Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, לאחרונה רכשתי קליאו ספורט (172).

הרכב נרכש בכוונה לטפל ברכב לבד, הדבר הראשון שהחלטתי לעשות זה החלפה של הדיפייזר = טיימיניג.

את הטיפול אני לא אעשה לבד כמובן אלא עם חברים שיש להם טיפה יותר ידע וכלים ממני, עד כמה הטיפול הזה מסובך (כלומר האם עדיף בכלל ללכת למוסך ולתת לו לעשות), הבנתי שיש כךים יעודיים שצריך, איפה אני יכול למצוא כאלה ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

עדיף לעשות אצל אנשים שיש להם כלים לנעילה של הדיפייזר פלוס הקאמשפטים, יש לי כלי מיוחד שמאפשר נעילה ופירוק של הדיפייזר ללא התעסקויות וכיוונים אחר כך. תנסה לברר מחירים לגבי עלות של סט טיימינג בכמה מקומות כי יש הבדלים והסט יקר, כמו כן על הדיפייזר שיכון להגיע ל1000 שקל ויותר.

לחלופין, לקנות סט עצמאי ולבצע עבודה במוסך שמכיר את הרכב טוב.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

הוזמנו כבר כל הדברים שצריך, חסרים לי רק כלים יעודיים ואם יש דגשים מיוחדים שצריך לדעת לפני שאני ניגש לעבודה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כלים יעודיים, סרגל לקאמשאפטים, נועלים לגלגל תנופה, לפולי מנוע. כמו כן צריך בוקסות טורקס נקבות, ולפרק את הדיפייזר בזהירות שלא יצא מהכיוון שלו.

לשים לב לסימונים שעל הרצועה הישנה וגם על החדשה!

בעת הרכבת הרצויה החדשה יש לשים לב שהמתיחה וההעלאה של הרצועה החדשה קצת קשה פיזית.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

ככל הניראה מדובר בטיימינג צף שבו אם לא מישתמשים בנועלים זה לא משנה כמה תנסה למקם את הבוכנה בנקודה מתה עליונה ובסגירה של בורג הקראנק יהיו תזוזות של הגלגלת ולא תדע אפילו וייראה לך בסדר גמור עד שתגלה שהרצועה קפצה כמה שיניים ואז יהיה מאוחר מידי!

פורסם

ברגע שהקאמשאפטים לא מאופסים (משמע באותה נקודה) הכל יעבוד והרצועה לא תקפוץ, רק שהמנוע לא יעבוד עגול ויהיה איבוד של כ 15 כ"ס.

מדובר בכלים יעודיים יקרים מאוד.

Renault_Clio_RS__4b27752b49400.jpg

Miata ND2

• תוכן חדש...