Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקציב 40,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הפנה אותי חבר לאתר הזה בטענה שיש פה חבר'ה רציניים שמבינים עניין.

אני מחפש רכב שישרת אותי לנסיעות ארוכות מידי פעם, שיהיה נוח, מרווח, לא שותה דלק בכמויות מטורפות.

אני צריך את הרכב בעיקר לנסיעות בעיר.

כמובן שהייתי שמח למצוא משהו מפנק גם ולא רנו קנגו..

ראיתי כמה אפשרויות כמו הונדה סיוויק שנת 2008 , דגם מפואר ושמור 120,000 קילומטרג'..

אשמח לקבל חוות דעת והמלצות נוספות.

40,000 ש"ח זה התאמצות בשבילי ככה שזה הגג.

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

בתקציב שלך אתה יכול לקבל רכבים הרבה יותר מודרניים וחסכוניים מהסיביק. השאלה אם רכבים בגודל של רנו קליאו, סקודה פאביה וכו' מתאימים לך. כל עוד אתה לא מסיע משפחה שלמה או שאתה לא 2 מטרים זה אמור להספיק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אתה מודע לעובדה שאתה רוכש רכב ישן יותר (שכנראה ידרוש יותר תחזוקה ותשומת לב בגלל בלאי כמו ברקסים, מצבר וכו') וכך גם צורך יותר דלק?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

בדקתי על הפאביה..לא ראיתי שהיא עולה 40000 האמת..56, 60...

על איזה שנה מדובר?

ובאופן כללי האם זה רכב טוב? אמין? מה אתה יכול לספר לי עליו?

פורסם

לך קח מלובינסקי טרייד C4 2010 עם אחריות וטיפולים לשנתיים ועוד ישאר לך המון עודף....

אפשרות נוספת קיה פורטה דור קודם ממגרשי הליסינג, המון היצע במחיר זול לרכב לא רע בכלל.

פורסם

כרגיל, אני מציע לשקול גם רנו מגאן 2008-9. שם עוד תקבל הרבה עודף.

רק תקפיד לאתר רכב מ-ל-ו-ק-ק, את תתפשר בעניין.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

מה הקשר בדיוק בין בלאי של מצבר/ברקסים לרכב ישן? גם ברכב "חדש" מחליפים כל תקופה

מצבר (3 שנים במקרה הטוב) ברקסים? כבר תלוי בצורת נהיגה ולא כמה שנים הרכב על הכביש.

אחד מחליף ברקסים כל חצי שנה, אחר כל כמה שנים. כן יש בלאי אחר לרכב ישן - לא מה שציין כאן.

רכב מתקדם יותר לא נותן ביטוח שהוא יבקר פחות במוסך. כל מקרה לגופו.

הבעיה היותר גדולה זה למצוא רכב בשנים האלו מתוחזק ושמור. נתתי מבט באתר SWITCH לראות מה יש שם? האמת מפחיד -רכבים (סיוויק למשל) יחסית חדשים (2011/13) נראים מוזנחים בצורה פושעת.לכלוך,הגה מקולף,פגמים בצבע,שמן על הגלגלים (מישהו יכול להסביר את התופעה הזו? זה בכמה רכבים שם) ריפוד בלוי. לא נעים בכלל.

פורסם

יוגב, גם אני תהיתי לעצמי איך כמה רכבים שם נכנסו למאגר. יש שם רכבים מזעזעים. הקטע שאת רוב הלכלוך היה אפשר להוריד עם מגבת לחה, לא מבין למה מפרסמים רכבים במצב כזה דוחה עם כל כך הרבה טינופת לפעמים.

פורסם

אני משער שאתה סומך עלי שאני יודע ומבין איך להביא רכב מלוכלך למצב חדש?

עשיתי את זה עשרות פעמים. (רכבים פרטיים שלי) אני מדבר על קרעים בהגה ושאר נזקים שלא ניתנים לתיקון רק החלפה. למה אני צריך לשלם כל כך כסף על רכב במצב כזה? התשובה ברורה.

אכן גם לי לא מובן למה מצלמים צילומי תקריב לריפודים מטונפים/מסריחים? לשבת עליהם לא הייתי מעז גם עם בגדי עבודה...וכפפות חד פעמיים -מוגזם. כמה כבר עולה ניקוי במכון,פחות מ 100 ש"ח וסוגרים עניין ורכב יראה אחרת.

פורסם

אני לא יודע מה אתה עשית ומה לא, אבל לפחות את כל הכתמים האלה שיש על הפלסטיקה מטביעות אצבע, אפשר להוריד עם סמרטוט ומים.

וכנראה מצלמים כדי להראות את המצב של הרכב. ואכן ניקיון היה מביא את הרכב למצב הרבה יותר טוב.

פורסם

אגב מישהו שם לב שרוב הרכבים שם שפוך עליהם (לא חומר לצמיגים) שמנים מסוגים שונים?

זה לא על כל הצמיג רק על חלק. דווקא חשבתי ששם אני אולי אמצא רכב עבורי - אחרי התמונות הקשות

אני אחפש במקום אחר.

• תוכן חדש...