Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיג שחוק - הייתכן?

אורי קירשנבום
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

צמיג.jpg

מה דעתכם?

25K ק"מ של זבל סיני+התחפרות בבוץ השבוע. דורש החלפה או שאפשר למשוך עוד.

כשאומרים שצריך 2 מ"מ עומק חריץ הכוונה לחריצים שהולכים לאורך הצמיג ישר או גם לאלה האלכסונים?

צמיג 2.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשאומרים שצריך 2 מ"מ עומק חריץ הכוונה לחריצים שהולכים לאורך הצמיג ישר או גם לאלה האלכסונים?

אם אני לא טועה בודקים את החריצים ההיקפיים.

אבל, לנסוע עם חריצים בעומק שני מילימטר (האמת שזה 1.6, אבל מעגלים כלפי מעלה) בכל מצב של רטיבות או לכלוך על הכביש זה פשוט חירוף נפשות! יכולת הניקוז של צמיג במצב כזה ירודה עד להדהים.

בשביל הבטיחות, עומק החריצים המינימלי עליו יש להתייחס הוא 3-4 מילימטר.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה בעצמך מגדיר את הצמיג כזבל סיני, אז למה לא לבצע החלפה ולו רק בגלל זה?

ומה מצב שאר הצמיגים? מה מיוחד בצמיג הזה לעומת השאר?

טכנית, נראה קצת מיובש ואולי קצת שחוק/אכול בכתף (תמונה ממול הצמיג תעזור להבין עד כמה). אבל מבחינת עומק חריצים נראה שעוד בסדר.

מדידת עומק חריצים במקרה זה היא בהיקפיים (אורך). הם אלו שמבצעים את מרבית עבודת הניקוז.

חירוצי הרוחב עשויים להישחק בצורות שונות בהתאם לתכנון הצמיג.

ראה גם במרכז התמונה השניה סמן עומק שחיקה בקו ישר מעל סימון ה-TWI (מסמל פחות או יותר את המינימום החוקי ולא המינימום המומלץ כפי שציין חן).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעבר לזה שהצמיג סיני וצריך להעיף אותו בגלגול רצוף. רק לי נדמה שהמצב שלו לא כל כך גרוע?

או שהתמונה לא משקפת את מצבו באמת?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני נשבע שאני לא רואה כאן משהו חריג וזה לא טוב בשבילי. זה אומר שאני לא מבין מספיק בבשר של צמיגים.

מישהו כאן יכול להגיד לי מה הבעיה? אני אפילו לא רואה סדקים.

וTOM , השרשור בלינק שנתת צריך להיכנס לספר שיאי הגינס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני גם לא רואה פה משהו שמצדיק החלפה, לא על כל בלאי צריך להגיד ישר להחליף.

סך הכל הצמיג נראה בסדר לא משהו חריג.

והלינק שהבאתם, אני לא רוצה לדעת איך הרכב עצמו נראה או מצבו המכאני אם ככה הצמיגים נראים, הגיעו לרמה שרואים את הברזל, אפילו מי שלא מבין בדברים כאלה צריך לפחד לנסוע על האוטו, אני אישית לא הייתי נוסע עם מישהו שהצמיגים שלו ככה נראים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...