Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הרכב אולטרות ודברים שזוהרים באולטרה.

ונאונים בלמטה.

ולדים מקדימה.

ודיסק על המראה.זהו.

אה כן, ג׳אנטים Hello Kitty מקורי!

יותר מזה זה כבר חוסר טעם.

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

כדי להנעים שהות ברכב, הרכב צריך להיות נקי מבריק ומקורי. לא אוהב את כל התוספות ששמים אנשים על הרכב בסגנון: סאן רוף מזוייף, כאילו גג זכוחית, חלונות מושחרים, ניקלים, מדבקות, גאנטים בסגנון אוטו דיפו, השחרת סמלים, החלקת סמלים, ושאר דברים שהופכים את הרכב לערסמוביל.

רוב הקישוטים הלא מקוריים נראים פטטי.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper
שגיאות כתיב

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מבפנים:

מערכת טובה עם בידוד חלקי שביצעתי (מתכנן בעתיד להוסיף בידוד נוסף כדי להפוך את הרכב לשקט יותר).

משענת יד תואמת מקור שצריכה להגיע.

פחית ריח.

מנקה את הפנים אחת לשבועיים שלושה אם אני לא נוסע הרבה, ואם נוסע הרבה אז פעם בשבוע.

מבחוץ:

ניקיון טוב, הרכב אחרי ציפוי (שכבר לא מועיל בחלק מהרכב תודות לנהגים נחמדים שטרחו לפתוח עליי דלתות בבהמתיות יתר)

חלונות שחורים מאחור.

מתוכנן בעתיד: ג'אנטים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

רשימה ארוכה יחסית:

- רכב נקי, מצוחצח ומסודר בפנים ובחוץ, מקפיד לבצע פלסטלינה ואוטם צבע.

- חלונות אחוריים מוצללים.

- מתאם OBD עם תצוגה קבועה של צריכת דלק, חום מנוע, זמן נסיעה ועומס מנוע.

- תושבת איכותית מסוג RAM לטלפון.

- מטען איכותי עם שלוש יציאות של 2.1A - מגיע לעבודה כל בוקר עם 100% סוללה אפילו

שהוויז עובד כל הדרך. יש כבל טעינה נוסף זמין לכל אורח מזדמן שמלווה אותי.

- משענת יד "תואמת מקור" בין הכיסאות.

- מצלמה לתיעוד הנסיעה מקדימה ואחורה.

- IROAD מעודכן. מקפיד להוריד את בסיס הנתונים האחרון אחת לחודש.

- התוספת הכי חשובה והכי יקרה: שידרוג מערכת השמע אצל יוסי אלפיין. כולל מגבר,

סאב , רמקולים קידמיים וHU איכותי במקום הסיני שהגיע במקור.

כמובן שכל התוספות הותקנו בצורה מקצועית, כל חיבורי החשמל והחוטים מוסתרים כדי לשמור על סביבת נהג מסודרת ובטוחה.

נהנה להיכנס ולנהוג ברכב כל פעם מחדש אפילו שזאת "רק איביזה" גם בהשוואה לרכבים יקרים בהרבה.

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

רכב מקורי.

תוספות חיצוניות רק מקלקלות את המראה.

תוספות פנימיות - לפי תחומי העניין והתקציב שלך. אישית לא יותר ממטען ותושבת לטלפון, ובתכנון התקנת מצלמת דרך (המצלמה קיימת, אבל על הפרק רוטציה ברכבים במשפחה אז אני ממןתים עם ההתקנה).

תביאי בחשבון - רכב בא ורכב הולך, וההשקעה בהתקנות שעשית לא יחזרו במכירה. לכן להשקיע רק אם התוכנית היא להחזיק ברכב שנים ארוכות, ובתקוה שלא תהיה תאונה, שכן התוספות לא מבוטחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ILUXXA מרוצה ששמתי את זה רק כשביקשתי מאיזה בחורה לסגור את הסאנרוף והיא לא מצאה את הכפתור :)

יש לך גם דמוי סאנרוף בתוך הרכב?

אני מנסה לחשוב כמה טיפשה את צריכה להיות כדי לחפש כפתור למשהו שברור שאינו קיים, בטח היא אכלה סרט רציני בצבא כשלא הצליחה למצוא את השקיות אבקת חשמל...

ואתה צודק, דמוי סאנרוף זה דבר מגניב לגמרי, בערך כמו בובות מין...

אתה תעוף על הדבר האמיתי....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בוא נגיד שאני לא בקשר איתה יותר, אתה מוזמן לצאת עליה חופשי.

ותשמע, זה נראה אמיתי מאוד, רק שמתקרבים זה נראה לא אמיתי ואנשים כבר התבלבלו...

שורה תחתונה, מה שאתה אוהב וגורם לך לחייך שים ברכב כל זה עוד חוקי.8)

פורסם

גם חבר טוב שלי אמר שזה שלהם...בתכלס ממי שקניתי יהודי ועוד כל מיני רכבים "יהודיים" גם עשו את זה.

בוא לא נהפוך את הדיון למה של מגזר ומה לא , בסופו של דבר רוב הצעירים אוהבים לשפצר את הרכב שלהם ומה לעשות גם "המגזר".

פורסם

יש הבדל בין שיפור של דברים שנותנים לאוטו לוק טוב יותר ויש דברים שעוברים את הגבול של הטעם הטוב ונראים פשוט כמו רכב מהשטחים. (פנסים דמוי קסנון ושאר ירקות). סתם מסנוור ומכוער, או מנורות כחולות לרוורס, גם מכוער מאוד בעיניי.

חלונות שחורים זה נחמד בחלק מהרכבים כל עוד אתה לא מגזים ומשחיר את כל הרכב ב100%.

ג'אנטים לרוב מוסיפים כל עוד לא מדובר בסתם ג'אנטים. אני בדרך כלל מעדיף את המקוריים של הדגם או לפחות ג'אנטיים מקוריים של אותו יצרן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בתכלס ממי שקניתי יהודי ועוד כל מיני רכבים "יהודיים" גם עשו את זה

מה הופך את הרכב ליהודי?

8 ימים אחרי עליה לכביש חותכים חלק מצינור מפלט? :roll:

מתדלקים רק בד"ץ?

וברצינות, לפות"ש - אם לא נעים לך להיות ברכב שלך, גם כשהוא נקי ומסודר, ומתוקתק מכנית וחיצונית, תמכרי את הרכב, ותקני כזה שיהיה לך נעים להיות בו.

שום תוספת אפטרמרקט לא תעזור פה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש ג'נטים שנראים טוב (בסגנון המקורי), אבל לא אלה עם 8 ברגים אוניברסליים או ג'נט רחב יותר מהצמיג.

מצלמה ברכב זה אויזר פונקציונלי, לכן לא משנה איך זה ניראה צריך להתקין וזהו (אפש ואף כדאי לבחור מצלמה שפחות פוגעת במראה הרכב ולא תופסת שדה הראיה) - עינין של בטיחות. כך גם מחזיק לטלפון עבור רכב שאין לו תא מיוחד לסלולארי או משתמש בוייז או כל דבר אחר (אם אין תמיכה במערכת).

מערכת סטריאו, מגבר, חיישני רוורס, מצלמות וכד' - כל אלה דברים פונקציונאליים. לכן מי שצריך מתקין וזהו. זה לא נכנס בקטגוריה של שיפורי מראה לרוב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...