Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברנו לבית חדש באוקטובר השנה. זהו קוטג' שמהווה חלק מרביעיה.

הכל טוב ויפה למעט זה שהילדים של השכנים לא מפסיקים לכדרר! מ7 בבוקר כל היום, כל יום! אנחנו שומעים קפיצות של כדור כדורסל מהשכנים הצמודי אלינו.

בנוסף, הילדה שלהם מנגת בחלילית, הבעיה היא שהיא לא יודעת בכלל לנגן וזה נורא.

אני לא רוצה להתחיל את המגורים במקום החדש בריבים עם השכנים אבל הגענו למצב שזה בלתי נסבל.

אנחנו מתלבטים כיצד לפנות ולדבר עם השכנים כדי למנוע מריבות.

תודה!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פשוט מאוד. לגשת עם עוגה להגיד שלום אנחנו השכנים החדשים נעים מאוד ולהכניס את עניין הכדורסל מאמין שזה יעשה את העבודה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

יש לך ילדים משלך? אם אין - האם מתוכננים כאלה?

תביא בחשבון שהעניין יכול להפוך להדדי, וכיון ש"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" חשוב פעמיים לפני שאתה בכלל מתחיל את העניין.

אם השכנים מגזימים, ובמיוחד אם מדובר בשעות המנוחה הרשמיות בחוק, נסה לדבר עם ההורים בצורה שקטה, ובכל מקרה בלי איומים. אם לא מדובר במשפחת ערסים קשה צפה לשיתוף פעולה, גם השכנים עניין בשכנות טובה, כל עוד אינך מציק להם. בסופו של דבר אתה רוצה לחיות שם בשקט ועם מינימום סכסוכים, אני בטוח שגם אתה לא השכן המושלם, וכל עוד לא מדובר בפגיעה אנושה באכות החיים כנראה שעדיף להתפשר - כיון שאתה צריך לצפות לתלונות דומות גם כלפיך וכלפי משפחתך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל, כדורסל וחלילית מעיד שכנראה לא מדובר בערסים. הערס המצוי מעדיף כדורגל וקריוקי מהנסיון הנצבר בפורום.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

תתחדשו..

אולי טיפה סובלנות?

אני שנכנסתי לבית חדש מאד סבלתי מהנביחות של הכלב למטה,

במשך שנים ארוכות נבח ללא הפסקה וללא הסבר,

יצא לי להתווכח איתם כמה פעמים,

בסוף פתאום התרגלתי וזה הפסיק להפריע,

אפילו התעצבתי כאשר נפטר בשיבה טובה,

מנוחתו עדן:wink:

בכל זאת תנסה בצורה יפה ובנועם.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם
פשוט מאוד. לגשת עם עוגה להגיד שלום אנחנו השכנים החדשים נעים מאוד ולהכניס את עניין הכדורסל מאמין שזה יעשה את העבודה.

מקסימום תמיד אפשר להדביק את העוגה לשכנה בפרצוף :viking:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה תתרגל. אתה יכול כמובן לפנות אליהם בנימוס ולהעיר שזה מפריע אבל חוץ מלקוות שהם יהיו מספיק אדיבים, אין מה לעשות.

אם אתה גר ליד משפחה עם ילדים והכל שקט ופסטורלי מדי כל היום, כנראה משהו שם מאד לא בסדר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לקחנו לתשומת ליבנו את מה שכתבתם.

אכן אנחנו רוצים לשמר על יחסי שכנות טובים. עדיין לא החלטנו מתי יהיה הכי נוח לפנות אליהם ובאיזה אופן

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

לגבי החלילית אין הרבה מה לעשות חוץ מלקוות שהילדה תשתפר, לגבי הכדורסל הם משחקים בתוך הבית או מחוץ לבית?

בתוך הבית אפשר לבקש ואף לגיטמי, אם מחוץ לבית אין מה לעשות חוץ מאולי להצטרף אליהם לאיזה משחק.

פורסם
לגבי החלילית אין הרבה מה לעשות חוץ מלקוות שהילדה תשתפר, לגבי הכדורסל הם משחקים בתוך הבית או מחוץ לבית?

בתוך הבית אפשר לבקש ואף לגיטמי, אם מחוץ לבית אין מה לעשות חוץ מאולי להצטרף אליהם לאיזה משחק.

הם משחקים בתוך הבית. את הבומים אנחנו שומעים דרך הקירות

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

כשאי פעם החליק לי כדורסל בתוך הבית ישירות ראיתי את הכפכף של אמא שלי עף לכיווני

מי נותן לילדים שלו לשחק כדורסל בבית?!

מדובר על קיר מפריד אחד בין בית לבית?

אם כן כמובן שהייתי מבקש מהשכנים שיפסיק את הילדים שלהם עם הכדורסל, לגבי החלילית לא יודע מה כבר אפשר לעשות.

Opel Adam S 2017

פורסם

אם אכן משחקים בתוך הבית אפשר לבוא כמו שהציעו מעליי, עם עוגה וחיוך, הכרות קצרה ולבקש בנימוס לנסות להמעיט במשחקי כדור בתוך הבית.

אדם נורמלי יכבד את הבקשה וגם אם לא יהיה 100% שקט כי בכל זאת ילדים וזה. אני מאמין שיהיה שיפור.

• תוכן חדש...