Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעת מחיר מהמוסך המורשה לטיפול 75000 על סך 1850 שקל.

מה שמחליפים בטיפול זה :

[TABLE=width: 677]

[TR]

[TD=width: 677, align: right] שמן מנוע 5W-40 ,שייבה ,מסנן דלק סיויק 1.8/4 ,תפס ,שמן גיר 1WD

,מסנן שמן מנוע ,טבעת אטימה לפקק שמן.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

לי זה נשמע ממש יקר על החלפה של 2 מסננים ושמנים!! אשמח לחוות דעתכם.

פורסם

השמן עולה 100-150 ש"ח

פילטר שמן מקורי עולה 70

שייבה 5 ש"ח

טבעת אטימה לפקק שמן-? מה זה בכלל?

פילטר דלק עולה 500 ש"ח.

לזה תוסיף עבודה ומע"מ..

או שתקנה את החלקים ותבצע את העבודה לבד

שלומי

פורסם

אלו באמת מחירי טיפולים בהונדה? ממש גבוה. שוקל לעבור מטויוטה להונדה

ואחד השיקולים שלי (לא היחיד) זה תחזוקה. (ביטוח עולה יותר אני יודע)

פורסם

אהלן שלומי ... שמן ופילטר שמן אין לי בעיה להחליף לבד . המסנן דלק נראה לי קצת מסובך להחליף. חוץ מזה שאין לי מושג איזה פילטר בדיוק צריך לקנות ומה ההבדלים בין המקורי לחלופי?

פורסם

תבצע את הטיפול במוסך מורשה. מדובר בהחלפת מסנן דלק שזו עבודה ארוכה ומסורבלת כי המסנן נמצא מתחת למושבים האחוריים וההחלפה לא מסתכמת בהוצאת הישן והכנסת החדש אלא דורשת פירוק חצי אוטו. שמן גיר צריך למלא מקורי בלבד ואולי לעשות איזשהו כיוון או בדיקה במחשב. כעקרון אני בעד לבצע טיפולים במוסכים לא מורשים ועצמאית אבל טיפול כזה לדעתי האישית הייתי מעדיף לעשות במוסך המורשה. אני מתאר לעצמי שאין לך ביד מסנן דלק מקורי ומוסך שאתה בטוח שמנוסה בעבודה כזו.. לגבי שאר הטיפולים פחות קריטי מורשה. המחיר הגבוה נובע מהעבודה המסורבלת ועל החלפת מסנן דלק כל מוסך ירצה כסף טוב.

פורסם

תבקש בחנויות חלפים

לפי מה שאני יודע אין פילטר חליפי לדלק אצל הונדה

המחיר שקיבלת הוא מחיר סביר ביחס לעובדה שרק הפילר דלק עם עבודה זה בערך 1000 במורשה (הפילטר עולה בערך 550)

וביחד עם החלפת שמן גיר שזה בערך 400 במורשה (השמן עולה בערך 200)

• תוכן חדש...