Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה קרה ל EBAY ?

Alon_A
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כנראה שחטפו לי איכשהו את החשבון, כי הסיסמא האחרונה לא עובדת.

ניסיתי לשלוח להם אימייל אבל אין שום דרך לעשות זאת בלי לעשות SIGN IN.

בסדר, אני מנסה לפתוח חשבון חדש עם אותו אימייל של החשבון הנחטף, מקבל הודעה:

Your email address is already registered with eBay. Need help with yourpassword?

סבבה, לוחץ על הלינק כדי לעשות RESET לסיסמא ומכניס את אותו אימייל מהשלב הקודם (הרי הם אומרים שהאימייל כבר במערכת), מקבל הודעה:

Oops, that's not a match. Try again?

מה קרה לאתר הזה, השמידו את כל האפשרות לתקשר איתם, תקראו פה:

http://ebay.about.com/od/frequentlyaskedquestion1/f/faq_contactebay.htm

האימייל שלי כן רשום או לא רשום ?

הצעות ? לא רוצה לפתוח חשבון על אימייל אחר...

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

וואלה, הפייסבוק הציל אותי :)

אז קודם כל תודה על ההצעה לפנות אליהם בפייסבוק. אומנם אין שירות לקוחות בארץ אבל הפייסבוק של איביי ישראל הפנה אותי ללינק שמכיל, שימו לב... כן כן (ואני מזמין לבירה מי שמצליח למצוא את זה לבד), מספר טלפון של שירות הלקוחות בארה"ב.

התקשרתי, ואחרי שיחה ושירות אדיב מאוד של בערך 40 דקות לצורך זיהוי בעזרת פרטים שונים (מענה תוך דקה, בלי ניווט מעצבן בין תפריטים שונים ומשונים), שיחזרו לי את האימייל המקורי של החשבון. 80 פידבקים ניצלו ! :-P

ד"א, ההאקר שהשתלט על החשבון ניסה למכור בשמי גופייה של קובי בראיינט :lol:. לפחות היה מנסה למכור גופייה של הוד רוממותו... אבל קובי בראיינט ?! מגיע לו שלקחתי את החשבון בחזרה !! :-D

פורסם

אם זה היה קורה לפני 5-6 שנים, היית שמייח אם היו רוכשים בשמך גופייה של בראיינט...

אבל שאלה אחרת - איך ב-ebay הסבירו לך שהצליחו לחטוף לך החשבון ?

אין אבטחה ראוייה?

שנתחיל לדאוג?

(לפני כמה זמן שינית סיסמה?)

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

את האמת, מאוד מאוד מוזר, שיניתי סיסמא ב 30 לדצמבר. לא שאלתי אותם, אבל שיניתי סיסמאות בכל החשבונות החשובים שלי והפעלתי two steps verification signup ב GMAIL.

ניסו למכור בשמי, לא לרכוש :-). הסיסמא שלי שונה בכל חשבון, כך שלאימייל הוא לא פרץ וגם לא יכול היה לשלם מה PAYPAL שלי. לא הייתי לחוץ מזה, אבל היה לי מאוד חבל על הפידבקים שהיו יכולים ללכת לאיבוד.

את האמת, יש לי את האימייל שמקושר לחשבון PAYPAL של הפורץ - אני שוקל לדווח עליו ל PAYPAL. הדומיין זה aol.com, נראה לי AOL נשארה רק בשביל אימיילים של האקרים :lol:

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

פורסם

אין לי מושג בפצחנות ופצחנים, אבל זו כותרת מהיום:

http://www.calcalist.co.il/markets/articles/0,7340,L-3680043,00.html

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...