Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן קניתי קורולה אוטומטית 93,שעד עכשיו נהגתי רק בידניות.

יש לי כמה דברים שאני רוצה לדעת:

בתיבה יש "אובר-דרייב"-לפי מה שהבנתי זה מבטל הילוך רביעי.

ישנו גם "2" - לפי מה ששמתי לב- הוא מוריד להילוך שני ושומר עליו.

ישנו גם "L" - " " " - הוא מוריד להילוך ראשון ושומר עליו.

עכשיו אני רוצה להבין כמה דברים:

1.שנסעתי על 100 הורדתי ל L, והוא הוריד לשני ולא לראשון.

2. לאחי יש לנטיס,ואצלו "L" זה הילוך "כח".כלומר הוא שם על L ,והאוטו משך את ההילוכים עד לאזור האדום ורק אז העביר להילוך הבא.

אני פתחתי עם L, והאוטו נשאר בהילוך ראשון,הגיע לאדום,נבהלתי ומהר העברתי ל D.

שאלתי היא- האם התיבה של טויוטה שונה?

מה הדרך לקבל "כח" מירבי מהתיבה?

תודה.

I30 CW

פורסם
מה הדרך לקבל "כח" מירבי מהתיבה?

להשאר בהילוך D וללחוץ על הגז..

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

עניתי לך ב- YNET, ואתה שואל פה. אתה לא מאמין לי?

נהג טוב, שיודע איך לא להרוס מכוניות, מנועים וגירים, שווה הרבה יותר משברירי שניה שאתה משיג עם "כח" מהתיבה.

ולגופו של עניין - אתה צריך לשמור את המנוע בתחום הפעולה היעיל. בערך בין סל"ד המומנט המירבי, לסל"ד ההספק המירבי. ע"י משחק עם הידית בין L ל- 2 ל- D לפי המהירות (או כפתורי HOLD או SPORT או מה שלא יהיה באותו אוטו).

אבל באמת, השארת הידית ב- D תתן לך ב- 95% מהמקרים את כל הכח שאתה יכול להפיק ממנה.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

א.כשהורדת במהירות של 100 ל L יענו הילוך ראשון והתיבה הורידה ל 2 זה בגלל שיש לה מנגון שמגן עלייה מניסוים שכאלה תחשוב לבד מה היה קורה אם בגיר רגיל היתה מוריד מ5 לראשון במכה

ב.בבורר של הגיר הסדר הוא כזה PRND321 יכול להיות שזה יהיה PRND21 ויהיה כפתור O\D כל מיני חברות מנסות להתחכם ולרשום במקום המספרים כל מיני אותוית אין הבדל בין כולם

D=ברירה אוטומטית בין 4 הילוכים

3או O\D =ברירה אוטומטית בין שלושת ההילוכים הראשונים

2=נעילה בהילוך שני

1או L =נעילה בהילוך ראשון

התייבה האוטומטית שנתנה לי את הביצועים הכי טובים משמע תמיד את ההילוך הנכון וקיקים מהירים וכ'ו זו התיבה של הפז'ו 405 אם אני לא טועה AL4 זו שמה של התיבה

שאר הגירים האוטומטים לא מדיקים תמיד ובישביל קיק דאון צריך לבקש תור לחכות ורק אז אולי הם יתנו לך מה שאתה רוצה

פורסם

יש פה בעיות זהות למישהו?? :?:shock:

http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-888-280-1948,00.html

תקראו את ההודעה עם אותו הנושא (מחבר - מורן6)

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אצלי במזדה ברגע שני נמצא במהירות של 100 קמ"ש ואני לוחץ על מתג HOLD הטורים של הרכב עולים והרכב מזנק במהירות קדימה.

שאלתי האם זה מומלץ??

מזדה LANTIS F

שנת 98

פורסם

1.התיבה אוטומטית מבזבזת כוח מנוע.מאיצה יותר לאט ומהירות סופית יותר נמוכה.

לבן דוד שלי בלונדון יש פורשה 928 אוטומט והוא אומר אז מה שזה יותר איטי.

2.אם למדתם נהיגה על הילוכים.אסור ללחוץ על הבלמים בסיבוב בגלל שהרכב מחליק.

רוב האנשים שנוהגים באוטומט זה מה שהם עושים.

תוריד הילוך בסיבוב.אין דבר אחר שצריך לעשות בשביל לנהוג נכון באוטומט

אייל

פורסם
התייבה האוטומטית שנתנה לי את הביצועים הכי טובים משמע תמיד את ההילוך הנכון וקיקים מהירים וכ'ו זו התיבה של הפז'ו 405 אם אני לא טועה AL4 זו שמה של התיבה

שאר הגירים האוטומטים לא מדיקים תמיד ובישביל קיק דאון צריך לבקש תור לחכות ורק אז אולי הם יתנו לך מה שאתה רוצה

:hihi::hihi::hihi::hihi::roflmao::roflmao:

חיחיחי חיחי חי....... כבר הרבה זמן לא שמעתי משהו מצחיק כזה...

AL4 זאת התיבה שתמיד משאירה אותך בהילוך לא מתאים ולא נכון!

תיבה מסריחה! כשאתה נוהג באוטו עם AL4 זה כמו לנסוע באוטו אוטומטי רגיל, רק כשאתה רוצה לתת קיק, אתה לוחץ חזק על הדוושה, מחכה קצת.... ועוד קצת.... ואז היא שולחת פקס לתיבה שתוריד הילוך, ובסוף, היא מואילה בטובה להוריד הילוך, אחרי שסיימת את העקיפה (או שלא סיימת אותה אם התנגשת במשאית בגלל "חוסר זמינות הכח")

מתן. ששלוש שנים בצבא נהג על מגאן עם AL4 .

:puzzled:
פורסם
חוץ מזה שכאשר אתה מעביר הילוך באוטונט (נגיד לL) יש השהיה של כמה שניות כך שD זה ההילוך המהיר ביותר.

נכון גם אצלי זה ככה....בדקתי הכי טוב זה D וגז...

1.

2.אם למדתם נהיגה על הילוכים.אסור ללחוץ על הבלמים בסיבוב בגלל שהרכב מחליק.

רוב האנשים שנוהגים באוטומט זה מה שהם עושים.

תוריד הילוך בסיבוב.אין דבר אחר שצריך לעשות בשביל לנהוג נכון באוטומט

כן נכון זה מה שאתה לא יכול לעשות באוטומט,להוריד הילוך...או שאפשר אבל כמו שכולם אומרים זה מזיק,ורגיל אתה נכנס לסיבוב זורק הילוך וסבבה...

• תוכן חדש...