Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מצורפת תמונה.

ללא כל סיבה ידועה, בחזרה לרכבה אשר בחניה, נתגלתה לה ההפתעה המתסכלת שבתמונה :(

השריטה חדה ועמוקה, ולפי בחינה מקרוב שלה בברור חדרה את שכבת הצבע, אולי עד צבע היסוד, אולי מעבר, מורגשת מדרגה של כמלמטר.

חשבתי בהתחלה שאולי יישום של פוליש יעזור, אמנם על פי העומק כנראה שלא די בזה, יש צורך בצבע?

האם יש לכם רעיונות? וכמו כן, האם יש מי שיכול לעזור בהפניה למישהו שיכול לעשות עבודה טובה? או אולי יכול לתרום מהידע שלו, רכב מושקע, שנשטף רק ידנית, ובעלת הרכב בדכאון עמוק (פוסט זה הוא בשם ידידה).

אודה מראש על כל תובנה.

IMG-20160305-WA0002.jpg

פורסם

נשבר הלב

עוד לפני שלחצתי על הלינק ידעתי שאני לא צריך ללחוץ.... ):

פוליש לא יעזור כאן, לפי התיאור שלך.

יש לרכוש צבע לפי קוד הרכב, *אולי* היא תזדקק גם לשכבת לכה.

שווה להתייעץ עם מקצוען.

היחיד שעולה לי לראש הוא יעקב אלטר אבל המחירים שלו... לא לכל נפש. מצד שני הוא בהחלט מקצוען.

בהצלחה, תעדכן.

אגב, אפשר לשאול באיזה רכב מדובר?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כן בהחלט נחמץ הלב והעין

מדובר בלאנצ'יה דלתא אשר בהחלט מושכת מבטים.

ההתרשמות שלי (שלא מקצועית כלל) היא שצבע בלבד לא יעזור שכן ישנה מדרגה גבוה, וממש רואים את הצבע יסוד.

מחפש עבורה פתרון טוב במחיר הגיוני, מאד חשוב לה הרכב והיא משקיעה בו

פורסם

אני אהיה קצת אופטימי ואגיד שבגלל שזה צבע לבן, מעבר עם מכחול וצבע מקורי (כמובן אחרי שיוף ופוליש להכנת האזור), יראה טוב וישתלב בצורה טובה יותר מאשר צבע כהה.

פורסם

מי לעזאזל מתעלל בפאקין לנצ'יה (!?)

שיחטוף סרטן באשכים אמן

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

יש לך שכן שמתנכל? כי גם לאחר שתתקן את זה הוא יחזור לסיבוב אומנותי שני.

מישהו עשה את זה בצורה מכוערת ובזדון. חלאה.

רק תיקון מכחול יכול לטשטש את זה, ותיקון מקצועי בכללי.

אם הרכב חדש והצבע במצב מצויין לדעתי כואב לצבוע מחדש.

Opel Adam S 2017

פורסם

חחח oryo, חנקת אותי :)

אני חושש מפניה לפחח, שכן הם לפעמים גסים מידי בגישה שלהם, מעדיף לנסות קודם תיקון נקודתי עם מומחה

liav, זה היה בחניה ארעית כשביקרה את ההורים שלה, שאלתי את כל השאלות הללו, הבנתי שזו לא פעם ראשונה שקורה למישהו באיזור הזה, עוד מחפשים את הרקע לשריטה, הכוון שכרגע נבדק זה אם היא חנתה במקום שמישהו אחר רגיל לחנות בו, והוא מרגיש שהוא שלו על אף שהינו ציבורי.

וכן, הצבע הכללי במצב טוב, הרכב בן 4

פורסם
שיחטוף סרטן באשכים אמן

אמן!!!

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

השריטה עמוקה מידי, כל תיקון טאץ אפ לא יטשטש אותה ב 100% והיא תמיד תהיה שם.

השריטה היא רק על הכנף? אם כן גש לפחח שיבצע שיוף וצביעה של החלק מחדש, אמור לעלות בסביבות ה 500-600 שקלים.

חבל לך לבזבז כסף על תיקון טאץ אפ שרק יטשטש ואתה תמיד תסתכל על האזור הזה, מה גם שתיקון כזה לא זול כל כך.

אם בחרת ללכת לפחח צלם תמונות של השריטה ושמור אותם עד יום מכירת הרכב, ככה תוכיח שהוא לא עבר תאונה.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

לא הייתי ממהר לפחח. תיקון מכחול יסדר יפה. כמו שציינו לפני, הצבע לבן מאוד סלחן להבדלי צבעים. כל הסיפור יסתכם בכ-200 שקלים.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

הכל תלוי בכמה השריטה תפריע לך בהמשך.

אני מכיר את עצמי ו"טשטוש" לא יספק אותי.

אם אתה חושב שהעלמה של 80% מהשריטה ע"י טשטוש תספק אותך, תלך על טאץ אפ.

אם היא לא תספק אותך תלך על צביעה.

תחפש קצת ביוטיוב paint touch up correction ותראה עבודות של מקצוענים עם תוצאות, וכך תחליט.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

• תוכן חדש...