגדות סליל חימום 4.5-8 אום.

סיגנל - גרף פרבולה בסלד סרק בין V0.02-0.8 אם מדובר בחיישן שלפני הממיר.

חיישן אחרי הממיר קבוע בסביבות 0.5V בסלד סרק (בתנאי שהממיר תקין וחם).

התנגדות הסליל אינה קבועה ומשתנה בתלות הטמפ' לכן הוא לא יכול לבדוק את סליל החימום כאשר הוא חם.

פורסם

יש לי לקסיה בתור סורק תקלות, אפשר שם לבדוק 100% תקינות? לפי דברי איציק, יכול להיות בעיה בצמה ולא בחיישן

• תוכן חדש...