Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי אופנוע אספנות מיבוא אישי (מודל 1985).

עשיתי תקינה וטסט במאי שנה שעברה וקיבלתי רשיון קבוע לשנה וחודשיים (הצמידו לחודש היצור משום מה).

בנסיון לחדש ביטוח חובה נאמר לי שהרשיון חסום ע״י משרד התחבורה.

במוקד הטלפוני של משרד התחבורה נאמר לי שרשיון נחסם כי אין טסט מ 1985!!!!

לא יודעים לעזור לי ואמרו לי שאנסה לברר למה אישית במשרד רישוי.

מדגיש שיש לי ביד רשיון משולם לעוד 4 חודשים עם טסט (עברו 10 חודשים).

למישהו קרה?

תודה

פורסם

קרה.

בטלפון לא עזרו לי. נסיעה למשרד הרישוי בחולון, שעתיים וחצי בתור וקבלת רישיון ללא חסימה תוך דקה וחצי.

חלם זה פה!

ארז רונן

פורסם

כל משרד רישוי יכול לבטל את החסימה , אבל יש לבצע מבחן רישוי בסמוך למועד הסרת החסימה .נאמר לי שהיא תחזור אם לא יבוצע טסט תוך שבוע.

בברכה אריק

פורסם

זה לא נראה לי המקרה כאן - כי יש טסט בתוקף. יתכן שהמכון בו בוצע הטסט לא הקליד את הטסט למחשב משרד הרישוי, או תקלת מחשוב אחרת כלשהי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם כבר בנושא התקינה בייבוא אישי, אשמח לעצות ממי שעבר את עמדה אחת.

מתי להגיע? מוקדם בבוקר, בלילה...

במקרה שלי אופנוע- יש מה להכין אותו? מה בודקים? מה מעניין אותם?

תודה מראש על העזרה

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

להגיע ביום שלישי, בלבד, בבוקר, לא צריך להשתגע.

להביא כמה מאות שקלים במזומן או שק לתשלום אגרת תקינה, אישור רכב מיושן ממוסך מורשה, ספר רכב המפרט את הנפח, כ"ס, מידות גלגלים וכד' . את הטופס מהמכס( טופס מ.ב.) טייטל מקורי.

מגיעים וניגשים לבודקה ליד עמדה אחת, עוברים תקינה, משלמים אגרה ואז עוברים לעמדה אחת, מקבלים טופס לטסט, עוברים טסט הכל מכון רישוי, ומחזירים את הטפסים לעמדה 6 . אם הכל תקין אחרי יומיים אפשר להוציא רשיון בעמדה בסופרפארם.

זה מנסיוני במשרד הרישוי בחולון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

מדויק! רק שכל הנ״ל לקח 3 נסיעות לחולון כי פעם אחת היו עיצומים ופעם אחרת התור הארוך לא איפשר לסיים ואני כבר לא זוכר מה עוד.

להגיע עם הרבה סבלנות ומוכנות נפשית שזה עלול לגרר ליותר מיום אחד.

פורסם

הבעיה היחידה בלוחות הזמנים זה להחזיר את הטופס לעמדה שש. כי תקינה ועמדה אחת אתה תעבור באותו היום גם אם תגיע בעשר בבוקר. אבל אחרי זה צריך לנסוע לטסט ולחזור עד שתים עשרה וחצי / אחת שבה עמדה שש נסגרת .

פורסם

מעדכן (למי שמתעניין):

במשרד רישוי אכן הסירו את החסימה ברגע אבל מצד שני לא ידעו לומר לי מדוע בכלל נחסם הרשיון והאם זה יקרה שוב.

עכשיו סוגיה אחרת, אשמח לנסיונכם:

כל הסיפור התחיל מנסיון לחדש ביטוח חובה, עכשיו אחרי שהכל הוסר מבקשת חברת הביטוח אישור תקינות רכב מיושן ממוסך!

אני מכיר שהאישור נדרש רק לטסט וכל עוד אני מחזיק ברשיון רכב תקף, אישור מוסך לא אמור לעניין את ״הפול״ (הוא קיים כחלק מהטסט).

שלחתי את האישור מהטסט האחרון (עדיין לא עברה שנה) ולצערי זה לא מספק, רוצים חדש!

חשוב לציין שלפני שנה חברת הביטוח כלל לא ביקשה אישור מוסך אז מה קרה עכשיו? גם מכם מבקשת חברת הביטוח אישור מוסך לרכב מיושן?

הכי פשוט זה ללכת ולשלם על אישור חדש אבל העניין הוא עקרוני, כל אחד שבא לו מטרטר אותך בלי סיבה חוקית...

פורסם

רשיון בתוקף צריך להיות הוכחה מספקת לתקינות הרכב. ולא - חפש סוכנות ביטוח אחרת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה אכפת להם אם הרכב תקין או לא ?

ואם הוא נכנס למוסך כעת לשיפוץ ארוך ? אסור לי לבטח אותו ?

ממש מוזר .

פורסם

יש לך סוכן גרוע!

תפנה לכוכב שביט , לדעתי הכי יעילים ברכבי אספנות( מניסיון שלי גם במקרים שקרו צרות)

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
להגיע ביום שלישי, בלבד, בבוקר, לא צריך להשתגע.

להביא כמה מאות שקלים במזומן או שק לתשלום אגרת תקינה, אישור רכב מיושן ממוסך מורשה, ספר רכב המפרט את הנפח, כ"ס, מידות גלגלים וכד' . את הטופס מהמכס( טופס מ.ב.) טייטל מקורי.

מגיעים וניגשים לבודקה ליד עמדה אחת, עוברים תקינה, משלמים אגרה ואז עוברים לעמדה אחת, מקבלים טופס לטסט, עוברים טסט הכל מכון רישוי, ומחזירים את הטפסים לעמדה 6 . אם הכל תקין אחרי יומיים אפשר להוציא רשיון בעמדה בסופרפארם.

זה מנסיוני במשרד הרישוי בחולון

האישור רכב מיושן הוא גם בשביל התקינה/עמדה 1 או רק בשביל הטסט שצריך לעשות אחרי?

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

• תוכן חדש...