Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עם מזדה cx3?

qashoa
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כרגע לא ואין צפי. מנסים לקבל מפורד מחיר יותר אטרקטיבי שיביא את מחיר הרכב כאן לסדרי גודל שיעניינו אנשים באזור ה 160 עד 180.

אני קצת מבולבל. 160 עד 180 זה תמחור שיעניין אנשים?

חשבתי שהרכב הוא ג'יפון קטן, בגודל של ה2008, קפצ'ור וכו'. איך בדיוק תמחור כזה יעניין אנשים? זה תמחור של CX5.

ראיתי אותו בחו"ל. שום דבר מיוחד. עוד שיקוץ מדרכות. אם מישהו ממתין לו גשו לסוכנות יונדאי/קיא הקרובה לביתכם ורכשו ג'יפון.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ראיתי אותו בחו"ל. שום דבר מיוחד. עוד שיקוץ מדרכות. אם מישהו ממתין לו גשו לסוכנות יונדאי/קיא הקרובה לביתכם ורכשו ג'יפון.

לדעתי שיחכו להגעה הקרובה של קיה נירו ואז יבקרו בסוכנות קיה. נראה לי בעלי ספורטאז'ים הולכים לסבול במכירה אחרי שיגיע ג'יפון שחסכוני כנראה פי 2 ממנו.

פורסם

צריך לקחת מהם את הזיכיון של פורד ומאזדה, הם עושים עוול במיוחד לפורד.

את הדגמים הכי טובים לא מביאים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כי דלק מוטורס חזירים. זה חדש לך? עד לפני שנתיים הם בכלל לא היו עושים מבצעים. כשהם לא מכרו - הם התחילו לרדת מהעץ.

משווקים מוצרים מיושנים במחירים מופקעים. עושים עוול ליצרנים מעולים ופשוט הורסים מוניטין.

להגיד שבגלל בעיות ביקוש לא מביאים את הcx3 - זו פשוט עבודה בעיניים. אם מאזדה מצליחה לספק cx3 לכל דרום ומרכז אמריקה בלי בעיות אספקה - אז גם למדינה קטנה ולא משמעותית כמו ישראל - הם יכולים.

פורסם

איך אתה יודע שאין בעיות אפסקה? אני יודע שההנהלה עובדת על זה כבר שנתיים.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

כי חזרתי משם לפני שבועיים ומתוך עניין נכנסתי לסוכניות ושאלתי אם יש איזשהן בעיות אספקה. בקצרה - לא שמעו על זה מעולם, ויש הרבה cx3 בכבישים.

פורסם
אני קצת מבולבל. 160 עד 180 זה תמחור שיעניין אנשים?

חשבתי שהרכב הוא ג'יפון קטן, בגודל של ה2008, קפצ'ור וכו'. איך בדיוק תמחור כזה יעניין אנשים? זה תמחור של CX5.

מול ה cx3 יש את ה i20 cross של יונדאי...וזהו. אי אפשר להשוות בין עגלה עם מנוע חלש וגיר אוטומטי מיושן למזדה, כך שתכלס אין לסגמנט ממש מתחרים מהמזרח בארץ.

פורסם

ואת ה-2008, קפצ'ור, טראקס, מוקה...

גם אופל התחילו עם מחיר גבוה למוקה - עד שחתכו למחירים יותר הגיוניים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...